lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.591
Kod nas je poštovanje nametnut osjećaj. Nikada se ne povodim na hvalospjeve drugih o nekome, sama biram i donosim zaključak, poštovati ili ne.Alfu je briga al ga Mega dobija kojeg bas nije briga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas je poštovanje nametnut osjećaj. Nikada se ne povodim na hvalospjeve drugih o nekome, sama biram i donosim zaključak, poštovati ili ne.Alfu je briga al ga Mega dobija kojeg bas nije briga
Kod nas je strahopostovanjeKod nas je poštovanje nametnut osjećaj. Nikada se ne povodim na hvalospjeve drugih o nekome, sama biram i donosim zaključak, poštovati ili ne.
To je već prisilno poštovanje.Kod nas je strahopostovanje
Ја сам мислио да алфу дефинише доминантност, а не жеља за доказивањемSvaki Alfa tip ima potrebu da se dokaze pred svima i da svima pokaze kako je mocan i vaaau a potreba ta dolazi iz kompleksa
Da je dominantan ne bi imao zelju da se dokazuje,kako ratnik moze biti dominatan on se bori za dominacijuЈа сам мислио да алфу дефинише доминантност, а не жеља за доказивањем![]()
Хоћеш да кажеш да алфе нису доминантне?Da je dominantan ne bi imao zelju da se dokazuje,kako ratnik moze biti dominatan on se bori za dominaciju
Pa da jesu zasto bi se nametaleХоћеш да кажеш да алфе нису доминантне?
Можда зато што доминација подразумева наметање сопствене воље, било отвореним или прикривеним путем?Pa da jesu zasto bi se nametale
Ne,to radis kao Iznogud nisi nesto a nesto zelis da budesМожда зато што доминација подразумева наметање сопствене воље, било отвореним или прикривеним путем?
Pusti sad ta opštemestašenja.Pa kako ide? Nisam ja postavio test nego danasnjica. Danas te one od 35 ganjaju koje bi rado dijete da imaju ali ne mogu da nadju partnera , razvedenih koliko hoces koje su opustene i nikave uslove ne postavljaju i treba momci tvoje norme da ispostuju, nije nikakav napad na tebe ,samo moje misljenje da se treba prilagoditi situaciji .Nemoj to shvatati licno.Naveo sam jedan primjer od prije 30 godina, nije bas da mi se to svaki put desava![]()

Jao to se desilo jednom , ispricao sam gdje sam se ispao nespretan i to nema nikakve veze sa drustom,ti si odma izvukla neki zakljucak iz toga, to sto smo mi radilli Holandjani zovu suha ebacina tako da je to sasvim normalno , plesao sam i stotinu puta nakon toga. Cure koje ne plesu i nemaju osjecaj za ritam, postavljaju granice u seksu i nikad nisu 100% opustene u seksu, ne znaju da mijenjaju poze, slabo puse, ocekuju da im noge rasisiris i to je to i nisu bas izdrzljive, tako da provjeriti ako pocne da se klati bez veze , nista od nje.Pusti sad ta opštemestašenja.
Da se vratimo na temu: ti si taj koji je postavio pravilo: kakva u igri takva u krevetu. Što je ok, imaš pravo na takvo mišljenje i izbor.
I onda je bilo logično da potkrepiš nekom anegdotom, tipa - Svidela mi se jedna, ali baš loše pleše. Međutim, ipak sam joj dao šansu i ispostavilo se da sam u pravu - i u krevetu je loša.
Ali to se nije desilo. Umesto toga desilo se da si nabio devojku otpozadi da bi se ispao baja pred društvom. Vrlo neukusno, nezrelo... turn off. I sad žene krive što neće da se prepuste takvom glupiranju.
Ok, neka i hoće. Nađete se i super.![]()
Реч "доминација" значи "стање у којем неко некоме намећу своју вољу". Самим тим, доминирати значи наметати своју вољу. Нема доминације без наметања воље.Ne,to radis kao Iznogud nisi nesto a nesto zelis da budes
То онда није доминација већ ненаметљиви утицај.Autoritet je Zidan, Maldini (Mege),svi ih postuju i cijene bez da podignu ton
Salkane dušo, što se petljaš u svijet odraslih?Jao to se desilo jednom , ispricao sam gdje sam se ispao nespretan i to nema nikakve veze sa drustom,ti si odma izvukla neki zakljucak iz toga, to sto smo mi radilli Holandjani zovu suha ebacina tako da je to sasvim normalno , plesao sam i stotinu puta nakon toga. Cure koje ne plesu i nemaju osjecaj za ritam, postavljaju granice u seksu i nikad nisu 100% opustene u seksu, ne znaju da mijenjaju poze, slabo puse, ocekuju da im noge rasisiris i to je to i nisu bas izdrzljive, tako da provjeriti ako pocne da se klati bez veze , nista od nje.
