Mogu nešto da kažem konkretno. Nema nekih razlika u pristupu muškaraca sa 30+ i sa 40+... sve zavisi od njihovog iskustva. Ima mlađih koji brzo dođu do onog šta žele i onih sa 50 koji počnu da pričaju o koječemu... pa kad muškarac počne da pominje stanje u zemlji znaš koliko ima sati... Sa mnom u razgovorima jedni za par minuta dođu do razgovora o tome šta bih ja želela, kakvu vrstu odnosa, sexa itd i pokažu direktno interesovanje, dok neki pričaju o poslu, o društvu, pitaju me tako neke stvari iz života.. i ja izgubim neki interes. Dobro, ja sam inače direktna osoba pa očekujem od njega da to bude, možda nisu sve žene takve. Oni iskusniji se šale tako da navode sve na svoju vodenicu, tipa ja sam idealan za tebe, evo i zašto hehe... sviđaš mi se, sjajna si, itd, što izmami barem osmeh.. ali ukoliko je žena zid ili kamen, lepo se čovek kulturno povuče, tipa vreme ja da se krene, pa drago mi je što smo se upoznali i slično... Dakle, pod tim sam mislila direktno, šta drugo. Brzo se rešavaju stvari, ne znači da će uvek biti uspešno, ali i neuspešno je neko rešavanje, barem znaš da nije za tebe.