baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Ко их носи кући...![]()
rekla sam da vole da popiju ne da ne znaju gde se nalaze...: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко их носи кући...![]()
ja ti se pridruzujem sa pelinkovcem
a inace u drustvu imam par zena..koje obavezno ne piju i meni obavezno idu na ganglije
ebem mu zivot, pa nekad popiti nesto je ono bas taman...al bas nikad....i sta sad kao one su super a ja sam alkoholicar
![]()

Иначе, само да пријавим да сам се синоћ олешио од кока коле...![]()

eo je jeka sad samo jos lexa fali pa da popijemo pitjence i da se poskidamo golisavi![]()

Знам ја шта значи то "воле да попију"...rekla sam da vole da popiju ne da ne znaju gde se nalaze...: )

Riknutje ti jetra, crni Dijeneche!

Neverovatno je kako ljudi odgovaraju samo na teme u kojima mogu da kažu nešto o sebi (tačnije, da se nahvale, jer malo ko će pričati o sebi loše), pa čak i kad tema ne traži to od njih uopšte ili konačno (moš reći ali priča se o nečemu drugom), svejedno će od nje napraviti prostor da kažu nešto o... sebi, a ono o čemu bi zaista trebalo da se razgovara elegantno će preskočiti kao da nikada nije ni stajalo tu.

A ti bese u uvodnom nisi rekla da TEBE nerviraju oni sto ne piju..i ne provlacis kroz svaki post sebe i svoja razmisljanja..a ocekujes da se mi ne osvrcemo ni na tebe ni na sebe nego da pricamo o tamo nekima koji pisaju po ulazima ?![]()
ne da se hvalim kako sam baš superkul. I ne pijem i sl 

ovaj, fala ti 

koji je totalno u skladu sa temom, neverovatno poročna i strašna jedna stvar, otac mi sipao čašu posle ručka. 
ne daj se, lexo.. samo hrabro.. dace bog pa ces nam jednog dana doci i stvarno retji:"ne pijem, ljudi".. i svi cemo se zajedno radovati.. i govoritjemo:"ah, kako smo bili glupi.."
mnogo si kul.A zato ti meni saljes onako uopstene porukice? Nisam dobro drustvo.![]()
![]()

iju jeko...ma jok...ti si jedna od retkih koje ne piju i ne idu mi na ganglije![]()
To je samo zato sto nikad nismo bile na pijanki zajedno.![]()
![]()