- Poruka
- 29.300
Tako'e
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naastaaviii..Nema sta da nastavim, muka mi i pisati
Pa ja rekoh da cirkuzanti nisu zanimljivi ni malo.zenski narod kaze da su taki najdosadniji.
Pogledaj samo te njihove zenske zahteve...........na prvo mesto da si zabavan i duhovit.................znaci da pred nju izigravas dvorsku ludu, klovna.
Normalan muskarac se tako nikada nece ponasati pa zato nisu na ceni
NmgNaastaaviii..
Ne znamo ništa i nećemo da naučimo ništa.Kojoj ne odgovaramo-ima migrante ili šta već..Pa ja rekoh da cirkuzanti nisu zanimljivi ni malo.
Ne mesajte duhovitost sa dvorskim ludama, ako znate razliku
Pa ne moras, ko te tera. Samo pricaj u svoje ime, greota da u svoj kos strpas ceo muski rodNe znamo ništa i nećemo da naučimo ništa.Kojoj ne odgovaramo-ima migrante ili šta već..
Kolega, mogu da ti kazem da nemas pojma, ili neces da shvatis sta je poenta napisanog.znaci ZABAVLJAC ?
Dama nadrdana na radno mesto, nadrndana jer ne mos da jede sta oce, drzi liniju, nadrndana jer kasni alimentacija, nadrndana jer kasni menstruacija..................i sta, ja treba da je zabavljam i skrecem paznju sa njeni problemi?
E pa i ja ocu da mi je partnerka duhovita, vedra, uvek raspolozena , cak i kad je zub boli, da se uvek smeje I JAO NJOJ AKO PRIMETIM DA IMA BRIGE .
Ne znaju, ocigledno je.Pa ja rekoh da cirkuzanti nisu zanimljivi ni malo.
Pa kako zracis, tako i privlacis. Ako nije meni zanimljiva, nema sta da trazim sa njom.A one su zanimljive i duhovite..ma teraj too
E nije.. sa 20 kad bi mi neko pomenuo seks mislila sam da samo hoce da me iskoristi hahaha… sada ako u startu nema seksa pitam se sta sa njim nije u redu..Kod žena pale iste fore i sa 20 i sa 40 godina.
Ja kad bih probao da muvam neku od 20 godina, verovatno prvo pitanje bi bilo, kako u skoli ili sta rade mama i tataE nije.. sa 20 kad bi mi neko pomenuo seks mislila sam da samo hoce da me iskoristi hahaha… sada ako u startu nema seksa pitam se sta sa njim nije u redu..![]()
pitanje je sta ustvari danasnji muskarac u ocima danasnje zene?Pa ja rekoh da cirkuzanti nisu zanimljivi ni malo.
Ma vazi brate.pitanje je sta ustvari danasnji muskarac u ocima danasnje zene?
Zar zene ocekuju ljubav na osnovu duhovitosti , humora muskarca ?
Sta je sa ostalim vrednostima muskarca? Jak karakter , inteligencija, vrednoca, emocije, postenje, ................jel sve to potisnuto na racun duhovitosti i humora?
NE, DANASNJE "POTREBE" ZENE U VEZI SA MUSKARCEM SU DIKTIRANE OD SVETSKOG VLADARA, JER JE TAJ ODNOS OD IZUZETNOG ZNACAJA PLANIRANJA DRUSTVA NOVOG SVETSKOG PORETKA.
Znamo da takve "potrebe" nemaju veze sa realnoscu ali, "moderna zena" se danas uci da zivi bez emocija, bez ljubavi............vec da svoj odnos sa muskarcem svede samo na hobi, rekreaciju.........U VREMENU KADA NIJE NA RADNOM MESTU, ODNOSNO U SLUZBI SISTEMA NOVOG SVETSKOG PORETKA.
Svaka druga "potreba" koju bi zena ispoljila, smatra se primitivnom, zaostalom, defektnom..............pa je zenama lakse da zive po kreaciji novog svetskog poretka nego da ih okolina etiketira kao "slabasna zenska bica sklona primitivnom zaljubljivanju" .
Daklem, muskaraca je tu da zabavlja zenu i oraspolozi za sutrasnji dan kada treba da nastavi svoje aktivnosti u sistemu novog svetskog poretka.
Sa 20 si bila dobra riba, sa 40 muškarci te više ni ne gledaju nego samo gledaju kako da se uvale tebi u kuću da im kuvaš, pereš... Seks će platiti ako im zafali.E nije.. sa 20 kad bi mi neko pomenuo seks mislila sam da samo hoce da me iskoristi hahaha… sada ako u startu nema seksa pitam se sta sa njim nije u redu..![]()
hahaha… Znaci pogresno pitanje postavljam sebi, umesto da se pitam sta fali njima treba da razmislim sta fali meni?Sa 20 si bila dobra riba, sa 40 muškarci te više ni ne gledaju nego samo gledaju kako da se uvale tebi u kuću da im kuvaš, pereš... Seks će platiti ako im zafali.
Al prvo sracunaju kolika joj je plata. Da slucajno ne treba da daju neki dinar za hranu i strujuSa 20 si bila dobra riba, sa 40 muškarci te više ni ne gledaju nego samo gledaju kako da se uvale tebi u kuću da im kuvaš, pereš... Seks će platiti ako im zafali.
iskusnoUvek je pitanje sta kome fali i sa 20 i sa 40...i koliko je spreman da plati....
pa štOO to je baš sjajno.Ja kad bih probao da muvam neku od 20 godina, verovatno prvo pitanje bi bilo, kako u skoli ili sta rade mama i tataU prevodu odmah sam ga ugasio
![]()
Ma divno, verovatno bih krenuo pricom, nekada davno,kad sam bio tvojih godina...pa štOO to je baš sjajno.![]()
bitno je da se zabavljate.
to je simpatično.
Matorci sa puno pare ne muvaju klinke, one same prilaze.Joj sad se setih, ti bi neku mnogo mladju da te podmladi
Brisi sve ovo gore.
Treba da budes zgodni baja i smeker sa dovoljno para... ne mora previse.
Samo pazi da nije previse mlada, il ces da se obrukas, ili ces da je smuvas pa posle da se brukas
Pa da, moraš da se blamiraš ČPMuvanje je tako smešno kad se gleda sa strane..![]()
Kako koja. Ali rekoh da treba da ima para. Samo ce to i da im se svidja, ako ae nekoj svidiMatorci sa puno pare ne muvaju klinke, one same prilaze.