- Poruka
- 11.345
nactu:Yebote samo vas citam...koje ste vi stipse.Nikad bre Evropa od Vas!!!!
A sto ti kada odes u radnju da kupis hleb ne stanes dva puta u red da isti platis dva puta ? Ili to radis pa zato nisi stipsa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nactu:Yebote samo vas citam...koje ste vi stipse.Nikad bre Evropa od Vas!!!!
Marge Simpson:A sto ti kada odes u radnju da kupis hleb ne stanes dva puta u red da isti platis dva puta ? Ili to radis pa zato nisi stipsa.
Zena s greskom:Pa ovako racun za struju je bio 5200, a za TV oko 3700, ukupno oko 8900,ja sam uplatila 4000 i ta uplata se vidi na ovom racunu, skinuta je samo sa struje a pretplata za TV je na ovom novom rn. samo uvecana za jos 300 dinara i sada je oko 4000 dinara a racun za struju je oko 3300 sada potrosnja za mesec dec. je oko 2100 + onaj ostatak od proslog meseca 1200.. Tako da je zbirno negde oko 7300...
onaona:trachara, posto `Zena sa greskom` uvek placa nesto manji iznos za struju nego sto bi trebalo, to nema sanse da na svom racunu ima tu stavku "preneto na tv pretplatu"!
....
Zena s greskom:Pogledacu ali ko sto rece Onaona ja im uvek placam samo onaj deo za potrosnju struje ni dinara vise, samo manje ;-) a ovi iz EPS nisu valjda ludi da Tijanicu daju svoj deo...ako jesu ko ih ebe....hehehehe
g-din Jovic:Posto radim u Rts-u,dozvolite mi samo da vam objasnim da pare od pretplate uopste ne idu u Rts.Pare se daju vladi ,a ona uplacuje samo odredjeni iznos na racun Rts-a.
Ovo naravno ne opravdava ni vladu ,a ni programsku semu Rts,ali uglavnom je nezadovoljstvo ljudi usmereno na Rts,a nije on glavni krivac za nastalu situaciju.
Vi se bunite s pravom ,a sta mislite kako je nama koji i radimo tamo i pretplatu nam lapaju na jedan bez pardona.