Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?

www.nacionalnistroj.org
www.srb-obraz.org
www.1389.org.yu

Ko su oni ? Gledajući dokumentarac na B92, imao sam dosta toga da vidim, a i da čujem. Te organizacije... ako ih tako uopšte možemo nazvati... niko ni ne zna ko su, kako su nastali, ko ih podržava.... da čujem Vas....

1. Национални строј је неонацистичка организација, љиге и беде.
2. Образ је некада био нормална десничарска организација, али се слизао са Националним стројем и морално прс`о.
3. 1389 је патриотсака организација која никако не спада са овима овде јер је први од од њихових примаених циљева борба против антисемитизма а други против нацизма и фашизма. Чак, пре бих их назвао акционом групом:

1389 о Антисемитизму:

1. Антисемитизам: Треба јасно рећи да је антисемитизам расизам и као такав својеврсна друштвена болест настала као последица незнања и острашћености; мржња према целом народу је увек неразумна. Антисемитизам је и антихришћанска појава, на шта указује између осталог и повратак паганизму код одређених антисемитских група.

1389 о Нацизму и фашизму:

2. Фашизам и нацизам: Ове две идеологије су изопачени култови државе и нације. Оне су нам туђинске по пореклу и смислу.

1389. О Антисрбизму:

3. Антисрбизам: Овај појам уводимо јер је неопходан – зашто? Против Срба су изведени огромни и несхватљиви злочини кроз историју, а та пракса не јењава, чак се теоријски оправдава. Пре неколико стотина година нас је било колико и Енглеза а данас Енглеза има скоро 10 пута више.

Imash link uputi se

Evo sad bas citam temu nekog kreleta koji ne samo da nije svestan svoje nacionalne pripadnosti, nego se i ruga drugim ljudima sa foruma koji pokusavaju da ga bar malo urazume, ocito je lik neki ficfiric gotovan koji se brine samo o tome da li ce se i kako uraditi, i cak i kad vidim kakvih perhana ima ipak ne mislim da su kao pandan takvima u nasem drustvu potrebni celavci u crnom koji divljaju ulicama, tesko da oni mogu biti preporoditelji i uzor mladima...Stvarno ne znam kakve bi to aktivnosti oni sprovodili koje bi pomogle da se osveste kreteni koje sam prve spomenuo. Ova zemlja je puna nenormalnih likova, zato je u ovakvm stanju i nema joj pomoci...

Evo sad bas citam temu nekog kreleta koji ne samo da nije svestan svoje nacionalne pripadnosti, nego se i ruga drugim ljudima sa foruma koji pokusavaju da ga bar malo urazume, ocito je lik neki ficfiric gotovan koji se brine samo o tome da li ce se i kako uraditi, i cak i kad vidim kakvih perhana ima ipak ne mislim da su kao pandan takvima u nasem drustvu potrebni celavci u crnom koji divljaju ulicama, tesko da oni mogu biti preporoditelji i uzor mladima...Stvarno ne znam kakve bi to aktivnosti oni sprovodili koje bi pomogle da se osveste kreteni koje sam prve spomenuo. Ova zemlja je puna nenormalnih likova, zato je u ovakvm stanju i nema joj pomoci...

Pa znas, koje god informativne i promotivne aktivnosti da se obavljaju, narodu se bar malo dizhe svest o tome shta on jeste i shta mu je ciniti. To nije posao za dva coveka i dva dana, a kod nas se desava da cim se za neku organizaciju (prosrpskih stavova) cuje, odmah im se nesto nakachi medijski ili im se na razne druge nacine stavljaju klipovi pod tockove. Uglavnom, propaganda je opasno oruzhje, samo ga Srbi jos uvek ne znaju primeniti na finjaka, za razliku od belosvetske stoke koja to ume pa nam se mota ovuda i shiri svoj besmisao.

Pa znas, koje god informativne i promotivne aktivnosti da se obavljaju, narodu se bar malo dizhe svest o tome shta on jeste i shta mu je ciniti. To nije posao za dva coveka i dva dana, a kod nas se desava da cim se za neku organizaciju (prosrpskih stavova) cuje, odmah im se nesto nakachi medijski ili im se na razne druge nacine stavljaju klipovi pod tockove. Uglavnom, propaganda je opasno oruzhje, samo ga Srbi jos uvek ne znaju primeniti na finjaka, za razliku od belosvetske stoke koja to ume pa nam se mota ovuda i shiri svoj besmisao.

Antisrpska propaganda je vec odavno ukorenjena na ovim prostorima, ali i pored belosvetskog besmisla, bolje reci beznadja, koje je uzelo maha, ne vidim smisao ni u delovanju ekstremnih politickih organizacija. Ta vrsta aktivnosti koju spominjes je opravdana i nuzna, ali sve se to izopaci ako je sprovode ekstremisti koji zastupaju retrogradne ideologije, one ne mogu da budu zamena ovoj bezdusnoj globalisticko-mondijalistickoj zombi ideologiji liberalnog kapitalizma. Neki osnovni nacionalni ciljevi moraju biti reziltat kompromisa odgovornih, ako takvih danas uopste ima posto svi prvenstveno vode racuna o svojoj goozici, pripadnika politicke, privredne, kulturne i dr. elite, koji bi artikulisali interese vecine gradjana, nije to posao sake huligana regrutovane iz redova ulicara, tzv. navijaca i slicnih nesretnih slucajeva...To su ozbiljne stvari...

Back