Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?

A sta si ti nisi srbin :dontunderstand:

Jesam, i pomalo sam se shibao svojevremeno sa nasim dushmanima, dosta davno, na pocetku veselih devedesetih, eto zatekao sam se na pravom, ili pogresnom ybm li ga, mestu, i zapalo me njakanje u tenku, ali smo znali da smo normalni i da branimo svoj narod, gradjane svoje zemlje...Nismo bili budale koje pijane prebrojavaju romsku decu i qrce se po Beogradu i Novom Sadu dernjajuci se na babe i ortopede...Ybt pa koji su to pacijenti...:D Bruka za Srbiju...

www.nacionalnistroj.org
www.srb-obraz.org
www.1389.org.yu

Ko su oni ? Gledajući dokumentarac na B92, imao sam dosta toga da vidim, a i da čujem. Te organizacije... ako ih tako uopšte možemo nazvati... niko ni ne zna ko su, kako su nastali, ko ih podržava.... da čujem Vas....

ljudi koji jednostavno ne nailaze na razumevanje u ovoj bezBozijoj zemlji kao i bezbroj slicnih primera. cesto se desi da se udubljivanjem u problem otkrije da su u pitanju zatvoreni ljudi koji su bili sikanirani od strane devojcica u osnovnoj skoli. eto... uglavnom ih mrze oni koji nisu mogli da upadnu u drustvo
apsolutno cool momci

Ne, on je glasao za jednu od koalicionih stranaka u vlasti
Nisam godinama izlazio na izbore jos od kako smo ono 97. godine dzumbusali ulicama protiv kradje glasova, a tek sad mozete deco da zakljucite koje smo budale bili...Ti protiv kojih smo onda demonstrirali su zajedno na vlasti sa onima za ciji se racun demonstriralo i dele plen sa njima...:D
Polako doci ce red i na njih,imaju ovi vremena! Samo da znas nisam clan nijedne organizacije niti sam bio na prebijanju homica!:bye:

Nista licno rodjace, ali ako je gomila lezbosa i ortopeda glavna opasnost za Srbiju, e da je ***** ja kilavu, za koji K su onda izginuli oni ljudi devedesetih, ako Srbiju mogu razyebati obicni lezbosi...Bezveze...:D

Poslednja izmena:
ljudi koji jednostavno ne nailaze na razumevanje u ovoj bezBozijoj zemlji kao i bezbroj slicnih primera. cesto se desi da se udubljivanjem u problem otkrije da su u pitanju zatvoreni ljudi koji su bili sikanirani od strane devojcica u osnovnoj skoli. eto... uglavnom ih mrze oni koji nisu mogli da upadnu u drustvo
apsolutno cool momci

Stvarno ne znam ko krijuci se iza monitora pokusava da produzi komplekse svog malog polnog organa..............pre ce biti da su tebi decaci zavrtali ushi ushkoli pa sada imas averziju prema agresivnim muskarcima...........glumishmekera na real world a ne ovde :mrgreen:

Jesam, i pomalo sam se shibao svojevremeno sa nasim dushmanima, dosta davno, na pocetku veselih devedesetih, eto zatekao sam se na pravom, ili pogresnom ybm li ga, mestu, i zapalo me njakanje u tenku, ali smo znali da smo normalni i da branimo svoj narod, gradjane svoje zemlje...Nismo bili budale koje pijane prebrojavaju romsku decu i qrce se po Beogradu i Novom Sadu dernjajuci se na babe i ortopede...Ybt pa koji su to pacijenti...:D Bruka za Srbiju...

Pa u neku ruku..........ali ako ce neko da se bori dole to treba svi da rade a ne da se savetuje shacici od 100-tinak ljudi da to rade............docice vreme i svi ce se pokazati.........ako bog da.

Nista licno rodjace, ali ako je gomila lezbosa i ortopeda glavna opasnost za Srbiju, e da je ***** ja kilavu, za koji K su onda izginuli oni ljudi devedesetih, ako Srbiju mogu razyebati obicni lezbosi...Bezveze...:D

Ne,ne ortopedi i lezbosi su samo mali deo "opasnosti",to je sve prvenstveno usmereno protiv manjina i jevreja,oni nas bas rasturaju!

