elektrotehnichar
Početnik
- Poruka
- 45
genijalnih umova nikad dosta...cokoladic@:Stave ti neku blokadu u stanu, tamo gde je prikljucak za antenu. Kod kablovske valjda tako funkcionise, a za antenu koju imas na terasi, ne znam kako, valjda isto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
genijalnih umova nikad dosta...cokoladic@:Stave ti neku blokadu u stanu, tamo gde je prikljucak za antenu. Kod kablovske valjda tako funkcionise, a za antenu koju imas na terasi, ne znam kako, valjda isto.
jel moze jedno pitanje,nevezano za tv pretplatuDJM:Zaklana Celjad - Zasto ne moze EDB u PTT
zastozasto
zastonemozeedbuptt
zastonemozeedbuptt
nemozene
moze
nemozenemoze
zastonemozeedbuptt
zastonemozeedbuptt
nemozenemoze
zastonemozenemozenemoze
edbnemozeupttnemoze
zastonemozenemozenemoze
edbnemozeupttnemoze
ptt ptt ptt
Pa taj smajlić što crveni nešto ne valja, zato se pojavljuje to ops....ostali su ok.....sunchaya:jel moze jedno pitanje,nevezano za tv pretplatuops: kako da zaime boga :mad: !!!kad ukucam nekog"smileta",tu bude samo ON,a ne i
ops,il sta vec?e da!jos nesto.kako da si stavim neki ararat ?unapred fala
ops:
ZahvaljivamInes1864:Pa taj smajlić što crveni nešto ne valja, zato se pojavljuje to ops....ostali su ok.....
A ovo drugo, pretpostavljam da si mislio/la na avatar? Odeš na korisnički profil, opcija Izmeni avatara, i tu postaviš avatara (možeš da ga nađeš na netu, a može i slikica sa tvog kompjutera....naravno ako je manjih dimenzija od 80x80....). Avatare možeš da nađeš na netu , samo malo proguglaj (ukucaš u google-u npr. avatars i izbaciće ti milion strana sa avatarima), onda presnimiš njihovu lokaciju tamo u polje gde traži da upišeš URL avatara i snimiš izmene i to je to.
Ines1864:Pa taj smajlić što crveni nešto ne valja, zato se pojavljuje to ops....ostali su ok.....
A ovo drugo, pretpostavljam da si mislio/la na avatar? Odeš na korisnički profil, opcija Izmeni avatara, i tu postaviš avatara (možeš da ga nađeš na netu, a može i slikica sa tvog kompjutera....naravno ako je manjih dimenzija od 80x80....). Avatare možeš da nađeš na netu , samo malo proguglaj (ukucaš u google-u npr. avatars i izbaciće ti milion strana sa avatarima), onda presnimiš njihovu lokaciju tamo u polje gde traži da upišeš URL avatara i snimiš izmene i to je to.
Па даааааInes1864:![]()
Je l' si htela da mi pokažeš avatara?....ili?...
па таки ми животInes1864:Pa, malo je depresivan :wink: :wink:ops:
Pa dooobro, dobro ide u grad, lepo, znaš kako...majke mi...ima ženski, ima sve....Će da izađem na televizor, a?а ви?Како те?
Ка dМајке ми?Pa dooobro. :-) Ja sutra idem na voznju Sarganskom osmicom :grin: Mnogo mi je drago :grin: to mi je bila jedna od zelja :grin: Napokon i meni jedna da se ostvari :grin: . VEEEEEEEEEEELIKI pozdrav ;-) (kome god)Ines1864:Joj, a što ti je nick u suprotnosti sa avatarom (araratom)
Kakva si ti to ambivalentna osoba?
Pa dooobro, dobro ide u grad, lepo, znaš kako...majke mi...ima ženski, ima sve....Će da izađem na televizor, a?(al' neću da plaćam pretplatu)...
350 valjda.i to je to. Placam 300 dindzi i BESNIM. Uzas.....