meni jedna konobarica rekla da pijem k'o ptičica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa kako onda objašnjavaš nick - lokate li?![]()
eee pa lako se určiti nickovima po forumima![]()

Imate li u okolini "ne pijem" ljude i imate li kakav komentar, da li ste možda jedan od njih?
E dole sam razradila onako maštovito, al' da mi ne kažu da je za blog, mene taj deo krstarice stvarno ne zanima, pa neka ovde stoji kao pitanje, a ispod i zašto ga postavih![]()

Skoro 100% ljudi se može odlično provesti bez alkohola.
Kao i sa njim.
Znači "ne pijem" znači "pijem, ali nisam alkos, tj. baš sam super"?
Počinjem da kapiram.

Ja se duboko izvinjavam ako ce se neko naci uvredjenim ovim sto cu otkuckati.
Molila bih da mi se dozvoli da nekako izbegnem to pitje ako je alkoholno jer nisam zainteresovana. Nadam se da cete mi oprostiti sto sam zauzela stav prema tom pitju. I pitju se ponizno izvinjavam... i chashi...i flashi...i limenci.[/QUOTE]
i meni....
nista draga onda cu sve morati sama d a popijem![]()

Па може...
али, онда ми морате обезбедити спавање...
Мислим, место за спавање, ја ћу се постарати за спавање...![]()

Naravoucenije: Ako nisi ljubitelj alkohola,u Srbiji to ne smes da spomenes.Inace ce te,u najmanju ruku,proglasiti za peshka.![]()
A ako ga, pak, u nekoj meri, i neki od... ogromnog izbora... voliš..... onda će te u srbiji proglasiti za alkosa. Ili, pardon, na forumu![]()
I u svemu tome je, bar ovde na forumu, veoma cudno sto oni koji ne piju nisu otvorili temu o onima koji piju, a oni koji piju vec danima razmatraju temu o onima koji ne piju.

Imate li u okolini "ne pijem" ljude i imate li kakav komentar, da li ste možda jedan od njih?
:

imam...
ali mislim da znam o cemu pises...
ima ljudi koji ne piju i to niti mi smeta niti imam veze sa tim...uglavnom su to neki sportisti ili ljudi kojima stvarno smeta alkohol...
ali ima jedan karakteristican cmoljavi tip ljudi koji bas moraju da naglase da ne piju (ne psuju, ne je/bu se, ne puse)...jesi na te mislila? ti ce da narucuju guste sokice i kiselu vodu i celo vece ce da se bune zbog duvanskog dima, pa promaje (kad im otvoris prozor), umotavace se u salove jer se lako prehlade, pricaju tiho, ne psuju i sa otvorenim negodovanjem posmatraju svakog ko ima casu alkohola u ruci ili cigaru...
ti ce uvek posebno da naglase da oni nisu od tih prljavih, nevaspitanih spodoba koje se upustaju u takve nedolicne radnje...
po meni su to nevaspitane spodobe koje krse sva drustvena pravila, pritom misleci da su fini...ne umeju da se ukljuce u razgovor, da zaista nekog slusaju, asocijalni su i misle da su iznad bagre...
ono, nesto su posebno uvek zbog te prividne finoce...
e, a onda jednom naruce neki glupi liker i svi padnu na dupe
jaooo sine, to se boemska dusa krije iza te predivne fasade...i naprave takav sou od toga sa vrtenjem u glavi, lupetanjem i slicnim...
to se onda mesecima prepricava a imam jedan slucaj gde se takav dogadjaj prepricavao godinama...."Goca zapalila cigaru i narucila liker, jeeee/bote"
a ti stukla flasu viskija i nikom nista
salim se...
ako je to, onda je to bas smorno i, isto kao i kod alkosa, pice (ili nedostatak istog) je samo simptom necijeg kretenizma...

Evo meni smeta dim, ne pijem, i lako se pre'ladim![]()
Mislim, kakve veze to sa finocom ima? Ne volim cigare i alkohol, i sta sad ?![]()

E dole sam razradila onako maštovito, al' da mi ne kažu da je za blog, mene taj deo krstarice stvarno ne zanima, pa neka ovde stoji kao pitanje, a ispod i zašto ga postavih![]()