Ne jede gluten i ne pije vino?

Svilenkast je francuscic, to su oni tipovi sto izvire nesigurnost iz njih. P ja ne mogu ako jede gluten, ja n mogu ako ne jede gluten bla bla truc.
Daj je vamo ispred mene da se izvalim s vinom u jednoj i burgerom u drugoj i da je pitam sta je sve pokrece u zivotu 🤪

Francuz upoznao Amerikanku I prvom prilikom u restoranu je zaključio da on sa njom ne može! 😀

Razlog?

On obožava pojedina peciva I vino.
Imate li vi neku naviku koju biste obavezno želeli da delite u vezi bez koje... Nema smisla? 😄
Slatko me nasmeja, ime joj je nekako oprostio ali kroasan i čašu vina nije hteo
Mlad je i lep može mu se da ima visoke kriterijume.
Naposletku, kroasan i čašu vina, ko bi to odbio? Još sa francuskim naglaskom jooj…

Taj bi te ubio u pojam sa pricom. Non stop bi ti zvakao o vinima i francuskoj kuzini. Mada bi ti to volela.
Dok ne bi poceo da komentarise kako se oblacis i kako se sminkas. Mis Perfi ju no det dres iz a bit tu mach for ju ju no.
Zenske se loze na te gluposti, treba biti tolerantan i ne trazitit dlaku u svemu a Francuscic upravo to radi.
Ja drugacije to gledam, neke vazne stvari koje meni znace u zivotu treba da povezu mene sa odredjenom osobom ali da budemo potpuno isti u svemu to su gluposti.

Zenske se loze na te gluposti, treba biti tolerantan i ne trazitit dlaku u svemu a Francuscic upravo to radi.
Ja drugacije to gledam, neke vazne stvari koje meni znace u zivotu treba da povezu mene sa odredjenom osobom ali da budemo potpuno isti u svemu to su gluposti.
To je kao ono kulturoloski jaz ore bih rekao. Zamisli dovedes neku amerikanku kuci i budes u fazonu: a sto nesh rakiju? E kaka si mi ti. Ti mi neka.

Hoci zenu s kojom imam ispunjen razgovor a ne da li jede gluten ili ne
Ti hoćeš to
On hoće da se opijaju vinom
Glupo je zbog toga da ga spuštaš i nazivaš nezrelim.
Neke tzv sitnice su važne. Recimo, ako želi da ima ženu koja uživa da pravi kroasane i da se zamiriše kuća, to je ok

Ja recimo ne bih mogla da pređem preko to da muškarac ne ume biti hedonista u nekim trenucima

Naleteo gastro puritanac na puritanku. Zapadnjacke boginje.
Salim se ja, mislim da bi i mene smorila neka gluten free no alkohol no sugar pomodarka iz ju es ej. To su one ewwww ju drink that? ju eat that? sak maj dik fak ju it shit go drou a forest end luz jourself in it.

Back