Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?

Само за оне који говоре да деловање Образа треба забранити:) :

Министарка правде Снежана Маловић изјавила је данас да Министарство неће забранити деловање националне организације "Образ", јер не постоје законски услови, односно не постоји правоснажна судска одлука којом се утврђује штетност деловања ове организације.

Bila prpa, a?:mrgreen:

Shvati da nisi jedini u svom gradu, u svojoj drzavi, ni ti, ni tvoja porodica, ni tvoja deca. Nasilje prema drugima koji se razlikuju je nedopustivo, ne mozes naci razloge za ugrozavanje drugih u tome sto ti se to ne dopada, sto ti je neprihvatljivo. Nisi sam na svetu, svet se ne formira prema tvojim zeljama, ne potcinjava se tvojim zahtevima, tvojoj sili. Ljudsko drustvo...Svakakvih ima...
Nema potrebe da kcerki od 8 godina ista objasnjavas u vezi tih problema, pusti dete da se igra, da uci, budi dobar roditelj i brini o njoj, nema potrebe da s njom pretresas teme o gej populaciji.

ok nisam jedini - al nije bre normalno sta da ocekujem sutraq posle gey parade da paradiraju muzevi koji biju svoje zene i decu 1 nedeljno ili parada potencijalnih samoubica - zasto je to nesto nenormalnije nego biti derpe -a sto se tice moje cerke - dete ima oci pa vidi neke stvari na ulici - na tv-u i td a toga je sve vise - Izvinite al ja ne mogu da se pomirim sa tim

ok nisam jedini - al nije bre normalno sta da ocekujem sutraq posle gey parade da paradiraju muzevi koji biju svoje zene i decu 1 nedeljno ili parada potencijalnih samoubica - zasto je to nesto nenormalnije nego biti derpe -a sto se tice moje cerke - dete ima oci pa vidi neke stvari na ulici - na tv-u i td a toga je sve vise - Izvinite al ja ne mogu da se pomirim sa tim

:klap::klap::klap:

Destruktivni elementi koji pod nazivom"patriotizam"iskorišćavaju nesređeno stanje u zemlji da svojim delovanjem stvaraju haos i nered u Srbiji.Nekome i to odgovara da Srbija bude nestabilna zemlja sa stalnim političkim tenzijama.Sva sreća što su takve ideje u manjini kao i ideje NVO i gej-lezbo pokreta sa kojima se kolju.Dosadni su i jedni i drugi.Ostavite Srbiju tradicionalnom i normalnom.

Ljudi,dajte mu ga malo po ljubavi,platonskoj,telesnoj,whatever,pustite te teške teme...Osnovni problme modernog čoveka u celom 20.veku je STRES...E,sad neki znaju da se opuste,neki imaju svoj način,neki gledaju od drugih,koji VIŠE ZNAJU(nije sramota ne znati,sramota je ne priznati, i ne naučiti!),neki se ''igraju'' sa igračkama rata...Ratova je uvek bilo i biće,ali čini se da rat za ljudsku dušu danas dobija novu dimenziju...Samo opušteno...Ako se i reaguje na spolja,uvek usmereno...Ne prema NEVINIMA...Ali, uvek je bolje da se pogleda u sebe...Niko nije lep iznutra...I niko nije nevin.

[/B]Onda im je vatikan ,verovatno samo zbog toga ,pomogao u njihovoj fasistickoj borbi,za vreme,a i posle rata,prikrivajuci zlocine,tj,same naciste.........ili si hteo reci,da su katolicki hramovi,vec bili pretvoreni u paganske bogomolje,pa to zbog toga
Vatikan je sluga Satane,Mamona,Novca:besna:Kao i ''pravoslavlje''...Sve postaje bedno isto,nema crno-belog,svi smo sivi:neutral:Što bi rekli Amerikanci:'' It Takes A Monster To Know Monster''...Ne igraj se sa mržnjom i ambisom...Ako nemaš dobru kontrolu ''sve četiri'' rastrgnuće Te!:cool:

Back