Muškarci koji umeju da plešu

Ti si naveo covu kao primer mene a ja stub kao primjer tebe ,ja kazem cova je super, moj idol a ti kao stub ne moze , ne poznajem te gresim nije istina,kako ne moze ?
"Чова" је добар представник просечног форумаша Крстарице. У годинама је, а понаша се као да је још увек тинејџер.

Mislila sam uopšteno. Ta devojka verujem da nije guska.
Ne može da se prepusti kontroli muškarcu koji sam nema kontrolu. A tvoj postupak je bio baš to- nemanje kontrole. Ni takta.

Šta je trebalo, da je pohebeš pred svima jer si se ti napalio.
Nisi umeo da igraš kako treba.
Salim se tj malo pretjerujem ali mozes se i nasmijati i ne uzimati stvari ozbiljno , kakvo testiranje pa plesanje, ne prepustanje kontroli , ko ce ti to danas cekati, trpiti, morate malo smanjiti ocekivanja.

kakvo testiranje pa plesanje, ne prepustanje kontroli , ko ce ti to danas cekati, trpiti, morate malo smanjiti ocekivanja.
Ti si taj koji je postavio test lestvicu 'opuštenosti' kroz ples.
I onda naveo primer koji to ne podupire.
Naprotiv, da se pobegne glavom bez obzira (dok je još čitava :mrgreen:) od plesa s tobom

Nije ti fazon onda na žene koje se ne lože na takva glupiranja da svaljuješ kako ne umeju da se opuste.

Umeju (hoće), ali s nekim drugim

ali mozes se i nasmijati i ne uzimati stvari ozbiljno
Mogu ali neću. Za to vreme svaku svakcatu stvar uzimam za ozbiljno

Ti si taj koji je postavio test lestvicu 'opuštenosti' kroz ples.
I onda naveo primer koji to ne podupire.
Naprotiv, da se pobegne glavom bez obzira (dok je još čitava :mrgreen:) od plesa s tobom

Nije ti fazon onda na žene koje se ne lože na takva glupiranja da svaljuješ kako ne umeju da se opuste.

Umeju (hoće), ali s nekim drugim

Mogu ali neću. Za to vreme svaku svakcatu stvar uzimam za ozbiljno
Pa kako ide? Nisam ja postavio test nego danasnjica. Danas te one od 35 ganjaju koje bi rado dijete da imaju ali ne mogu da nadju partnera , razvedenih koliko hoces koje su opustene i nikave uslove ne postavljaju i treba momci tvoje norme da ispostuju, nije nikakav napad na tebe ,samo moje misljenje da se treba prilagoditi situaciji .Nemoj to shvatati licno.Naveo sam jedan primjer od prije 30 godina, nije bas da mi se to svaki put desava :D

To samo stubovi misle koje su obaveze i zivot pregazile.
Ко хоће, увек може да нађе утеху уз мало труда. Али утеха је утеха, а истина је истина. Човислав Човић Чова је остао заробљен у тинејџерско добе јер никада није био припремљен за одрасло. Није баш нормално да свет тинејџера буде толико одвојен од света одраслих.

Ко хоће, увек може да нађе утеху уз мало труда. Али утеха је утеха, а истина је истина. Човислав Човић Чова је остао заробљен у тинејџерско добе јер никада није био припремљен за одрасло. Није баш нормално да свет тинејџера буде толико одвојен од света одраслих.
Ljubomora je cudo :D , np kad sa kros motorom dodjem u selo sav od blata , moji vrsnjaci se poneki smiju, ne smiju se sto to misle iskreno nego iz ljubomore tj sto oni nemaju vise volje i snage, ostarili zbog zivotnih okolnosti. Imam druga u Bosni 59 godina mu je , covjek se nikad nije zenio i cijeli zivot samo zene ganja uvijek je sredjen namirisan ujutro navece , njegov izbor, ovi drugi sto znaju da smo dobri drugovi pricaju mi samo lose o njemu , sta on misli ko je stalno neke mlade cure dokle vise , ne govore oni to iz morala nego iz ljubomore. Cilj je postati finanskiji neovisan,raditi sto zelis ,sto duze ostati mladog duha i ne obazirati se na ljubomorne.

Ljubomora je cudo :D , np kad sa kros motorom dodjem u selo sav od blata , moji vrsnjaci se poneki smiju, ne smiju se sto to misle iskreno nego iz ljubomore tj sto oni nemaju vise volje i snage, ostarili zbog zivotnih okolnosti. Imam druga u Bosni 59 godina mu je , covjek se nikad nije zenio i cijeli zivot samo zene ganja uvijek je sredjen namirisan ujutro navece , njegov izbor, ovi drugi sto znaju da smo dobri drugovi pricaju mi samo lose o njemu , sta on misli ko je stalno neke mlade cure dokle vise , ne govore oni to iz morala nego iz ljubomore. Cilj je postati finanskiji neovisan,raditi sto zelis ,sto duze ostati mladog duha i ne obazirati se na ljubomorne.
То је једна врло честа и поприлично вулгарна утеха коју људи користе кад је неко против њих. Није да међу противницима нема љубоморних људи, само не онолико колико би људи волели.

