- Poruka
- 77.429
naravnoonda smo se nasli![]()
zato i nema potrebe da se ističe normalan već odgovarajući za mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravnoonda smo se nasli![]()
normalan za mene, to se podrazumeva...ko ce da definise ko je normalan danas u globalu?naravno
zato i nema potrebe da se ističe normalan već odgovarajući za mene
P a k a orecimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...
kako izgleda muvanje, udvaranje, nalaženje partnerke u 40im i kasnije?
uz ogradu da me startovanje zauzetih NE ZANIMA
Zato sto nije na cjenu pa se svi fejkuju odnosno prilagodjavaju se potraznjii meni je najbitnije da je neko normalan...a to je onako i najredja pojava![]()
Lovani zauzeti sirotilja raja grca u problemiP a k a o
Naravno da znas cega zelis al to ne znaci da si steko kapitala nesto I pozicije naprotiv...Pa sad u tim godinama znaš šta želiš, šta odgovara a šta ne , ne moraš se pretvarati i smatram da si opušteniji, bez nekog dokazivanja
Tako da ne vidim problem
Ne znam, morao sam da izvodim ženu mesec dana, da bi na kraju pristala iako je sve bilo rešeno prvi dan.
Ko je onda komplikovan? ČP
Na pravis vise pristupa tematici. Prvo se napijes ko svinja I krenes lupetati.jedne nisu htele cvijece ja odno za drugi stol ova mi kaze a sad sam ti ja dobra kad one nece I baci. Jbg. Jednu sam cimo da grebe lozove reko ima srecan nokat. Nadala se premiji vise no ja. Ima pun q situaciju. Na pises pesmu. Procitas melodramski. Uso sam bit veganski aktivist jer se jedna uzasava klanja.
Naso sam asicijaciju spasimo jezeve od gazenja kolima i ukljucio se u kampanju. Cura me bas lajka.
Kako do muškarca, kad se ona pita ČPTo je do muškarca
Žene su uvjek u dilemi
Dosadim sebi nakon minutipol a necu njimaTo je do muškarca
Žene su uvjek u dilemi
Budi svoj !!!
To sto si napisao malo je ili namjerno šaljivo ili si odbegao iz cirkusa
u ovom slučaju ne. naše namere su jasne dok vi hoćete-nećete da se otrči koji krug, neka ga malo na tihoj vatri... i još bezbroj kombinacija, šta ako ovo, ono
i kad nekom dokurči zamajavanje onda odjednom postaje neodoljiv.
Baš naprotiv. Budu provaljene za milistotinku i prave upravo kontra efekat .Kod žena pale iste fore i sa 20 i sa 40 godina.
Znaci bio si ozenjen....jer samo tako dodjes u situaciju da izadjes na ulicu i ne znas gde je levo.recimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...
sećam se, bile su neke sveske kao tvoj avatar....
ne znam da li neko pamti časopis Seksi humor, bio je popularan 80ih. ostavio je neizbrisiv trag u razvoju moje seksualnosti i ličnosti uopšte.
eto, na dejtu biste mogli evocirati sećanja. to je prednost kada se izađe sa generacijom, dok o čemu bih pričao sa nekom tiktok klinkom
Nastavi molim teP a k a o
taako je,mačkice.normalan za mene, to se podrazumeva...ko ce da definise ko je normalan danas u globalu?![]()
Žene nisu komplikovane
Žene su uvjek u dilemi
Pa sve ti je isto...recimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...
sve zavisi za sta ce ti partner-ka.recimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...
pitas je "Jel ti tata lopov?"kako izgleda muvanje, udvaranje, nalaženje partnerke u 40im i kasnije?
pa ne izlazis valjda da pricas sa klinkom?sećam se, bile su neke sveske kao tvoj avatar....
ne znam da li neko pamti časopis Seksi humor, bio je popularan 80ih. ostavio je neizbrisiv trag u razvoju moje seksualnosti i ličnosti uopšte.
eto, na dejtu biste mogli evocirati sećanja. to je prednost kada se izađe sa generacijom, dok o čemu bih pričao sa nekom tiktok klinkom
zenski narod kaze da su taki najdosadniji.Jednostavno budeš samo sasvim normalan.![]()
ma ko ih bre j ebe.zenski narod kaze da su taki najdosadniji.
Pogledaj samo te njihove zenske zahteve...........na prvo mesto da si zabavan i duhovit.................znaci da pred nju izigravas dvorsku ludu, klovna.
Normalan muskarac se tako nikada nece ponasati pa zato nisu na ceni.
Pa zanimljiv i duhovit, a ne nadrkan i besan na ceo svetma ko ih bre j ebe.
A one su zanimljive i duhovite..ma teraj tooPa zanimljiv i duhovit, a ne nadrkan i besan na ceo svet![]()
znaci ZABAVLJAC ?Pa zanimljiv i duhovit, a ne nadrkan i besan na ceo svet![]()