Muvanje u 40+

zenski narod kaze da su taki najdosadniji.
Pogledaj samo te njihove zenske zahteve...........na prvo mesto da si zabavan i duhovit.................znaci da pred nju izigravas dvorsku ludu, klovna.
Normalan muskarac se tako nikada nece ponasati pa zato nisu na ceni
Pa ja rekoh da cirkuzanti nisu zanimljivi ni malo.
Ne mesajte duhovitost sa dvorskim ludama, ako znate razliku

znaci ZABAVLJAC ?
Dama nadrdana na radno mesto, nadrndana jer ne mos da jede sta oce, drzi liniju, nadrndana jer kasni alimentacija, nadrndana jer kasni menstruacija..................i sta, ja treba da je zabavljam i skrecem paznju sa njeni problemi?

E pa i ja ocu da mi je partnerka duhovita, vedra, uvek raspolozena , cak i kad je zub boli, da se uvek smeje I JAO NJOJ AKO PRIMETIM DA IMA BRIGE .
Kolega, mogu da ti kazem da nemas pojma, ili neces da shvatis sta je poenta napisanog.
Ne znaju, ocigledno je.

A one su zanimljive i duhovite..ma teraj too
Pa kako zracis, tako i privlacis. Ako nije meni zanimljiva, nema sta da trazim sa njom.

pitanje je sta ustvari danasnji muskarac u ocima danasnje zene?
Zar zene ocekuju ljubav na osnovu duhovitosti , humora muskarca ?
Sta je sa ostalim vrednostima muskarca? Jak karakter , inteligencija, vrednoca, emocije, postenje, ................jel sve to potisnuto na racun duhovitosti i humora?
NE, DANASNJE "POTREBE" ZENE U VEZI SA MUSKARCEM SU DIKTIRANE OD SVETSKOG VLADARA, JER JE TAJ ODNOS OD IZUZETNOG ZNACAJA PLANIRANJA DRUSTVA NOVOG SVETSKOG PORETKA.
Znamo da takve "potrebe" nemaju veze sa realnoscu ali, "moderna zena" se danas uci da zivi bez emocija, bez ljubavi............vec da svoj odnos sa muskarcem svede samo na hobi, rekreaciju.........U VREMENU KADA NIJE NA RADNOM MESTU, ODNOSNO U SLUZBI SISTEMA NOVOG SVETSKOG PORETKA.
Svaka druga "potreba" koju bi zena ispoljila, smatra se primitivnom, zaostalom, defektnom..............pa je zenama lakse da zive po kreaciji novog svetskog poretka nego da ih okolina etiketira kao "slabasna zenska bica sklona primitivnom zaljubljivanju" .

Daklem, muskaraca je tu da zabavlja zenu i oraspolozi za sutrasnji dan kada treba da nastavi svoje aktivnosti u sistemu novog svetskog poretka.

pitanje je sta ustvari danasnji muskarac u ocima danasnje zene?
Zar zene ocekuju ljubav na osnovu duhovitosti , humora muskarca ?
Sta je sa ostalim vrednostima muskarca? Jak karakter , inteligencija, vrednoca, emocije, postenje, ................jel sve to potisnuto na racun duhovitosti i humora?
NE, DANASNJE "POTREBE" ZENE U VEZI SA MUSKARCEM SU DIKTIRANE OD SVETSKOG VLADARA, JER JE TAJ ODNOS OD IZUZETNOG ZNACAJA PLANIRANJA DRUSTVA NOVOG SVETSKOG PORETKA.
Znamo da takve "potrebe" nemaju veze sa realnoscu ali, "moderna zena" se danas uci da zivi bez emocija, bez ljubavi............vec da svoj odnos sa muskarcem svede samo na hobi, rekreaciju.........U VREMENU KADA NIJE NA RADNOM MESTU, ODNOSNO U SLUZBI SISTEMA NOVOG SVETSKOG PORETKA.
Svaka druga "potreba" koju bi zena ispoljila, smatra se primitivnom, zaostalom, defektnom..............pa je zenama lakse da zive po kreaciji novog svetskog poretka nego da ih okolina etiketira kao "slabasna zenska bica sklona primitivnom zaljubljivanju" .

Daklem, muskaraca je tu da zabavlja zenu i oraspolozi za sutrasnji dan kada treba da nastavi svoje aktivnosti u sistemu novog svetskog poretka.
Ma vazi brate.:ok:
Whatever

Back