Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Bilo je i takvih odgovora, istina, a bilo je i normalnih. Gde ti vidis agresivnost?Mogla si tu recenicu da shvatis i kao recenu normalnim tonom, ali ti vidis ono sto se tebi vidi pa sam se ja toga setila i prepravila. Nisam vikala na tebe, pobogu dete.
Hehe, nije poenta u vikanju nego u bezobrazluku. I ne okreći priču o jednoj ružnoj i agresivnoj rečenici na priču o "kako sam je ja shvatila", niko je ne bi shvatio drugačije, isto kao i ovo "dete". Mislim, hvala na komplimentu
 ali ja odavno nisam dete, jeko.
 ali ja odavno nisam dete, jeko. 

?
? Nekoliko puta sam na temi Sta vas je danas iznerviralo prosula svoju zestoku nervozu koju su izazvali oni iz ministarstva prosvete ili zbog zauzetog parking mesta u 11 uvece ili zbog nemogucnosti da uganjam dug od nekih lopuzha. Takve stvari mogu da me iznerviraju jer mi uticu na zivot.
 Nekoliko puta sam na temi Sta vas je danas iznerviralo prosula svoju zestoku nervozu koju su izazvali oni iz ministarstva prosvete ili zbog zauzetog parking mesta u 11 uvece ili zbog nemogucnosti da uganjam dug od nekih lopuzha. Takve stvari mogu da me iznerviraju jer mi uticu na zivot. 

) sasvim neupotrebljiva osobina ako je ne prati mudrost koja daje sposobnost distanciranja od onog sto se sagledava kao pitanje.
 ) sasvim neupotrebljiva osobina ako je ne prati mudrost koja daje sposobnost distanciranja od onog sto se sagledava kao pitanje. 

....i sta sad kao one su super a ja sam alkoholicar
....i sta sad kao one su super a ja sam alkoholicar