"Ne pijem" ljudi!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eo je jeka sad samo jos lexa fali pa da popijemo pitjence i da se poskidamo golisavi :)

Ja se duboko izvinjavam ako ce se neko naci uvredjenim ovim sto cu otkuckati. :rumenko::rumenko::rumenko:

Molila bih da mi se dozvoli da nekako izbegnem to pitje ako je alkoholno jer nisam zainteresovana. Nadam se da cete mi oprostiti sto sam zauzela stav prema tom pitju. I pitju se ponizno izvinjavam... i chashi...i flashi...i limenci. ;)

Poslednja izmena:
Neverovatno je kako ljudi odgovaraju samo na teme u kojima mogu da kažu nešto o sebi (tačnije, da se nahvale, jer malo ko će pričati o sebi loše), pa čak i kad tema ne traži to od njih uopšte ili konačno (moš reći ali priča se o nečemu drugom), svejedno će od nje napraviti prostor da kažu nešto o... sebi, a ono o čemu bi zaista trebalo da se razgovara elegantno će preskočiti kao da nikada nije ni stajalo tu.

A ti bese u uvodnom nisi rekla da TEBE nerviraju oni sto ne piju..i ne provlacis kroz svaki post sebe i svoja razmisljanja..a ocekujes da se mi ne osvrcemo ni na tebe ni na sebe nego da pricamo o tamo nekima koji pisaju po ulazima ?:aha:

A ti bese u uvodnom nisi rekla da TEBE nerviraju oni sto ne piju..i ne provlacis kroz svaki post sebe i svoja razmisljanja..a ocekujes da se mi ne osvrcemo ni na tebe ni na sebe nego da pricamo o tamo nekima koji pisaju po ulazima ?:aha:

Da l si ti zaista napravio neku paralelu između onoga što sam ja napisala i ovoga štos kao uzo da "i ja radim pa nisam bolja" :lol:
A nigde nisam ni rekla da i ja nisam takva.
Uglavnom, ovde i dolazim da iznesem svoje velike misli :rumenka: ne da se hvalim kako sam baš superkul. I ne pijem i sl :mrgreen:
Što ne znači da to nikada nisam uradila, verovatno jesam. Al' brate baš ume da se pretera na nekim temama sa tom samohvalom. I onda kad sam otvorila temu baš o tome svi su propištali ko ekspres lonac :neutral:

Uzgred, rekla sam da ne razumem šta misle kad kažu da "ne piju" i da ne mogu da verujem (ne razumem) da baš nikada ne piju, nisam rekla da me nerviraju. Ali mnogo patiš ti i tvoja ekipa da to tako predstaviš jer onda ti otvoreno možeš da kažeš da te nerviraju ovi gadni ljudi što puše i piju i nisu avaj kao ti :(

ne daj se, lexo.. samo hrabro.. dace bog pa ces nam jednog dana doci i stvarno retji:"ne pijem, ljudi".. i svi cemo se zajedno radovati.. i govoritjemo:"ah, kako smo bili glupi.." .. a niz lice tje nam tetji suze radosnice

Evo recimo ja sada pijem vince dok ovo kucam a da nisam ni provalila da činim taj strašni greh :lol: koji je totalno u skladu sa temom, neverovatno poročna i strašna jedna stvar, otac mi sipao čašu posle ručka.
Nadam se da neću dobiti poruke osude, mržnje i netolerancije, pa to je samo jedna čaša :rumenko:

Ja ne pijem i ne razumem ljude koji izlaze da bi se olesili. Po meni je konzumacija jela i pica potreba, a kada se ima dovoljno, onda postaje uzivanje, a ne znam bas neko uziva u ukusu alkohola, jer je to nemoguce, mozes samo da uzivas u njegovom efektu. A koji je efekat? Da ti mozak slabije radi, noge otkazuju, jezik se razvezuje i vise nego sto treba, ispadas smesan jer uvek ima nekog treznog ko ce sutra da prepricava pijane price, i pritom se ne secas pola veceri. Dzaba ti sto si izasao da se zabavis sa drustvom kad se i ne secas kako ti je bilo, a ujutru kao po pravilu se uhvatis za glavu i kazes, sta mi je trebalo ono od sinoc... A danas se izlazi da bi se ljudi napili, a ne da bi se zabavili. Nije tako? Jeste, jer se danas svi podmazuju prvo kod kuce sa drustvom flasom votke pa tek onda izadju. Ako bi da popijes neko pice, eto tek tako jer si izasao, dovoljno ti je jedno ili dva u klubu, ne moras da iscevcis pola flase pre toga. Tako da, neka hvala :)

Back