Neću TV pretplatu

DJM:
Zaklana Celjad - Zasto ne moze EDB u PTT

zastozasto
zastonemozeedbuptt
zastonemozeedbuptt
nemozene
moze
nemozenemoze
zastonemozeedbuptt
zastonemozeedbuptt

nemozenemoze
zastonemozenemozenemoze
edbnemozeupttnemoze

zastonemozenemozenemoze
edbnemozeupttnemoze
ptt ptt ptt
jel moze jedno pitanje,nevezano za tv pretplatu :oops: kako da zaime boga :mad: !!!kad ukucam nekog"smileta",tu bude samo ON,a ne i :oops,il sta vec?e da!jos nesto.kako da si stavim neki ararat ?unapred fala :oops:

Khm... ovlas preleteh preko teme i cini mi se da niko nije naveo kako da se ne placa ta pretplata...
Odes na salter EPS-a, uzmes njihove uplatnice za struju, sa njihovim ziro-racunom, i uplatis iznos koji si potrosio za taj mesec. Tijanicu das ono sto i zasluzuje, da ne lajem sad sta, i uredno se setis majke onima koji su ne toliko davno pozivali na lupanje u serpe i bojkot pretplate...

sunchaya:
jel moze jedno pitanje,nevezano za tv pretplatu :oops: kako da zaime boga :mad: !!!kad ukucam nekog"smileta",tu bude samo ON,a ne i :oops,il sta vec?e da!jos nesto.kako da si stavim neki ararat ?unapred fala :oops:
Pa taj smajlić što crveni nešto ne valja, zato se pojavljuje to ops....ostali su ok.....

A ovo drugo, pretpostavljam da si mislio/la na avatar? Odeš na korisnički profil, opcija Izmeni avatara, i tu postaviš avatara (možeš da ga nađeš na netu, a može i slikica sa tvog kompjutera....naravno ako je manjih dimenzija od 80x80....). Avatare možeš da nađeš na netu , samo malo proguglaj (ukucaš u google-u npr. avatars i izbaciće ti milion strana sa avatarima), onda presnimiš njihovu lokaciju tamo u polje gde traži da upišeš URL avatara i snimiš izmene i to je to.

Ines1864:
Pa taj smajlić što crveni nešto ne valja, zato se pojavljuje to ops....ostali su ok.....

A ovo drugo, pretpostavljam da si mislio/la na avatar? Odeš na korisnički profil, opcija Izmeni avatara, i tu postaviš avatara (možeš da ga nađeš na netu, a može i slikica sa tvog kompjutera....naravno ako je manjih dimenzija od 80x80....). Avatare možeš da nađeš na netu , samo malo proguglaj (ukucaš u google-u npr. avatars i izbaciće ti milion strana sa avatarima), onda presnimiš njihovu lokaciju tamo u polje gde traži da upišeš URL avatara i snimiš izmene i to je to.
Zahvaljivam ;) Pa dal je moguce da ne koristim nijednog drugog do njega???? ARARAT :lol: :roll:

Uplatim za potrosenu struju i ni dinara vise.Do pre godinu dana sam placala sve dok nisam saznala da niko u mom mestu ne placa pretplatu.Kako bude drugima neka bude i meni.Zasto da placam ono sto ne gledam?Placam kablovsku i internet.

Placam kablovsku i internet, a za RTS me bash zabole, nemam bash parica na bacanje da placam programe koje vec placam preko kablovske TV, a koje uzgred ni negledam.Ako ce da me tuze neka tuze, nametnuli danak - pa udri da vidimo do kad ce raja da izdrzi, ali gladna raja se ne da drzavi platiti shto joj pripada,a ostatak za hleb i mleko.

Ines1864:

:oops: ?

Ines1864:
Joj, a što ti je nick u suprotnosti sa avatarom (araratom ;) ) :lol:
Kakva si ti to ambivalentna osoba?

Pa dooobro, dobro ide u grad, lepo, znaš kako...majke mi...ima ženski, ima sve....Će da izađem na televizor, a? :lol: (al' neću da plaćam pretplatu)...
Ка dМајке ми?Pa dooobro. :-) Ja sutra idem na voznju Sarganskom osmicom :grin: Mnogo mi je drago :grin: to mi je bila jedna od zelja :grin: Napokon i meni jedna da se ostvari :grin: . VEEEEEEEEEEELIKI pozdrav ;-) (kome god)

Posto radim u medijima ali privatnim i samofinansirajucim a ne placam pretplatu htela sam da se i ja izjasnim povodom toga...Ne zelim da je placam sve dok ne promene neka pravila...Nisu to dobro uradili...Platicu je onda kada smanje broj radnika,kad budu prestali da se po raznim skupovima i manifestacijama pojavljuju u buljucima,onda kada njihov program bude kvalitetan,kada nece biti 24 sata svadba,kada se budu bolje organizovali uopste...Imaju mogucnosti,ali ne funkcionisu kako bi trebalo...
Predlazem da se svim medijima daju te pare srazmerno,pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi...
Ne mogu oni da uzimaju toliku lovu ni za sta...Moja deca nikada ne zele da gledaju nijedan njihov crtac,ni emisiju,moj muz ne gleda njihove sportske programe a dnevnik mogu da gledam i na Tv Pink i to za DZ!
Necu da platim,pa nek me tuze!

