salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.769
Pa ona nece cistacicu ,znaci njega odluka i ja moram da platimpa naravno,kao sto bi platio nekog kome je to posao..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ona nece cistacicu ,znaci njega odluka i ja moram da platimpa naravno,kao sto bi platio nekog kome je to posao..
Pa ni svaka žena ne ume da kuva pa ne smatram da su nesposobne. Tako da ni svaki muškarac baš ne ume da popravi auto jer nije u toj struci a to ne znači da je nesposobanDa li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
pa mozda hoce cistaca?Pa ona nece cistacicu ,znaci njega odluka i ja moram da platim![]()
Ne kupujem ,to zvoca i zasto ne kupujem cvijece kao prije , uvijek vam nesto smetaIli da joj kupuješ poklone,...pa ti biraj!![]()
Da to nisam pitaopa mozda hoce cistaca?
Ti si ustvari cicija!Ne kupujem ,to zvoca i zasto ne kupujem cvijece kao prije , uvijek vam nesto smeta![]()
Ja sam lutrija ,ona meni treba da kupuje poklone, uhvatila je najboljeg u Holandiji i okolinim zemljama i hoce jos pokloneTi si ustvari cicija!
Ja sam lutrija ,ona meni treba da kupuje poklone, uhvatila je najboljeg u Holandiji i okolinim zemljama i hoce jos poklonedan zalosti je bio kad se proculo da sam zauzet.
Eto,...nađoše ti zamerku u tri posta. Da si cicija.Ja sam lutrija ,ona meni treba da kupuje poklone, uhvatila je najboljeg u Holandiji i okolinim zemljama i hoce jos poklonedan zalosti je bio kad se proculo da sam zauzet.
Adja ,to se ne pika , kad bi joj usta zavezao na guscu bi progovorila da ti nadje zamjerku.Eto,...nađoše ti zamerku u tri posta. Da si cicija.![]()
bogate boli ona stvar da kreci kucu, pegla il popravlja kola..Ima mnogo bogatih i nesposobnih
Danas jesi sutra nisi, pare mogu se potroše ali (ne)sposobnost ostajebogate boli ona stvar da kreci kucu, pegla il popravlja kola..
Bitno je da se trudi, naucice nestoPa ni svaka žena ne ume da kuva pa ne smatram da su nesposobne. Tako da ni svaki muškarac baš ne ume da popravi auto jer nije u toj struci a to ne znači da je nesposoban
Drago mi je što si to pitala.Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
I to pod uslovom da zna da bude vetrenjaca.Ne zna gde je glavni ventil , ne zna šta je vok , ne zna da igra šah..pa šta znaš ?
- Umem da vozim automatik. Bravo.
Možeš i da budeš vetrenjača.
Treba misliti o tome..
Ne moramo sve da znamo i da radimo. Zenu dovoljno da ima za dm i slike letovanja za Instagram.Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Adja ,to se ne pika , kad bi joj usta zavezao na guscu bi progovorila da ti nadje zamjerku.
Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Racuna li se ako ne znam zamenit menjac na autu a ne fali mi love i sve oko sebe vodim u Dubrovnik cesto i ne tucem familiju da sam sposoban ili ne?Ili po drevnim obicajima ako plocice ne zamenim u wc da sam nesposoban?Ajde ne laprdaj majke tiPodrazumeva se da treba da zna i da popravi, zategne, zameni deo, kao svaki pravi muškarac.
Обично је већа фрка жени него мушкарцу кад пукне гума, али да зовем неког да ми је замијени, па то би већ била интергалактичка перверзија!Nakon sto pukne guma da li sam zamenis ili zoves nekog?
Bitno je da imaš love, da ne tučeš familiju i da ne laprdaš, naravno da se računa, čika Dačo!Racuna li se ako ne znam zamenit menjac na autu a ne fali mi love i sve oko sebe vodim u Dubrovnik cesto i ne tucem familiju da sam sposoban ili ne?Ili po drevnim obicajima ako plocice ne zamenim u wc da sam nesposoban?Ajde ne laprdaj majke ti