Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?

Da se lepo izuzme ovaj Davidovvic i Nacionalni stroj . Oni su namesteni da prave pometnju, i da naprave situaciju za upiranje prstom. Potpuno sam siguran da je organizovan od neprijatelja Srbije .

A ovi drugi . pa... Ono sto je sigurno , je to da ih ne placaju stranci , Siptari , a ni Hrvati. Ako ih neko podrzava , mimo regularnih priloga , to su sigurno nekoi Srbi , sto je za pocetak OK.
A bogami , ne vidim zasto bi oni bili problem u drzavi gde se Natasa Kandic , Sonja Biserko , i Vojin Dimitrijevic setaju slobodno , i nastupaju potpuno slobodno o govore u medijima , koji kao da su osnovani za njih . .

A ovi drugi . pa... Ono sto je sigurno , je to da ih ne placaju stranci , Siptari , a ni Hrvati. Ako ih neko podrzava , mimo regularnih priloga , to su sigurno nekoi Srbi , sto je za pocetak OK.
Isti oni kao i kaplara:neutral:Vanzemaljski osvajači:thumbdown:
Hitler_With_Alien_Ufo_Vril_Haunebu_Ww2_Nazi.jpg

*slika je Top Secret* Molim da se ne širi van ovog foruma:rtfm:

Dačo,prijatelju...Vidim da te je privukla Snaga Prstena:(...Beži s ove politike gde znaš i umeš...Ovde moraš da imaš Obraz kao šmirgla:cool:
Pozdrav drugar. Drago mi je da te vidim. :)
Ne brini, oguglao sam na ove politicke teme, jeste da je za bezanje, ali ipak je ponekad podsticajno i zabavno ucestvovati u ovakvim diskusijama...Da, ovde su svi prilicno ostrasceni i zaslepljeni, nema fer igre...
ma, i njih bi trebalo držati "na merama" :mrgreen:

Ne bih da dublje zalazim u tu problematiku...

Novostvorene organizacije čija je namena da prave sranja i incidente po Srbiji zarad političkih stranaka i crkve koje ih finansiraju ili upravljaju njima(1389-SRS,obraz-DSS)Članovi se vrbuju iz navijačkih grupa koje su ionako podložne za stvaranje nereda(navijači rada ili grobari-zastave srs-a na jugu,delije povremeno).Izmišljanje neprijatelja,zavera protiv Srbije su teme koje potenciraju da bi se reklamirali u javnosti i vrbovali labilne i podložne ljude zarad svojeg opstanka i ideja.Nekim političkim,ekonomskim i kulturnim strukturama odgovara bezakonje i nesređeno stanje u Srbiji,zato su i stvorene ovakve organizacije.

A bogami , ne vidim zasto bi oni bili problem u drzavi gde se Natasa Kandic , Sonja Biserko , i Vojin Dimitrijevic setaju slobodno , i nastupaju potpuno slobodno o govore u medijima , koji kao da su osnovani za njih . .
Problem su i jedni i drugi. Dve strane iste medalje, takoreci.

Kada drzava 18 godina prolazi kroz ono kroz sta je prosla nasa, pojave se nuspojave u vidu Natase Kandic, Sonje Biserko i nejebicom izmucenih obrazovaca...

Novostvorene organizacije čija je namena da prave sranja i incidente po Srbiji zarad političkih stranaka i crkve koje ih finansiraju ili upravljaju njima(1389-SRS,obraz-DSS)Članovi se vrbuju iz navijačkih grupa koje su ionako podložne za stvaranje nereda(navijači rada ili grobari-zastave srs-a na jugu,delije povremeno).
'Si ti nekad video obrazovca ili iljadutristaosamdesdevetasa? Atrofirani misici, cvikeri za vid, cibulje...

Ka'ki crni navijaci...

За Образ и 1389 немам појма, веровтно их радикали плаћају да им раде прљаве послове, али што се овог Давидовића и Националног строја тиче сигуран сам да су га основале НВО вештице, ЛДП, педери, наркомани, Чеда ганфер и Тачи са 50 килограма вишка звани Чанак. Без њих они не би имали о чему да гуслају, а Образ и 1389 су им улетели као кашика у мед, да и њих окарактеришу као нацисте, а ови су само обичне будале.

Proram nacionalnog Stroja je nesto najsavrsenije sto sam videla, Obraz kaze - Sve za obraz, a obraz nizasta, 1389-sledi kneza Lazara. To su ostrva mladih pametnih ljudi, jer u drzavi koju vode judaizirane demokrate pametna mladost u masovnijoj varijanti je utopija. Sjajni klinci, pametni, casni i hrabri!

Proram nacionalnog Stroja je nesto najsavrsenije sto sam videla, Obraz kaze - Sve za obraz, a obraz nizasta, 1389-sledi kneza Lazara. To su ostrva mladih pametnih ljudi, jer u drzavi koju vode judaizirane demokrate pametna mladost u masovnijoj varijanti je utopija. Sjajni klinci, pametni, casni i hrabri!

Bas da su pametni ne verujem, vec sam naveo i zbog cega...:)

Све сами косовски божури и лазареви јунаци који упадају у православне цркве :dash: :dash: :dash:

Све сами косовски божури и лазареви јунаци који упадају у православне цркве :dash: :dash: :dash:

Clanovi Obraza i deca iz Beograda su odneli i posadili na Gazimestan kosovske bozurove prenete u Srbiju i sacuvane. A crkve su danas okupirane od raznoraznih olosa obucenih u mantije, a cak i manastiri. Primer vam je lopov i silnik Artemije koji i sam prodaje crkvenu imovinu i to siptarima i izbegao je u Gracanicu da sacuva svoje dupe, umesto da je u prizrenu.

www.nacionalnistroj.org
www.srb-obraz.org
www.1389.org.yu

Ko su oni ? Gledajući dokumentarac na B92, imao sam dosta toga da vidim, a i da čujem. Te organizacije... ako ih tako uopšte možemo nazvati... niko ni ne zna ko su, kako su nastali, ko ih podržava.... da čujem Vas....

Све за Образ , а Образ ни за шта
БезОбразном господ не опрашта

Отачаствени покрет образ за циљ има да уједини и препороди СРПСТВО . Оснивач је Небојша Крстић велики човјек и теолог . Своје дјеловање почео је уређивањем часописа СПЦ , а потом је и сам покренуо часопис ОБРАЗ . Образ се ослања на Владику Николаја и Димитрија Љотића , али и на све остале праве СРБЕ.
1389 такође добар покрет бави се обнављањем СРПСТВА прије свега код младих и амбициозних људи . Са Образом има коректан однос .

Национални строј не бих да коментаришем , само да кажем да заступа нполитику национал-социјализма . Представља екстремно крило ..
Има још пар група типа РАСОНАЛИСТИ , КРВ И ЧАСТ ,....који истичу расу и нацију , према томе нисам им ни мало наклоњен .

Сматрам да су ОБРАЗ и 1389 покрети који се искрено залажу за СРПСТВО . НИСУ НАЦИ-ШОВИНИСТИЧКИ ПОКРЕТИ ВЕЋ ОТАЧАСТВЕНИ .....

Ovo je kandidat za najdebilniji post u 2008. godini.

Back