Mille Dragic
Ističe se
- Poruka
- 2.163
Све плаћам, а не гледам ништа. ТВ апарат последњи пут сам укључио пре месец дана.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све плаћам, а не гледам ништа. ТВ апарат последњи пут сам укључио пре месец дана.
Под а) , жалим се.jel` se žališ il` se hvališ?
Neka mi neko objasni, kako je moguce ne platiti Tv pretplatu?
To se svuda u svetu placa, pa i kod nas...samo sto onda RTS ne bi smeo da ima reklame...ali ovo je Srbija...
A sto se tice kablovske, nemojte da to sto njima placate usluge da uzimate kao opravdanje za (ne)placanje pretplate...
Da li neko zna sta je bilo sa onim prijavama sto su pretili da ce poslati neplatisama?![]()
ali nisam cula da je iko bio utuzen.
Nije što ti plaćaš dva puta nego što oni imaju dva izvora prihoda.Pa, zanima me,
da li placate TV pretplatu ? Da li je to normalno da ti neko nesto naplati dva puta. Ako ja placam kablovsku koja ima ugovor sa RTS om za prikazivanje njihovih programa, zasto ja moram da placam i tu pretplatu i RTS-u preko racuna za struju. A sta je sa Total TV koja takodje ima ugovor o prikazivanju RTS programa ? I sa kojim pravom oni meni mogu da naplacuju nesto sto ja necu , ne zelim i ne gledam.
Valjalo bi da mi odgovori i neki pravnik sta kaze zakon o tome.
Redovno placam iznos za struju umanjen za 30 din ,time im onemogucavam odbijanje pretplate za rts.dakle dug za struju je minimalan a za rts 4000 din. Bitnomije da struju placam redovno a kada dokazu da gledam rts pokazacu redovne uplate za kablovsku.Neosecam se duznom niti me plase njihove pretnje .Zaista bedno zvuce.