Zena s greskom
Iskusan
- Poruka
- 5.712
Podigli su cenu pretplate od 350 na 375 dinara, da li ste culi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravu si,ja pogresila ;-)Greška, RTV pretplata je sada 387,00 din.
imas samo jedan problemcic
RTS je drzavna televizija
ove ostale su privatne
glasanje je glupost, samo zato sto nema smisla ...
u stvari
moze
ako se odreknu reklama
![]()
Moj brat je dobio tuzbu (izvrsno) nekih 19.000 sa sudskim troskovima.I resio da uputi kontra tuzbu.Kaze da ce da se tjera do nekih 500e troskova advokata.Inat nema cenu.ma i ja je ne plaćam od početka ali moje komšije dobile tužbu da u roku od 8 dana uplate da ne bi vršili prinudnu naplatu, pa da li je neko imao slično iskustvo![]()
inace opomene cepam a da ih ni ne procitam.
opomene nisu strašne i možeš da ih cepaš ali kada stigne sudsko izvršno ima li svrhe žaliti se, ili platiti, da li je imao neko već takvo iskustvo
Samo ti stigne izvrsno od sudije sa obracunatim sudskim troskovima.Jes da imas pravo zalbe ali od toga nema vajde.A kad je sudska odluka onda nema sale, jos kako mogu da te nateraju.Kako mogu da te nateraju?
Nema logike...
i mi!poceli da placamo,i kad smo culi od svih poznanika,koji imaju neke jos poznanike da niko ne placa...pridruzismo se tome.nakrcao nam se dug prema rts-u,al` trenutno nas zabole za to.nemaju sta da nam zaplene,a mogu samo da nas strpaju u aps..a posto je aps kod nas samo za postene,bice nam cast.![]()
pa, moraš da plaćaš, jer je rts nacionalno dobro...nije to ''obična tv''. mislim, ja ne plaćam......Ja sam plavusa, nacrtaj mi.
Ako u paketu koji daje kablovska televizija postoji taj RTS, znaci da ga ja placam kada platim racun za kablovsku jer placam paket programa koji oni navedu. Zasto onda imam obavezu da placam jos jednom taj isti RTS, kada na primer ne moram da placam za HRT, RTL, MTV...ili neke od programa koji su inace skremblovani.
I kako to da mi onda ne salju racune i sve ostale televizije sa teritorije nase zemlje ?
I sta ako ja ne zelim da gledam nacionalnu TV ? Znaci li to da svi vi treba da platite kada ja napravim vatromet u mom dvoristu a niste bili tu i niste zeleli da ga gledate ?
Ima li leka ovome zlu ?