Stvarno ne znam ko krijuci se iza monitora pokusava da produzi komplekse svog malog polnog organa (onaj ko ima pristupa tom organu! :mrgreen: posto si sam bez igde ikoga, ne moram ni da pogadjam ko je u pitanju) ..............pre ce biti da su tebi decaci zavrtali ushi ushkoli pa sada imas averziju prema agresivnim muskarcima(ali zato prema neznim curicama imam sasvim oprecne reakcije)...........glumishmekera na real world a ne ovde :mrgreen:

sta ti se ne svidja u txt-u? kazi da promenim. ako ti se slupa srcka necu ja da te nosim na dusi, dosta mi te je i ovde

posto prica ide kako ide, moram ostro da protestvujem zbog pominjanja Nacionalnog stroja uz ove druge dve organizacije.

ja mislim da je nacionalni stroj kukavicije jaje, organizacija sastavljena od nesrecnih pojedinaca, a koju neko zloupotrebljava u situacijama kada je potrebno pokazati javnosti, domacoj i narocito stranoj, odnosno eu, a da u srbiji ima nacista. iz toga mogu da slede brojne insinuacije, pa cak i antidatiranje za pravdanje raznih neljudskih postupaka eu prema nama.

ponavljam, ta organizacija je podmetnuta. ko zna, mozda da podigne posustali moral simpatizera rezima, koji se nalazi jednom nogom iznad izborne provalije.

nacionalni stroj je vas. nije srpski.

Pa u neku ruku..........ali ako ce neko da se bori dole to treba svi da rade a ne da se savetuje shacici od 100-tinak ljudi da to rade............docice vreme i svi ce se pokazati.........ako bog da.
E momcino sad mudro zboris, znaci to se postize u uslovima bar minimalnog nacionalnog jedinstva, kad se veci deo naseg drustva, naseg naroda, nasih drzavljana, nazovi to kako hoces, okupi oko neke ideje u odredjenom istorijskom periodu. Borba za nacionalne i drzavne ciljeve svakako nije zadatak ekstremnih politickih organizacija, one samo to uobrazavaju u svom bitisanju, te organizacije su vise komicne nego jadne, ali zbog izrazene agresivnosti prema delu gradjana sopstvene zemlje postaju faktor koji narusava bezbednost, dakle deluju upravo suprotno svojim proklamovanim ciljevima, deluju protiv interesa vlastite zemlje i naroda.

