Разумем људе који не пију, разумем људе који не пуше, који никад нису ни пожелели да пробају нешто од ,,порока''. Ја нисам та, све сам пробала. Само ми сметају гушитељи свих врста. Не волим оне који наваљују на оне који не пију, на оне који не пуше..и обрнуто. Они који наваљују на пушаче и оне који понекад попију нешто.
Волим да попијем у добром друштву, а могу и без тога. Како сам кад расположена за пиће. Могу да се провеселим и лудујем без капи алкохола, а могу и кад попијем. Тако ми миндеђ.
Синоћ на једном скупу била највеселија другарица која никад није попила чашу алкохола. И наздрављали смо са њом, ми алкохолом, она киселом водом. Какве везе има ко шта пије, док је добро свима?
Upravo tako, ja sam milon puta pila kiselu vodu u diskoteci jer nisam bila raspolozena za nesto drugo. Pa cik da mi je neko rekao da mu ne prija moje drustvo...to se nije desilo nikad.
Ali ovde se ja protivim tvrdim i ukorenjenim stavovima kad neko prevrce ocima na samu pomisao na alkohol i nas koji volimo da ponekad popijemo svrstavaju u red nekih sljokatora. Etiketirale mene one a ne ja njih...
Mislim kad bi me sve te cice (ja tvrdim da su studentkinje osim Jeke koja tvrdim da ili nije studirala ili nije zavrsila isti sto se oseca u postovanju) upoznale i videle mislim da bi ove postove izbrisale. ali nema veze....
Poslednja izmena:

).