Ne dao Bog nikome

Ja ni opšte stavove (ad generali) ne iznosim u ozbiljnim raspravama bez solidne argumentacije...Poznaju me po tom...:D
I još bolje-ta argumentacija je racionalna i zasnovana na prihvaćenim,verifikovanim naučnim postulatima...
Antropološki proučene religije na evropskom tlu su jedno,a religijski stavovi nešto sasvim drugo...Ovde sam izneo antropološke zaključke...
Dakle,normalno je da emocije ne moraju biti u skladu s racionalnim,naučnim saznanjima...:rtfm::lol:

Nekima je "poznato - to" , a opet , nekima je poznato i to da su Srbi "doputovali na Balkan" putem koji je vodio preko Karpata , pa po malo i u pravcu teritorije koja je sada u sastavu Nemacke i da i dan danas tamo ima , bar po DNK analizama , nama bliskih srodnika koji su poznati kao Luzicki Srbi .
U jednoj emisliji na "Studiju B" gos istoricar Batakovic je naveo da je poreklom Luzicki Srbin i Kopernik , pa i Lajbic ...
A sto se tice ono sa Bugariti i Vizantijci , sta bi sa Tracani , Kelti , Iliri ...?
Eno u Viminacijumu se izvode neka iskopavanja , doduse kazu "pod Englezima , nama osvedocenim prijateljima i saveznicima" , pa da sacekamo na rezultate ...
O Vinci je po nesto poznato , ali se na tom terenu zahvaljujuci "pameti nemudrih" , planira velika deponija , koja bi ako se realizuje , mogla nepovratno da prekrije istroijske tragove i cinjenice .

Ovde mozete , ako imate i volje i vremena , da se upoznate sa nekim manje poznatim podacima koje iznosi Dr. Dusan Batakovic :

дракче ти је стара гарда, не зна о сварогу а зна о зевсу, оно што су га учили у школи то је то
добили смо и име серби од сербула, робовских неклепећи нанула, па бели некрштени серби, дошли из неке вукојебине у другу вукојебину Бизантију и за пар векова Дућа пороби читав балкан, обично варварство :hahaha:
а онда дошли партиџани и све разјурили, ма каки серби то је фикција ми смо југословени

cuo sam dosta puta ovu recenicu
to znaci da je neko u bas teskom stanju da mu je mucna i pomisao da jos neko bi to mogao da prezivi
i sto mu je Bog uopste to dao pa mora da kaze da to vise nikom ne daje
ali koristi se nekad i kao recenica nekog neutralnog posmatraca sa strane
sto li on koristi tu recenicu,on je po svemu udeci u toj situaciji taj niko tj.zeli da se osigura kroz tu recenicu
da li Bog moze uslisiti ovakvu vrstu zahteva

Bog uslisuje molitve, jedino :)

Back