Tako si opisao - kao glupiranje. A oni koji se glupiraju to rade da bi ispali zanimljivi u društvu.Jao to se desilo jednom , ispricao sam gdje sam se ispao nespretan i to nema nikakve veze sa drustom,ti si odma izvukla neki zakljucak iz toga, to sto smo mi radilli Holandjani zovu suha ebacina tako da je to sasvim normalno , plesao sam i stotinu puta nakon toga. Cure koje ne plesu i nemaju osjecaj za ritam, postavljaju granice u seksu i nikad nisu 100% opustene u seksu, ne znaju da mijenjaju poze, slabo puse, ocekuju da im noge rasisiris i to je to i nisu bas izdrzljive, tako da provjeriti ako pocne da se klati bez veze , nista od nje.
Nisam to si sama zakljucila , ja sam napisao kako sam se osramotio.Tako si opisao - kao glupiranje. A oni koji se glupiraju to rade da bi ispali zanimljivi u društvu.
Ja bih rekla da ti nabiješ pritisak devojkama svojim ponrićarskim očekivanjima na keca.
A sam si nespretan. Izmotavanje po podijumu kao i u seksu se ne računa kao veština.I nije stimulišuće
![]()
Dobro hajde sad vi dvije objasnite sta je dobro da se ne sramotim? Ja imam atletiticaku kod kuce ,veoma elasticnu.Salkane dušo, što se petljaš u svijet odraslih?
Ne znaju da mijenjaju poze, slabo puše?
Da ti nađem koju atletičarku ili cirkusantkinju? Kako misliš ne znaju da puše? Nema dima? To je do tebe, ako dobro naložiš dimi se, ako ne tinja i gasi se.
Nije dobar sex mijenjanje poza i pušenje. Neznalice. Javno se brukaš.
Kakvo je ovo pitanjeDobro hajde sad vi dvije objasnite sta je dobro da se ne sramotim? Ja imam atletiticaku kod kuce ,veoma elasticnu.
Nenametljivi uticaj ali je i dominacija jer osoba takva ima autoritet.Osoba koja zeli da nametne dominaciju nema Autoritet a onda Autoritet se i postuje a takvu osobu vecina ne postujeРеч "доминација" значи "стање у којем неко некоме намећу своју вољу". Самим тим, доминирати значи наметати своју вољу. Нема доминације без наметања воље.
Ти из неког разлога сматраш да наметање користе само комплексаши жељни утицаја. Наметање је метод који, као и сваки други, има своје предности и мане. Може да се искористи на добар али и на лош начин. Ако у свом окружењу видиш искључиво деструктивно наметљиве појединце, онда није чудо то што мислиш да је наметљивост нужно деструктивна.
То онда није доминација већ ненаметљиви утицај.
Утицај мора да буде наметљив да би се сматрао примером доминације. То је просто значење речи "доминација". Тако је дефинисана та реч, иако се у пракси користи и на другачије начине.Nenametljivi uticaj ali je i dominacija jer osoba takva ima autoritet.
Нисам нигде рекао да си алфа. Јасно ми је да је твој животни стил хедонизам ( "ради шта ти прија, шта желиш" ) и тврдоглавизам ( "немој да се обазиреш на то шта други мисле, колико год те критиковали и исмевали, терај по свом". )Dobro Svetozare posto ne razumijes evo jos jednom da objasnim ali onda je dosta ,postoje granice , Alfa je upravo suprotno od ovog sto pisem kako si dosao do tog zakljucka, znaci ponasas se kako zelis bez obzira kako drugi misle tj djetinjasto i uzivas u svemu bez obzira koliko te drugi kritijuju ili ismijavaju tj koliko je narod ljubomoran.
Утицај мора да буде наметљив да би се сматрао примером доминације. То је просто значење речи "доминација". Тако је дефинисана та реч, иако се у пракси користи и на другачије начине.
Спам јесте. Али да је прежвакан, посебно у односу на тему којом се ти бавиш, то ћеш да опростишZatrpavate temu spamom. Koji je pritom stoput prežvakan.

То је лепа ствар али би било добро да је и сама практикујеш.Malo uviđavnosti ne bi bilo na odmet.
Dobro hoces li ti objasniti ?Kakvo je ovo pitanje
Nismo Lapsi i ja jedan dvoglavi nalog (uz dužno poštovanje prema Lapsi)