Ne,ne ortopedi i lezbosi su samo mali deo "opasnosti",to je sve prvenstveno usmereno protiv manjina i jevreja,oni nas bas rasturaju!
Lepo je kad neko gaji odredjena ubedjenja, kad zastupa neke svoje stavove, kad zna sta zeli, kad je profilisan kao licnost, to postujem. Medjutim, vaspitan sam i proziveo dobar deo zivota medju ljudima koji ne mrze i kojima su takva shvatanja strana, bez obzira na nedace koje su pregrmeli u toku ovih strasnih godina stradanja naseg naroda...Znaci mrznju prema bilo kome ne prihvatam kao opredeljenje, niti prihvatam da mene neko mrzi samo zato sto sam juzni Sloven, Srbin, ateista, krsten kao pravoslavac, apolitican, nezaposlen, gojazan...sta bilo...:)
Prvo, posto volim da se nasmejem, komicni deo...Zaista ne shvatam kako muskarci i zene koji upraznjavaju odredjene nacine postizanja svog seksualnog zadovoljstva i koji su shodno tome pristalice neuobicajenog seksualnog opredeljenja mogu biti drustvena opasnost ili stavise nacionalni neprijatelji, to sto neka voli da olize nekoj macu ili sto neki jadnik voli nekom da ga nabije u pedu je njihova stvar, i kad se takvim banalnostima bave likovi koji pretenduju da budu najhrabriji deo nacije, uzorni vitezovi bez premca, meni to brale deluje kao vrhunska smejurija. Ej nasa braca ljute Srbende umesto Shica koji maltretiraju i progone nasu nejac na Kosmetu motaju lezbose i ortopede po ulicama i kafanama...:rotf::rotf::rotf:
Drugo, ozbiljnije, Jevreji i manjine. Sve ekstremno desnicarske organizacije u svojim sredinama osim Jevreja, kojih takoreci ni nema u nekom vecem broju na nasim prostorima, kao glavne neprijatelje izdvajaju pripadnike nacionalnih manjina koje zive u njihovim drzavama ili pripadnike susednih nacija sa kojima se njihova nacija sukobljavala tokom istorije. Paradoks je da sve te organizacije inace bliske po svojim stavovima i programima imaju diametralno suprotne neprijatelje u zavisnosti od toga gde deluju, npr. skinhedsima u Hrvatskoj neprijatelji su Jevreji i Srbi, a ovima kod nas Jevreji i Hrvati, a i jedni i drugi imaju iste ideale, iste ciljeve, mislim ocigledna budalastina. :D Tako je npr. i u Rusiji, neprijatelji su Jevreji i Poljaci, i u Poljskoj, neprijatelji su Jevreji i Rusi, i sve tako po "rejonima". :D
Kad smo kod nacionalnih manjina u nasoj zemlji vecina njihovih pripadnika su ljudi koji kao gradjani ove zemlje imaju svoja prava i ispunjavaju svoje obaveze prema njoj. Medju tim obavezama je i odbrana zemlje. Seticete se price kako je u ratnim sukobima na podrucju bivse SFRJ svaki cetvrti poginuli bio Madjar, moglo bi se u to i poverovati ako se zna da su jedinice JNA i VJ sa prostora Vojvodine popunjavane po nacionalnom kljucu tako da su i preko 30 procenata ljudstva cinili pripadnici nacionalnih manjina. Tako je bilo i u ratu 99. godine. U mojoj bateriji samo u komandnom kadru je bilo priblizno trecina Madjara, a slican je bio i sastav cele jedinice. Svi ti ljudi su ucestvovali i u sukobima tokom devedesetih, znaci borili se za svoju zemlju kao njeni punopravni gradjani i zato zasluzuju postovanje kao i svi drugi vojnici srpske nacionalnosti. Prica o zlim manjinama ne stoji mada postoje politicari iz njihovih redova koji zarad svojih ciljeva seju zlo. I kad se pojave obrijane dileje u crnim jaknama koje te ljude, ratne veterane, prozivaju bez osnova u svom idiotskom neznanju smuci mi se od takvih "junaka"...

posto prica ide kako ide, moram ostro da protestvujem zbog pominjanja Nacionalnog stroja uz ove druge dve organizacije.

ja mislim da je nacionalni stroj kukavicije jaje, organizacija sastavljena od nesrecnih pojedinaca, a koju neko zloupotrebljava u situacijama kada je potrebno pokazati javnosti, domacoj i narocito stranoj, odnosno eu, a da u srbiji ima nacista. iz toga mogu da slede brojne insinuacije, pa cak i antidatiranje za pravdanje raznih neljudskih postupaka eu prema nama.

ponavljam, ta organizacija je podmetnuta. ko zna, mozda da podigne posustali moral simpatizera rezima, koji se nalazi jednom nogom iznad izborne provalije.

nacionalni stroj je vas. nije srpski.

Čiji " vaš "....:dontunderstand:

U tome je i poenta,da se zna ko ih finansira i ko je na celu organizacije pandurija bi ih pohapsila i unda bi organizacija umrla!

Nacionalni Stroj - domaci neonacisti i ekstremne patriote bledao sam slike kad su bili na Kosovu ove godine,na Gazimestanu i po jos nekim manastirima!

Obraz i 1389 mislim da iza njih stoji SRS,tu su vecinom navijaci clanovi,takodje ekstremni nacionalisti i ekstremno pobozni,kako kazu pokusavaju da sacuvaju prave vrednosti u drustvu!

Ima tu i obrazovanih ljudi,nisu tu samo tupadzije kao sto je to ovde neko rekao u statutu NS kaze da clanovi treba da zavrsavaju sto vecu skolu,da znaju sto vise jezika i da su u dobroj fizickoj kondiciji! Dobro je imati ovakve ekstremne organizacije koje vole svoj narod,nikad se ne zna kada mozes da ih upotrebis,a inace u svakoj zemlji oko nas imaju ovakve organizacije i povezani su svi jedni sa drugima i Bugara je bilo medju uhapsenima u Novom Sadu!

Добар одговор. Знам посредно неке из Строја, не финансира их нико, паре за акције дају из свог џепа и има доста њих који су на факсу или су га завршили.

Back