То је једна врло честа и поприлично вулгарна утеха коју људи користе кад је неко против њих. Није да међу противницима нема љубоморних људи, само не онолико колико би људи волели.
U Spaniji komsije ,ljudi u prosjeku 75 godina (pozovu na na rostilj ,druzimo se sa cerkom od tog komsije),imali fantasticnu karijeru ili svoje firme, daleko vise i novca i svih drugih mogucnosti od mene i rade i razmisljaju sa 75 godina isto , ujutro sport ,tenis, plivanje ,golf itd i onda samo gluposti sa pozitivnim ljudima i djetinjarije i tokom sporta isto tako. Sve je to ljubomora nista drugo,kako nekom moze smetati ako se zabavljas i ne diras nikog drugog?

Da vidimo sta AI kaze na ovu temu .
Znaci samo finasijski neovisan da nema sta da te muci i koci i samo djetinjasto do kraja,bar cu ja tako a ti Svetozare udri ozbiljnost.

ljude koji i u starijoj dobi imaju “djetinje srce” — dakle, toplinu, čistoću i zaigranost iz djetinjstva.

Takvi ljudi često imaju ove osobine:

Radost u malim stvarima – iskreno se obraduju sitnicama, poput lijepog dana ili nečijeg osmijeha.

Zaigranost – ne boje se plesati, pjevati ili se šaliti, bez obzira na godine.

Otvorenost – radoznali su i spremni učiti nove stvari, bez stida što nešto ne znaju.

Empatija – lako suosjećaju i pokazuju dobrotu.

Optimističan pogled – vjeruju da će stvari na kraju ispasti dobro.

Spontanost – ponekad donesu odluku iz srca, a ne iz hladne logike.

U psihologiji se to povezuje s očuvanom unutarnjom dječjom perspektivom, a u mnogim kulturama to se smatra znakom mladosti duha.

U Spaniji komsije ,ljudi u prosjeku 75 godina (pozovu na na rostilj ,druzimo se sa cerkom od tog komsije),imali fantasticnu karijeru ili svoje firme, daleko vise i novca i svih drugih mogucnosti od mene i rade i razmisljaju sa 75 godina isto , ujutro sport ,tenis, plivanje ,golf itd i onda samo gluposti sa pozitivnim ljudima i djetinjarije i tokom sporta isto tako. Sve je to ljubomora nista drugo,kako nekom moze smetati ako se zabavljas i ne diras nikog drugog?
Хајде да се не удаљавамо превише од теме. Оставићемо тему модерне културе за неку другу прилике. А биће их колико хоћеш, сигуран сам.

Ево једног алфе за промену . . .

Его је толико фрагилан да увек тражи угао посматрања који му ласка.

Јако је мало људи који су на опрезу од тога.

Мислим да би се ауторитет на ову тему @analiticki 12 сложио да је дотични класични алфа. Страх и трепет берлинских улица.

Размишљам сад ко би могао да буде мега.

Хајде да се не удаљавамо превише од теме. Оставићемо тему модерне културе за неку другу прилике. А биће их колико хоћеш, сигуран сам.

Kakve Alfe opet nisi nista razumio crni Svetozare :rotf:.Ponasas se kako zelis i ne interesuje te misljenje drugih a kamoli izigravanje Alfe.

Poslednja izmena:
И на алфе си осетљив? 🤔
Dobro Svetozare posto ne razumijes evo jos jednom da objasnim ali onda je dosta ,postoje granice , Alfa je upravo suprotno od ovog sto pisem kako si dosao do tog zakljucka, znaci ponasas se kako zelis bez obzira kako drugi misle tj djetinjasto i uzivas u svemu bez obzira koliko te drugi kritijuju ili ismijavaju tj koliko je narod ljubomoran.

Мислим да би се ауторитет на ову тему @analiticki 12 сложио да је дотични класични алфа. Страх и трепет берлинских улица.

Размишљам сад ко би могао да буде мега.

Ovaj je Alfa koji je nastao kao posledica teskih kompleksa, svaki Alfa je posledica zivotnih kompleksa

Alfa je tacno posljedica kompleksa ali me nikad niko nije nazvao Alfom, jeste plisanim medom, vragolanom, otkacenim itd.
Nije to poenta imas ljudi koji se ne plase nikog, ali ti ljudi ako te postuju ne postuju te jer te se plase i zato sto ti to trazis ili ih ono dominiras,oni ako te postuju postuju te zbog tvoje prirode i oni slobodno biraju koga ce da postuju

Back