Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
daaa , kad ono tašta zvoni na svakih pola satanajlepse od svega je NEMA onog
- jaooo do 23h moram kuci, grdice me roditelji![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daaa , kad ono tašta zvoni na svakih pola satanajlepse od svega je NEMA onog
Voleo sam tastu, i ona mene. Bog da joj dusu prosti.daaa , kad ono tašta zvoni na svakih pola sata
e sad se ugrizah za jezikVoleo sam tastu, i ona mene. Bog da joj dusu prosti.

Još ako vam se lekovi podudaraju pa bog da vas vidi.onda smo se nasli![]()
Nece roditelji, ali muz ili zena hoce...najlepse od svega je NEMA onog
.................Su muskarci koji pojma nemaju ustvari o zenama.Problem kod zena sa 40+................
Hajde vadis se polako. Sledeci topik moze da bude, sta posle raskida neozbiljne vezeA šta lepo je živeti u šarenoj laži?
Za te udvarače evo da kažem da nije ništa ozbiljno![]()

Pa nema tu raskida, samo prekinete da se vidjateHajde vadis se polako. Sledeci topik moze da bude, sta posle raskida neozbiljne veze![]()

vidis...znas o cemu pricamJoš ako vam se lekovi podudaraju pa bog da vas vidi.

Ko kaze da nema?40+ i muvanje , ma ima li nešto lepše i golicavije od toga, ali ako krene nema posle ma šalili smo se![]()
Kako samo predstanete da se vidjate? Neozbiljna veza je ipak veza. Mora nesto da se kaze na kraju, makar da se objavi kraj. Cak i za kres kombinaciju. Za sve sto traje neko vreme, kako god ga zvali.Pa nema tu raskida, samo prekinete da se vidjate![]()
Pa ne raskinete, nego ostane kao potencijalKako samo predstanete da se vidjate? Neozbiljna veza je ipak veza. Mora nesto da se kaze na kraju, makar da se objavi kraj. Cak i za kres kombinaciju. Za sve sto traje neko vreme, kako god ga zvali.
Jedino seks za jednu noc je zahteva nista.

Desavalo se da samo sedi u autu a da klinke a i starije koke zastanu da pogledaju ko sedi u autu. Siguran sam da bi imao prodju kod barem 50% njih. Znaci ima nesto i u novcu i kolima Mozda, ako je svaleracija u pitanju i rastanak bez drame... onda je sigurno potencijal. U drugom slucaju ne.Pa ne raskinete, nego ostane kao potencijal![]()
ovaj bi da svi pocrkamoJoš ako vam se lekovi podudaraju pa bog da vas vidi.

Takvi obicno sede u određenoim pozama, puni sebe, jer misle da auto popravlja njihove nedostatke i ja obavezno bacim pogled da potvrdim da je jos jedna seljacina u pitanju.Drugar je neko vreme vozio novu E klasu (nije bio njegov auto) i automatski je postao veoma zanimljiv zenamaDesavalo se da samo sedi u autu a da klinke a i starije koke zastanu da pogledaju ko sedi u autu. Siguran sam da bi imao prodju kod barem 50% njih. Znaci ima nesto i u novcu i kolima
![]()
Pa eto kod tebe to ne bi mogloMozda, ako je svaleracija u pitanju i rastanak bez drame... onda je sigurno potencijal. U drugom slucaju ne.
Ja te "potencijale" ne volim, sa razlogom je prekinuto, i gadnjikavi su mi ti koji sve "bivse" racunaju kao rezervu gde ne moraju ni da se trude vise od poziva ili poruke. A one sve kao potrce na prvi poziv.
Mozda prija iluzija da imas rezervu... ali bljak.

Kako samo predstanete da se vidjate? Neozbiljna veza je ipak veza. Mora nesto da se kaze na kraju, makar da se objavi kraj. Cak i za kres kombinaciju. Za sve sto traje neko vreme, kako god ga zvali.
Jedino seks za jednu noc je zahteva nista.
Pa imas likove koji kupe kola iskljucivo da bi isli gradom i vabili zenske da udju u kolaTakvi obicno sede u određenoim pozama, puni sebe, jer misle da auto popravlja njihove nedostatke i ja obavezno bacim pogled da potvrdim da je jos jedna seljacina u pitanju.
I lepo ja kazem da je dobar auto za muskarca isto sto u silikoni za zene, a napadose me da imam predrasude...
Kako predrasude kad muskarci sami to tvrde.

Pa ne bi, imam takvih koji se sete periodicno, pa mi muka.Pa eto kod tebe to ne bi moglo![]()
mačkonii treba da se ima nešto na drugo mesto , a kola i novac mu dođu pride , samo sa novcem i kolima možeš da angažiraš neku zamenuDrugar je neko vreme vozio novu E klasu (nije bio njegov auto) i automatski je postao veoma zanimljiv zenamaDesavalo se da samo sedi u autu a da klinke a i starije koke zastanu da pogledaju ko sedi u autu. Siguran sam da bi imao prodju kod barem 50% njih. Znaci ima nesto i u novcu i kolima
![]()

Sto jes, jeszahteva
pakovanje kondoma i cistu posteljinu![]()
Pa o takvim seljacinama i pricamPa imas likove koji kupe kola iskljucivo da bi isli gradom i vabili zenske da udju u kola![]()

Ma ovaj nije takav cak nije ni iskoristio prilike, nego je samo gledao reakcije.Takvi obicno sede u određenoim pozama, puni sebe, jer misle da auto popravlja njihove nedostatke i ja obavezno bacim pogled da potvrdim da je jos jedna seljacina u pitanju.
I lepo ja kazem da je dobar auto za muskarca isto sto u silikoni za zene, a napadose me da imam predrasude...
Kako predrasude kad muskarci sami to tvrde.
I mnogima to uspeva jer imas kokosaka koliko hocesPa imas likove koji kupe kola iskljucivo da bi isli gradom i vabili zenske da udju u kola![]()

Kola su first impression. Ako si balvan, mozes sve vrlo lako da useres...mačkonii treba da se ima nešto na drugo mesto , a kola i novac mu dođu pride , samo sa novcem i kolima možeš da angažiraš neku zamenu![]()

Pa dobro, to znas, cim se frljas s procentima.Ma ovaj nije takav cak nije ni iskoristio prilike, nego je samo gledao reakcije.
A sto se tice kola i silikona, 80% muskaraca ce zuriti u te silikone i pozeleti da povali vlasnicu istih. Hajde da se kladimo da je i sa kolima slicna situacija? Ne da ce zena uskociti u kola tek tako ali ce muskarca u startu gledati na sasvim drugi nacin nego da je dosao Puntom ili peske. Gledace ga kao potencijalno dobru priliku.
I mnogima to uspeva jer imas kokosaka koliko hoces![]()