Ne,ne ortopedi i lezbosi su samo mali deo "opasnosti",to je sve prvenstveno usmereno protiv manjina i jevreja,oni nas bas rasturaju!
Lepo je kad neko gaji odredjena ubedjenja, kad zastupa neke svoje stavove, kad zna sta zeli, kad je profilisan kao licnost, to postujem. Medjutim, vaspitan sam i proziveo dobar deo zivota medju ljudima koji ne mrze i kojima su takva shvatanja strana, bez obzira na nedace koje su pregrmeli u toku ovih strasnih godina stradanja naseg naroda...Znaci mrznju prema bilo kome ne prihvatam kao opredeljenje, niti prihvatam da mene neko mrzi samo zato sto sam juzni Sloven, Srbin, ateista, krsten kao pravoslavac, apolitican, nezaposlen, gojazan...sta bilo...

Prvo, posto volim da se nasmejem, komicni deo...Zaista ne shvatam kako muskarci i zene koji upraznjavaju odredjene nacine postizanja svog seksualnog zadovoljstva i koji su shodno tome pristalice neuobicajenog seksualnog opredeljenja mogu biti drustvena opasnost ili stavise nacionalni neprijatelji, to sto neka voli da olize nekoj macu ili sto neki jadnik voli nekom da ga nabije u pedu je njihova stvar, i kad se takvim banalnostima bave likovi koji pretenduju da budu najhrabriji deo nacije, uzorni vitezovi bez premca, meni to brale deluje kao vrhunska smejurija. Ej nasa braca ljute Srbende umesto Shica koji maltretiraju i progone nasu nejac na Kosmetu motaju lezbose i ortopede po ulicama i kafanama...

Drugo, ozbiljnije, Jevreji i manjine. Sve ekstremno desnicarske organizacije u svojim sredinama osim Jevreja, kojih takoreci ni nema u nekom vecem broju na nasim prostorima, kao glavne neprijatelje izdvajaju pripadnike nacionalnih manjina koje zive u njihovim drzavama ili pripadnike susednih nacija sa kojima se njihova nacija sukobljavala tokom istorije. Paradoks je da sve te organizacije inace bliske po svojim stavovima i programima imaju diametralno suprotne neprijatelje u zavisnosti od toga gde deluju, npr. skinhedsima u Hrvatskoj neprijatelji su Jevreji i Srbi, a ovima kod nas Jevreji i Hrvati, a i jedni i drugi imaju iste ideale, iste ciljeve, mislim ocigledna budalastina.

Tako je npr. i u Rusiji, neprijatelji su Jevreji i Poljaci, i u Poljskoj, neprijatelji su Jevreji i Rusi, i sve tako po "rejonima".

Kad smo kod nacionalnih manjina u nasoj zemlji vecina njihovih pripadnika su ljudi koji kao gradjani ove zemlje imaju svoja prava i ispunjavaju svoje obaveze prema njoj. Medju tim obavezama je i odbrana zemlje. Seticete se price kako je u ratnim sukobima na podrucju bivse SFRJ svaki cetvrti poginuli bio Madjar, moglo bi se u to i poverovati ako se zna da su jedinice JNA i VJ sa prostora Vojvodine popunjavane po nacionalnom kljucu tako da su i preko 30 procenata ljudstva cinili pripadnici nacionalnih manjina. Tako je bilo i u ratu 99. godine. U mojoj bateriji samo u komandnom kadru je bilo priblizno trecina Madjara, a slican je bio i sastav cele jedinice. Svi ti ljudi su ucestvovali i u sukobima tokom devedesetih, znaci borili se za svoju zemlju kao njeni punopravni gradjani i zato zasluzuju postovanje kao i svi drugi vojnici srpske nacionalnosti. Prica o zlim manjinama ne stoji mada postoje politicari iz njihovih redova koji zarad svojih ciljeva seju zlo. I kad se pojave obrijane dileje u crnim jaknama koje te ljude, ratne veterane, prozivaju bez osnova u svom idiotskom neznanju smuci mi se od takvih "junaka"...