Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Aj, ja cu pitam vlas, al uskoro, sada nemam pristojan net. A i meni nikako ne godi pisanje ovde.Možda nam vrate temu na Žene. Ali ne verujem. Ne bi vlast priznala grešku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj, ja cu pitam vlas, al uskoro, sada nemam pristojan net. A i meni nikako ne godi pisanje ovde.Možda nam vrate temu na Žene. Ali ne verujem. Ne bi vlast priznala grešku.
Cao moje prijateljice i prihatelji!Bas mi je zao sto je tema uklonjena sa pdf Zene...Tamo mi je nekako bila posebna, drugacija, okupljale su se pretezno zene koje citaju
(uz mali ali odbrani deo muske populacije - poslednjih godina) Doduse te ekipe vec odavno i nema al me je bar prisustvo teme na pdf Zene podsecalo
na taj period, kad smo pisale i o knjigama a i uz mnogo toga usput...
Волим људе који воле да читају!Drago mi je da ste se vratili na naš pdf.
Retko sam pisala, ali mnogo volim da čitam![]()
Волим људе који воле да читају!
Која је твоја литература?
Није моја литература али свеједно. Хвала на одговору.Nemam određeni žanr, ali najviše čitam EF i trilere, pitko i plitko, hbga
Ne mogu dugačke opise i teške teme, iako volim romane smeštene u okvire istorijskih epoha. Ildefonso Falkones, npr.
Nisam cula za ovog coveka, a Bunjina mnogo volim, ali to sam vec 100x reklaНа самом почетку двадесетог века пронађен је, у рушевинама палате у Кнососу на острву Криту дневни пагански крст од глатког, сиво-белог таласастог мермера, чијих осам врхова је образовало троугао, а који је у тој мери био сличан нашем хришћанском крсту да се грчки свештеник, који је присуствовао открићу, прекрстио и целивао крстса истим поштовањем које су му сигурно указивали и древни људи, примећује енглески археолог, сер Артур Еванс, који је открио Кносос.
Тајна Запада: Атлантида/Европа, Мерешковски
Дивна књига, за све који воле митове, старину, религију, езотерију али и независно од свега уживаће и они који воле леп стил, кад аутор лепо пише. Иначе је Мерешковски био предложен 1933. за Нобелову награду али је није добио. Занимало ме је ко ју је тад добио, кад оно – Иван Буњин!
Linejna, баш сам се обрадовао кад сам видео да си се јавила!![]()
Ijaoooo, Linejna se vratila, svratilaCao moje prijateljice i prihatelji!
Dugo me nije bilo.
Nadam se da me niste zaboravile.
Ali se ne ljutim ako i jeste.
Sad sam jako uzbudjena, pa se kasnije javljam.
A citala sam i citala i jos uvek citam...
Ti uvek zanimljivo pises. A sta si to bese pisao?Види, види како прате. Значи не свиђа им се ово што сам писао.![]()
Tu nisam čitala, ali ako volite Leonarda da Vinčija, onda najtoplije preporučujem Vaskrsle bogove od istog autora.На самом почетку двадесетог века пронађен је, у рушевинама палате у Кнососу на острву Криту дневни пагански крст од глатког, сиво-белог таласастог мермера, чијих осам врхова је образовало троугао, а који је у тој мери био сличан нашем хришћанском крсту да се грчки свештеник, који је присуствовао открићу, прекрстио и целивао крстса истим поштовањем које су му сигурно указивали и древни људи, примећује енглески археолог, сер Артур Еванс, који је открио Кносос.
Тајна Запада: Атлантида/Европа, Мерешковски
Дивна књига, за све који воле митове, старину, религију, езотерију али и независно од свега уживаће и они који воле леп стил, кад аутор лепо пише. Иначе је Мерешковски био предложен 1933. за Нобелову награду али је није добио. Занимало ме је ко ју је тад добио, кад оно – Иван Буњин!
Linejna, баш сам се обрадовао кад сам видео да си се јавила!![]()
To mora kupim svom coveku, on ga obozava.Tu nisam čitala, ali ako volite Leonarda da Vinčija, onda najtoplije preporučujem Vaskrsle bogove od istog autora.