Koje pare da se daju kojim medijima?!
Sve su to komercijane televizije koje zaradjuju svoj novac.
Ako ne zaradjuju, znaci ne valjaju i neka se ugase.
A sto se tice RTS-a, treba prvo smeniti onog skota, pa onda regulista citav program.
Sto se tice pretplate, u redu je... ali onda, ne sme, NE SME da se pojavi nijedna reklama... Inace...
Bice krvavo... a bogami bice.

inace ja je ne placam....pise da mi je `dug` oko 7.000din.nikakva tuzba mi nije stigla.matori mi zive u drugom (velikom) gradu i u tom delu gde imaju kucu-vecinom se znaju i niko ne placa pretplatu.i niko nikakvu tuzbu nije dobio...

u pravu je DJM ... ne sme da bude nijedne reklame...
predlazem jos jednnu soluciju...neka podele te pare svim medijima koji su dobili dozvole...pa da onda svi sviraju dzez i prosvecuju narod...ala bi to bilo fino...ne bi bilo narodnjaka,hihiihi
I kako pare od toga da dobiju samo oni?to nije fer,pa nek prica ko sta hoce...Ponavljam da je Nacionalni dnevnik TVPINK dzabe,i 100% je bolji od Dnevnika 2 RTS...
Zamislite kakav bi prvi bio da jos i pare dobiju?a kakav bi bio drugi da dobijaju manje?

Koliko je meni poznato, pre uvodjenja pretplate, rts se finansirao iz budzeta. Kada je "demokratama" odgovaralo da podbunjuju, pozivali su na neplacanje struje, komunalija, svega i nikom nista. Niti je edb propao niti je neko tuzen za neplacanje racuna u "demokratskim previranjima".
LM, time sto su pretplatu za rts odvojili i posebno je naplacuju je samo marketinski trik. Kazu, odvajanjem rts-a sa budzeta, omogucili smo da se smanji porez. Sa druge strane donesu zakon o pretplati. Da su cutali i ostavili rts pretplatu na teret budzeta, niko ne bi ni obracao paznju na celu pricu i niko ne bi ni shvatao da placa koliko rts-u treba...umesto svega toga, stavili su rts na neku vrstu probe. I iako mnogi nisu zadovoljni programom rts-a, ipak, naterani vecnim strahom od zakona placaju isti taj rts.
Za sada, rts odoleva probi i opstaje iako i sami direktno krse zakon o reklamiranju. O kvalitetu da ne pricamo. Koliko ce opstajati, zavisi od onih koji placaju pretplatu po automatizmu, tj. "zato sto drzava trazi". Moramo nauciti da smo drzava MI a ne ONI. Kada to naucimo, nece moci da se pojavljuju razni Tijanici i RAA-isti koji samaraju ovaj narod i levom i desnom. Upravo zbog ovakvih likova, 80% naroda pocinje da zali ulozeni trud u serpe i bojkote...
Ja licno ne placam pretplatu i ako treba da se ide do Strazbura, icicemo...
Drugi je problem sto i da se izborimo za ukidanje pretplate, opet ce da se finansiranje rts-a vrati na budzet i opet cemo da placamo ovakav rts a da to i ne znamo...

Hm, sve se slazem sa ovim neplacacima pretplate, posebno odkad su uveli da mora skupstinski prenosi na II programu besna sam ko pas. No - postoji, mali, malecni, neznatni problemcic: mojim komsijama stigla tuzba za sud! Elem. Nije mi do tuzbe, sto rece neko - ganjala bi se do Strazbura. NO mi je do para. Mislim, kako da vam rechem: kosta to kad te drzava tuzi: advokat kosta (nema po sluzbenoj duznosti nista!), pa sudski troskovi, rocista, a u medjuvremenu nagomilava se kamata itd. Od moje jedne poznanice muz je advgokat - poznata faca medj advokatskim zverkama. I on ima kablovsku, ne znam kog provajdera. Pitam ga pre neki dan kako da izbegnem placanje RTSu, a on mi kaze kako vec ne placa: placa kablovsku a neka RTS naplati od kablovskog provajdera. I onda mi kaze - ceka upravo da ga tuze pa kad slucaj stigne do suda onda ce se s' njima cerati. Kaze - oni ne mogu to na sudu da dobiju NIKAD, a ja cu se cerati sa njima do kraja zivota ako ustreba. Ali lako je njemu - on je advokat, zna kako da se cera a i ne mora sam sebe placati za usluge. Te jedva cekam da njega tuze i da on dobije sudski spor (a n ece mu trebati ceo zivot jer je malo prejaka faca za to) pa da odma i ja mirno prestanem da placam. Nece onda dobiti ni filera vise. Ovako - dzaba. Nemm kintu za sudjenje i to je to. Placam 300 dindzi i BESNIM. Cekam da vidim sta ce s aovim mucenim komsijom d abude - ja mislim da on nije platio ni jednom od kad je to uvedeno, izuce ga iz cipela ako izgubi (a hoce, jer ni on nema kintu da plati nekog besnog advokata). Uzas.....

P.s. Mislim - ovo za prenose skupstine - da budem postena - nije kriv RTS nego seljacki poslanici u Skupstini koji su jednogalsno izglasali da se prenose njihova bahanalisanja za skupstinskom govornicom od 10-18h svaki dan, a radiodifuzna agencija donela obavezujucu odluku. Ali nema veze - mrzim onog Tijanica, a ta televizija je DSSovska cime je jos vise mrzim, fuj!

Back