gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Mozda je *****...
Jel Srbin ***** - Srbin ili nije?
To nije obican Srbin nego opasan Srbin, od njega strepi cela Srbija posto je u stanju da ugrozi njen opstanak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je *****...
Jel Srbin ***** - Srbin ili nije?
О Националном строју имам изразито негативно мишљење.Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?
Dokoni ljudi.Ko su oni ?
Gledajući dokumentarac na B92, imao sam dosta toga da vidim, a i da čujem. Te organizacije... ako ih tako uopšte možemo nazvati... niko ni ne zna ko su, kako su nastali, ko ih podržava.... da čujem Vas....

www.nacionalnistroj.org
www.srb-obraz.org
www.1389.org.yu
Ko su oni ? Gledajući dokumentarac na B92, imao sam dosta toga da vidim, a i da čujem. Te organizacije... ako ih tako uopšte možemo nazvati... niko ni ne zna ko su, kako su nastali, ko ih podržava.... da čujem Vas....
1. Антисемитизам: Треба јасно рећи да је антисемитизам расизам и као такав својеврсна друштвена болест настала као последица незнања и острашћености; мржња према целом народу је увек неразумна. Антисемитизам је и антихришћанска појава, на шта указује између осталог и повратак паганизму код одређених антисемитских група.
2. Фашизам и нацизам: Ове две идеологије су изопачени култови државе и нације. Оне су нам туђинске по пореклу и смислу.
3. Антисрбизам: Овај појам уводимо јер је неопходан – зашто? Против Срба су изведени огромни и несхватљиви злочини кроз историју, а та пракса не јењава, чак се теоријски оправдава. Пре неколико стотина година нас је било колико и Енглеза а данас Енглеза има скоро 10 пута више.

1. dobro organizovana agresivna grupa
2. lose organizovana neagresivna grupa
3. aktivisti za srpsku stvar![]()

1. dobro organizovana agresivna grupa
2. lose organizovana neagresivna grupa
3. aktivisti za srpsku stvar![]()
tako vala!...3. aktivisti za srpsku stvar![]()
Lepo ja kazem,treba profesore i nastavnike tuci k'o volove u kupusu.

наравноtako vala!
Imash link uputi seZa kakvu stvar, veliku, malu, prosecnu? Kakve aktivnosti obavljaju?![]()
Imash link uputi se
Evo sad bas citam temu nekog kreleta koji ne samo da nije svestan svoje nacionalne pripadnosti, nego se i ruga drugim ljudima sa foruma koji pokusavaju da ga bar malo urazume, ocito je lik neki ficfiric gotovan koji se brine samo o tome da li ce se i kako uraditi, i cak i kad vidim kakvih perhana ima ipak ne mislim da su kao pandan takvima u nasem drustvu potrebni celavci u crnom koji divljaju ulicama, tesko da oni mogu biti preporoditelji i uzor mladima...Stvarno ne znam kakve bi to aktivnosti oni sprovodili koje bi pomogle da se osveste kreteni koje sam prve spomenuo. Ova zemlja je puna nenormalnih likova, zato je u ovakvm stanju i nema joj pomoci...
Pa znas, koje god informativne i promotivne aktivnosti da se obavljaju, narodu se bar malo dizhe svest o tome shta on jeste i shta mu je ciniti. To nije posao za dva coveka i dva dana, a kod nas se desava da cim se za neku organizaciju (prosrpskih stavova) cuje, odmah im se nesto nakachi medijski ili im se na razne druge nacine stavljaju klipovi pod tockove. Uglavnom, propaganda je opasno oruzhje, samo ga Srbi jos uvek ne znaju primeniti na finjaka, za razliku od belosvetske stoke koja to ume pa nam se mota ovuda i shiri svoj besmisao.
Za kakvu stvar, veliku, malu, prosecnu? Kakve aktivnosti obavljaju?![]()

Lepo ja kazem,treba profesore i nastavnike tuci k'o volove u kupusu.

trude se da se...dignu tj. da budu...znacajni, al....![]()

trude se da se...dignu tj. da budu...znacajni, al....![]()

ja mislim da si peta ili sesta zemska koja je danas promenila avatar
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7991906&postcount=12300

pa sad...nije to nista sto gomila otkaza ne bi rijesila![]()
Ademe, muskicu nas, nisi u toku
mi smo sinoc promijenili avatare...sinhronizirano...opet![]()

E bas si vragana.![]()