Miroljub Petrović – Bog o svakom čoveku brine, a ljude ne interesuje ništa!

Mislim da su katolici
Nisu.
Treba vidit ima li protestanata
Mnogo više nego katolika.
Broj katolika u Kini je dostigao vrh pre desetak godina sa 12.000.000, a sad ih ima oko 2 miliona manje.
Tu se računaju 6 miliona koji ne priznaju jurisdikciju Vatikana (jednostavno kineska državna katolička crkva) i ostali, koji nisu legalizovani.

Nisu.

Mnogo više nego katolika.
Broj katolika u Kini je dostigao vrh pre desetak godina sa 12.000.000, a sad ih ima oko 2 miliona manje.
Tu se računaju 6 miliona koji ne priznaju jurisdikciju Vatikana (jednostavno kineska državna katolička crkva) i ostali, koji nisu legalizovani.
Koja grana protestantizma?
Oni su jako heterogeni

Znači, nakon što smo ustanovili da vrlo slabo poznaješ stvari kojima si pokušao da podržiš svoj argument
Vrlo slabo. Dodaj jos koji opis da zvucis sigurnije
Moj argument je bio da je mao zedong ostao ziv da bi od kine napravio krscansku zemlju(nisam koristio jer je hrvatski, glupo mi je na pravoslavnom forumu) sto je na kraju tocno
, sada tvrdiš da znaš i šta je nekom bogu bitno. :mrgreen:
tamo nekom dalekom Bogu s bradom na nebu...
Opisujes ga kao stranca, zasto ne kao oca?

Vrlo slabo. Dodaj jos koji opis da zvucis sigurnije
Moj argument je bio da je mao zedong ostao ziv da bi od kine napravio krscansku zemlju(nisam koristio jer je hrvatski, glupo mi je na pravoslavnom forumu) sto je na kraju tocno
I ispalo je da operišeš sa informacijama koje nisu precizne, zvanične i koje hrišćani i zapadni mediji plasiraju još od 80ih godina prošlog veka.
tamo nekom dalekom Bogu s bradom na nebu...
Opisujes ga kao stranca, zasto ne kao oca?
Zašto bih tamo nekog boga opisivao kao oca?

Kako znas da su netocne?
Nema dokaza i ne odgovaraju zvaničnim državnim podacima niti procenama organizacija poput Pew Research Center ili Center for the Study of Global Christianity. Dobro je poznato da su američki hrišćanski mediji još od 80-ih širili dezinformacije o broju hrišćana u Kini, a kasnije je taj broj dodatno preuveličavan kroz niz citiranja tokom 2000-ih. 2015-e je objavljen satirični tekst pod naslovom „Srećan Božić, 100 miliona Kineza!“, u kojem je kritikovan takav tip novinarstva - na koji si ti naseo. ;)

Jer ti veruješ da me je baš taj bog stvorio.

Nema dokaza i ne odgovaraju zvaničnim državnim podacima niti procenama organizacija poput Pew Research Center ili Center for the Study of Global Christianity.
samo sto ga je citiralo nekoliko stranica
Zar mislis da su budale koji izvlace podatke iz sumnjivih izvora?
Dobro je poznato da su američki hrišćanski mediji još od 80-ih širili dezinformacije o broju hrišćana u Kini, a kasnije je taj broj dodatno preuveličavan kroz niz citiranja tokom 2000-ih.
I u 40 g niko nije otkrio provalu osim tebe?
2015-e je objavljen satirični tekst pod naslovom „Srećan Božić, 100 miliona Kineza!“, u kojem je kritikovan takav tip novinarstva - na koji si ti naseo. ;)
Oh kako li sam naivan

samo sto ga je citiralo nekoliko stranica
Zar mislis da su budale koji izvlace podatke iz sumnjivih izvora?

I u 40 g niko nije otkrio provalu osim tebe?
Naravno da jeste...kao da nisi pročitao šta sam ti napisao.
Nema tu neke misterije...neki novinari vole da izmišljaju podatke i lažu druge, a neki hrišćani i druge i sebe.
Oh kako li sam naivan
Prilično.

Back