Miroljub Petrović – Bog o svakom čoveku brine, a ljude ne interesuje ništa!

Opet ti ne valja računica.
Taman da svaki katolik (i državni i subverzivni) ode u nedelju na misu u Kini, nema ih ni približno koliko ih izađe na Filipinima, recimo.
Mislis da na filipinima idu svi na misu?
Ali na stranu to, kinezi su sigurno napredovali u duhovnom smislu kroz komunizam
Naprosto su se kroz patnju rijesili kukolja

Mislis da na filipinima idu svi na misu?
Ali na stranu to, kinezi su sigurno napredovali u duhovnom smislu kroz komunizam
Naprosto su se kroz patnju rijesili kukolja
Pa ne idu, ali prema izveštajima RKC, koliko ih ide opet ih je više nego svih katolika u Kini zajedno.
I ovih koji ne priznaju Vatikan i onih nelegalnih.
Tako da ti argument ne stoji i to je bitno da shvatiš.

Nigde , jer nema dokaza da postoji , ali ako si vernik onda mora da verujes da je sve deo njegovog plana i da je svemoguc , tako da u najmanju ruku dopusta da se desavaju bolestine i zemljotresi u prirodi ( jer je sve stvorio on ).
To nije odgovor na moje pitanje.
Postavio si pitanja kao da pistoji a sada sam sve poreknes?
Licemerno ponasanje.

Bog ne salje bolestine ili zlo.
Bog zadrzava.
Ali mi mu to otezavamo.

To nije odgovor na moje pitanje.
Postavio si pitanja kao da pistoji a sada sam sve poreknes?
Licemerno ponasanje.

Bog ne salje bolestine ili zlo.
Bog zadrzava.
Ali mi mu to otezavamo.
Ja postavljam pitanja iz ugla vernika zato sto me zanima kako vi razmisljate , iz mog ugla nema pitanja jer je jasno da ga nema.
Mi otezavamo nesto svemocnom bicu , a joj :D

Pa ne idu, ali prema izveštajima RKC, koliko ih ide opet ih je više nego svih katolika u Kini zajedno.
Posalji link
I ovih koji ne priznaju Vatikan i onih nelegalnih.
Tako da ti argument ne stoji i to je bitno da shvatiš.
stoji jer je u svakoj vasoj nabrojanoj tragediji pokazan koristan ucinak ili ljudska glupost od crne kuge sve do nadstresnice

Ne vjerujem, kako moze jedan brat ne ić na misu, a drugi bit pop ako je to slijepo vjerovanje?
I kakve veze ima nauka kad se ona stalno mijenja, da pitas galilea i kopernika, ispalo bi da samo vjeruju
Nauka testira i dokazuje stvari , nase znanje se menja jer znamo vise nego ranije.
Vera u razne bogove sirom sveta se najvise spusta na to u kojoj si drzavi rodjen i koju veru ti roditelji imaju , ovde su svi pravoslavci a da su se rodili na nekom drugom mestu bili bi katolici , muslimani , hindusi itd.
Ima izuzetaka za ovo naravno ali naucnih dokaza za postojanje bilo kog boga nema.

CNA
stoji jer je u svakoj vasoj nabrojanoj tragediji pokazan koristan ucinak ili ljudska glupost od crne kuge sve do nadstresnice
Ne stoji...jer Kina ne postaje zemlja sa najviše katolika. Kao što brojevi pokazuju. ;)
Da mi je bit ateist pa da odmorim mozak na jedan dan. Vi mozete vjerovat u koju god slucajnost hocete.
Ko kaže da sam ja ateista?
Samo se ne klanjam bogu kojem se klanjaju naivni i netalentovani za razmišljanje, koji je sluga mog Boga. :mrgreen:
Dokaz u korist rečenice iznad (vezano za poklonike)je tvoja zabluda u vezi Kine i logička greška koju si napravio zaključivši da sam ja ateista.

Nauka testira i dokazuje stvari , nase znanje se menja jer znamo vise nego ranije.
Vera u razne bogove sirom sveta se najvise spusta na to u kojoj si drzavi rodjen i koju veru ti roditelji imaju , ovde su svi pravoslavci a da su se rodili na nekom drugom mestu bili bi katolici , muslimani , hindusi itd.
Ima izuzetaka za ovo naravno ali naucnih dokaza za postojanje bilo kog boga nema.
U srbiji su mahom ateisti
Sta je cesce? Kladionica i droga ili pricesce?

CNA

Ne stoji...jer Kina ne postaje zemlja sa najviše katolika. Kao što brojevi pokazuju. ;)
pardon, jos se razvijaju
https://www.google.com/amp/s/www.ve...-biti-najkrscanskija-zemlja-na-svijetu-936817
Ko kaže da sam ja ateista?
Samo se ne klanjam bogu kojem se klanjaju naivni i netalentovani za razmišljanje, koji je sluga mog Boga. :mrgreen:
A sta sam trebao nabadati da li si deist,agnostik?
Dokaz u korist rečenice iznad (vezano za poklonike)je tvoja zabluda u vezi Kine i logička greška koju si napravio zaključivši da sam ja ateista.
čiji sam ja to poklonik?

Back