Muvanje u 40+

Problem kod zena sa 40+ jesu frustracije i sabloni, iako i dalje nema pojma sta bi htela dok joj ne kazes, ona suprotstavlja svoje iskustvo svakom obliku komunikacije i bukvalno uporedjuje ono sto je izgubila iz gluposti sa svim sto joj novo stigne i istog trenutka nadje manu. Posle se koriguje i tupi do besvesti.
Naravno da je glupo biti direktan, jer ti to nece dozvoliti ni jedna koja drzi do sebe, cak ni one koje kopiraju muskarce.
Prica o iskrenosti je tek budalastina, muvanje nije iskrenost vec navodjenje vode na svoju vodenicu, jer ima prost razlog "Zene vole iskrenost" ali samo kao pocetak u kome ona ima prednost, jer, po sablonu zna da lazes i da moze da te mesi neko vreme i sto vreme vise prolazi dalji si od svog cilja.
Poenta muvanja u 40+ kod vecine zena je da ima osecaj da ona tebe zavodi i ako nece opet si na nogama i dok si uporan postoji sansa, jer kao sto napisah na pocetku ni u 40+ zeni moras da kazes sta ona hoce, ako sam znas sta hoces.
Neki kazu da je dobro sto u tim godinama nema opravdanje da ce roditelji da se ljute, sto je velika greska u tim godinama ima trista opravdanja ako joj treba pauza da smisli nesto...i uvek je negde neko ceka ili mora da zuri...

.

Drugar je neko vreme vozio novu E klasu (nije bio njegov auto) i automatski je postao veoma zanimljiv zenama :) Desavalo se da samo sedi u autu a da klinke a i starije koke zastanu da pogledaju ko sedi u autu. Siguran sam da bi imao prodju kod barem 50% njih. Znaci ima nesto i u novcu i kolima :D

Pa ne raskinete, nego ostane kao potencijal :P
Mozda, ako je svaleracija u pitanju i rastanak bez drame... onda je sigurno potencijal. U drugom slucaju ne.
Ja te "potencijale" ne volim, sa razlogom je prekinuto, i gadnjikavi su mi ti koji sve "bivse" racunaju kao rezervu gde ne moraju ni da se trude vise od poziva ili poruke. A one sve kao potrce na prvi poziv.
Mozda prija iluzija da imas rezervu... ali bljak.

Drugar je neko vreme vozio novu E klasu (nije bio njegov auto) i automatski je postao veoma zanimljiv zenama :) Desavalo se da samo sedi u autu a da klinke a i starije koke zastanu da pogledaju ko sedi u autu. Siguran sam da bi imao prodju kod barem 50% njih. Znaci ima nesto i u novcu i kolima :D
Takvi obicno sede u određenoim pozama, puni sebe, jer misle da auto popravlja njihove nedostatke i ja obavezno bacim pogled da potvrdim da je jos jedna seljacina u pitanju.
I lepo ja kazem da je dobar auto za muskarca isto sto u silikoni za zene, a napadose me da imam predrasude...
Kako predrasude kad muskarci sami to tvrde.

Mozda, ako je svaleracija u pitanju i rastanak bez drame... onda je sigurno potencijal. U drugom slucaju ne.
Ja te "potencijale" ne volim, sa razlogom je prekinuto, i gadnjikavi su mi ti koji sve "bivse" racunaju kao rezervu gde ne moraju ni da se trude vise od poziva ili poruke. A one sve kao potrce na prvi poziv.
Mozda prija iluzija da imas rezervu... ali bljak.
Pa eto kod tebe to ne bi moglo :P

Takvi obicno sede u određenoim pozama, puni sebe, jer misle da auto popravlja njihove nedostatke i ja obavezno bacim pogled da potvrdim da je jos jedna seljacina u pitanju.
I lepo ja kazem da je dobar auto za muskarca isto sto u silikoni za zene, a napadose me da imam predrasude...
Pa imas likove koji kupe kola iskljucivo da bi isli gradom i vabili zenske da udju u kola :P

mačkonii treba da se ima nešto na drugo mesto , a kola i novac mu dođu pride , samo sa novcem i kolima možeš da angažiraš neku zamenu :kez:

Ma ovaj nije takav cak nije ni iskoristio prilike, nego je samo gledao reakcije.

A sto se tice kola i silikona, 80% muskaraca ce zuriti u te silikone i pozeleti da povali vlasnicu istih. Hajde da se kladimo da je i sa kolima slicna situacija? Ne da ce zena uskociti u kola tek tako ali ce muskarca u startu gledati na sasvim drugi nacin nego da je dosao Puntom ili peske. Gledace ga kao potencijalno dobru priliku.

Pa imas likove koji kupe kola iskljucivo da bi isli gradom i vabili zenske da udju u kola :P
I mnogima to uspeva jer imas kokosaka koliko hoces :lol:

Ma ovaj nije takav cak nije ni iskoristio prilike, nego je samo gledao reakcije.

A sto se tice kola i silikona, 80% muskaraca ce zuriti u te silikone i pozeleti da povali vlasnicu istih. Hajde da se kladimo da je i sa kolima slicna situacija? Ne da ce zena uskociti u kola tek tako ali ce muskarca u startu gledati na sasvim drugi nacin nego da je dosao Puntom ili peske. Gledace ga kao potencijalno dobru priliku.

I mnogima to uspeva jer imas kokosaka koliko hoces :lol:
Pa dobro, to znas, cim se frljas s procentima.
A za tog lika, pa dovoljno je sto je gledao reakciju, ne mora da koristi priliku. Neki i jesu samo pozeri, ali to ne menja stvar?

Back