- Poruka
- 43.942
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas da me tvoja tema podsetila na seriju
Hoces da kažeš da su dragcetovi roditelji i njihovo tumacenje ljubavi i života okidač za njegovo švalerisanje ?znas da me tvoja tema podsetila na seriju
Moj rođak sa sela sve epizode online
tj. na drakcetovog oca i majku koji su isto tako zajedno, ali i odvojeno, ona ide sama u banju itd
e, a drakce svaler
to sam se naknadno setio kao tezu da postavim, ali prvo su mi njegovi roditelji pali na pamet u vezi sa tvojom temomHoces da kažeš da su dragcetovi roditelji i njihovo tumacenje ljubavi i života okidač za njegovo švalerisanje ?
Ajde bre !?
jesi mozda gledao ovu seriju?Moji starci žive u potpuno odvojenim dijelovima kuće.
Navečer provedu par sati zajedno.
Da nije tako, poubijali bi se.
to sam se naknadno setio kao tezu da postavim, ali prvo su mi njegovi roditelji pali na pamet u vezi sa tvojom temom
pazi, nismo svi isti, njemu okidac, a vidis ovog naseg jugoslava, i njegovi roditelji su slicni drakcetovim, da ga pitamo?

pa vec sam ga pitao iznad, nista ne pazisPitaj ga
![]()
Ne postoji ovo “kad hoćeš da budeš sa nekim sa kim baš i ne možeš da budeš”.To je ono kad hoćeš da budeš sa nekim sa kim baš i ne možeš da budeš.
Pa ako ne možeš da deliš sve, ŠKK tražiš sa tom osobom?
Naravno, ako oboje uživaju u tome, meni ne smeta, ali ja svakako ne bih mogao tako.
Ne postoji ovo “kad hoćeš da budeš sa nekim sa kim baš i ne možeš da budeš”.
Kad s nekim želiš da budeš, želiš sve i uvek sa tom osobom.
Ali, nisu svi ljudi isti, vidiš nekima se ovo dopada.
Ovo što si napisala ne zvuči baš dobro.Nisu svi isti , to je tačno neki su faktički srasli kao sijamski blizanci a neki su ipak ostali svoj čovek
Mnogi zive zajedno iz navike sto je veoma losa opcija ,daleko bi bilo bolje da imaju LAT relaciju.U vremenu kada se životni prioriteti menjaju, a lična sloboda dobija novu vrednost, sve više parova u srednjem životnom dobu bira da bude zajedno – ali odvojeno. Living-Apart-Together (LAT) nije samo praktično rešenje, već filozofija odnosa koja redefiniše bliskost, autonomiju i ljubav.
Za mnoge, nakon godina zajedničkog života, roditeljstva i kompromisa, LAT predstavlja povratak sebi. Stan koji je uređen po sopstvenom ukusu, tišina bez objašnjavanja, rutina bez pregovora – sve to može biti izvor mira. A kada se partner pojavi, to je praznik, a ne obaveza.
Ali da li je LAT zaista izraz zrelosti i slobode – ili znak da se bojimo prave bliskosti?
Pogledajte prilog 1805537