korisnički
Ističe se
- Poruka
- 2.412
Ti ne odgovaraš na pitanje...gde piše koliko će KATOLIKA biti u Kini 2030?Tako je, sva 4 članka 2 religije su u krivu
Al tvoje istrazivanje bez broja ispitanika je točno
Nevezano da li su istraživanja tačna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ne odgovaraš na pitanje...gde piše koliko će KATOLIKA biti u Kini 2030?Tako je, sva 4 članka 2 religije su u krivu
Al tvoje istrazivanje bez broja ispitanika je točno
247 miliona pišeTi ne odgovaraš na pitanje...gde piše koliko će KATOLIKA biti u Kini 2030?
Nevezano da li su istraživanja tačna.
Hrišćana svih denominacija...ne samo katolika.247 miliona piše
Zar nisi citao?
Mislim da su katoliciHrišćana svih denominacija...ne samo katolika.
Treba vidit ima li protestanataDakle koliko katolika?
Nisu.Mislim da su katolici
Mnogo više nego katolika.Treba vidit ima li protestanata
to je bilo nekad, a sada su putin i si prijatelji, tako da ce svi da predju u pravoslavljeMislim da su katolici
Treba vidit ima li protestanata
Koja grana protestantizma?Nisu.
Mnogo više nego katolika.
Broj katolika u Kini je dostigao vrh pre desetak godina sa 12.000.000, a sad ih ima oko 2 miliona manje.
Tu se računaju 6 miliona koji ne priznaju jurisdikciju Vatikana (jednostavno kineska državna katolička crkva) i ostali, koji nisu legalizovani.
Nebitno za naš razgovor...bitno je da nema ni približno katolika koliko si mislio da ima.Koja grana protestantizma?
Oni su jako heterogeni
bogu je to nebitnoNebitno za naš razgovor...bitno je da nema ni približno katolika koliko si mislio da ima.
Znači, nakon što smo ustanovili da vrlo slabo poznaješ stvari kojima si pokušao da podržiš svoj argument, sada tvrdiš da znaš i šta je nekom bogu bitno.bogu je to nebitno
Mislio sam da su katolici u aziji, a protestanti u africi

Vrlo slabo. Dodaj jos koji opis da zvucis sigurnijeZnači, nakon što smo ustanovili da vrlo slabo poznaješ stvari kojima si pokušao da podržiš svoj argument
tamo nekom dalekom Bogu s bradom na nebu..., sada tvrdiš da znaš i šta je nekom bogu bitno.![]()
I ispalo je da operišeš sa informacijama koje nisu precizne, zvanične i koje hrišćani i zapadni mediji plasiraju još od 80ih godina prošlog veka.Vrlo slabo. Dodaj jos koji opis da zvucis sigurnije
Moj argument je bio da je mao zedong ostao ziv da bi od kine napravio krscansku zemlju(nisam koristio jer je hrvatski, glupo mi je na pravoslavnom forumu) sto je na kraju tocno
Zašto bih tamo nekog boga opisivao kao oca?tamo nekom dalekom Bogu s bradom na nebu...
Opisujes ga kao stranca, zasto ne kao oca?
Jer te stvorioZašto bih tamo nekog boga opisivao kao oca?
Kako znas da su netocne?ispalo je da operišeš sa informacijama koje nisu precizne, zvanične i koje hrišćani i zapadni mediji plasiraju još od 80ih godina prošlog veka.
Nema dokaza i ne odgovaraju zvaničnim državnim podacima niti procenama organizacija poput Pew Research Center ili Center for the Study of Global Christianity. Dobro je poznato da su američki hrišćanski mediji još od 80-ih širili dezinformacije o broju hrišćana u Kini, a kasnije je taj broj dodatno preuveličavan kroz niz citiranja tokom 2000-ih. 2015-e je objavljen satirični tekst pod naslovom „Srećan Božić, 100 miliona Kineza!“, u kojem je kritikovan takav tip novinarstva - na koji si ti naseo.Kako znas da su netocne?
Jer ti veruješ da me je baš taj bog stvorio.Jer te stvorio
samo sto ga je citiralo nekoliko stranicaNema dokaza i ne odgovaraju zvaničnim državnim podacima niti procenama organizacija poput Pew Research Center ili Center for the Study of Global Christianity.
I u 40 g niko nije otkrio provalu osim tebe?Dobro je poznato da su američki hrišćanski mediji još od 80-ih širili dezinformacije o broju hrišćana u Kini, a kasnije je taj broj dodatno preuveličavan kroz niz citiranja tokom 2000-ih.
Oh kako li sam naivan2015-e je objavljen satirični tekst pod naslovom „Srećan Božić, 100 miliona Kineza!“, u kojem je kritikovan takav tip novinarstva - na koji si ti naseo.![]()
Naravno da jeste...kao da nisi pročitao šta sam ti napisao.samo sto ga je citiralo nekoliko stranica
Zar mislis da su budale koji izvlace podatke iz sumnjivih izvora?
I u 40 g niko nije otkrio provalu osim tebe?
Prilično.Oh kako li sam naivan
Ma ajdeNaravno da jeste...kao da nisi pročitao šta sam ti napisao.
Nema tu neke misterije...neki novinari vole da izmišljaju podatke i lažu druge, a neki hrišćani i druge i sebe.
Prilično.
Nije zavera, ali jeste prevara...na koju se pecaju netalentovani za razmišljanje, kojima mogu da prodaju takve bajke kao argumente.Ma ajde
U vas vjecno neke zavjere, naivci...samo vi otkrili toplu vodu
Buraz ako neko veruje u globalne nemoguce zavere onda su to vernici ( ne svi ali solidan broj )Ma ajde
U vas vjecno neke zavjere, naivci...samo vi otkrili toplu vodu