Muškarci koji umeju da plešu

Mene nista ne zaboli ,samo si se naljutila ( kako sam grozan)jer ne bi tako reagovala prema Svetozaru pa onda kao salila se :D
A ti veruješ Svetozaru koja je moja namera s tom porukom a mene nisi ni pitao. Jer te nije ni uvredila . Znači tebe ne vređa, ništa loše nisi video u njoj ali ti je Svetozar podsetio i reako da je neuviđavna prema tebi.
Ajde sad razmisli malo...vrati tok dešavanja (i zaboravi kasnije "podbadanje" i tvoje i moje).
I pogledaj poruke.
I trenutak kad se Svetozar ubacio i izvukao tu poruku.

Када дозволиш људима да једни друге нападају само зато што су лично убеђени да супротна страна прича глупости, онда оно што следи јесте изузетно ниска култура дијалога -- заправо, то уопште није дијалог; надвикавање није дијалог. А у духу слободног говора, чији је циљ синтеза и дистрибуција знања, јесте да свако има право да заступа свој став, био он истинит или не. Да би све то функционисало како треба, форум мора да има адекватан скуп правила као и модерацију која иста доследно спроводи у дело. У одсуству тога, имамо оно што тренутно имамо -- хаос у којем нико никога не слуша и и где је сваком учеснику једини циљ да се што јаче чује.
Haos na forumu sam i zatekla, tako da ne osjećam nikakvu odgovornost.
Meni kada neko kaže da je glupost to što mislim ili to što sam izgovorila, ja zastanem, razmislim, odmjerim i ako uvidim da je sagovornik u pravu zamolim da mi ukaže na greške, da mi pojasni što ne razumijem i nauči me onome što ne shvatih, tako da to ni u kojem slučaju nije niska kultura dijaloga.
Što se tiče forumskih pravila, dosljednosti povodom provedbe istih i ostalih stvari u to ne ulazim i smatram da nije moje da se miješam u te stvari.

A ti veruješ Svetozaru koja je moja namera s tom porukom a mene nisi ni pitao. Jer te nije ni uvredila . Znači tebe ne vređa, ništa loše nisi video u njoj ali ti je Svetozar podsetio i reako da je neuviđavna prema tebi.
Нема везе да ли га вређа или не, већ да ли је конструктивна или не. Не гледају сви на ствари кроз ту твоју субјективну призму. То што свађалице воле да се свађају не значи да раде исправне ствари. А ти јеси свађалица. И то изузетно покварена и сујетна.

Haos na forumu sam i zatekla, tako da ne osjećam nikakvu odgovornost.
Ти си одлучила да му се подсмеваш својом вољом, није те нико силио. Нити се може рећи да је он први кренуо на тебе. То што су подсмевање и остале врсте вербалних напада пракса на форуму те не оправдава. Он је изнео став. Теби се тај став није свидео, вероватно зато што ти не иде лично у прилог. И онда си решила да га казниш јер си била незадовољна чињеницом да има такав став. Сад покушаваш да се переш, али ти не иде. Ипак, ко тражи утеху, он ће је увек наћи.

Mislim da je Svetozar ,,pao,, razred u Plesnoj školi, pa je ljut.
Видиш шта радиш. Је л теби јасно да ти на тај начин изазиваш сукобе?

Ти си одлучила да му се подсмеваш својом вољом, није те нико силио. Нити се може рећи да је он први кренуо на тебе. То што су подсмевање и остале врсте вербалних напада пракса на форуму те не оправдава. Он је изнео став. Теби се тај став није свидео, вероватно зато што ти не иде лично у прилог. И онда си решила да га казниш јер си била незадовољна чињеницом да има такав став. Сад покушаваш да се переш, али ти не иде. Ипак, ко тражи утеху, он ће је увек наћи.

Видиш шта радиш. Је л теби јасно да ти на тај начин изазиваш сукобе?
Ti si kao njegov forumski zastupnik?! Volontiraš spasavajući forumaše?
Niko ni na koga nije krenuo. Sve je priča koja se ne pamti više od pet minuta, a ako nekome zasmeta nečije pisanje duže od 24 sata taj je u velikom problemu sam sa sobom!
Nemaš ti pojma kakva sam ja kada izazivam sukob! Ovdje sam maximalno suzdržana.
Jesi li za ples možda? Nekakav prljavi?

Нема везе да ли га вређа или не, већ да ли је конструктивна или не. Не гледају сви на ствари кроз ту твоју субјективну призму. То што свађалице воле да се свађају не значи да раде исправне ствари. А ти јеси свађалица. И то изузетно покварена и сујетна.
Svađalica što sam rekla da ne zatrpavate temu spamom. Nije ok prema učesnicima teme da kopaju po đubretu.
Eto, Glas H... je jedva našao onaj moj post :lol: ....u kojem ga nisam tagovala :lol: :lol:

Dobro, nesvađalče, evo pustiću te

:lol:

Svađalica što sam rekla da ne zatrpavate temu spamom.
Не. Свађалица си зато што изазиваш непотребне сукобе. То си на овој теми радила у интеракцији са Салком и Светом. У интеракцији са Светом си то први пут учинила након што је Света одбио да послуша твој савет јер га се ти сама не придржаваш.

Свети не смета критика. Света признаје да је заједно са Аналитичким и Салком спамовао тему. Светина примедба је на твоју реакцију.

Имала си милион опција да одговориш на начин који не би резултовао вербалним сукобом. Ниси изабрала ни један. Изабрала си да напеднеш.

Синдром Јелене Голубовић?
Зависност од конфликта?
Потиснути бес?

Ко ће га знати.

Једно је сигурно -- свађалица си.

Nije ok prema učesnicima teme da kopaju po đubretu.
Слажем се. Али онда би морала и ти да престанеш да ђубриш.

Niko ni na koga nije krenuo. Sve je priča koja se ne pamti više od pet minuta, a ako nekome zasmeta nečije pisanje duže od 24 sata taj je u velikom problemu sam sa sobom!
Nemaš ti pojma kakva sam ja kada izazivam sukob! Ovdje sam maximalno suzdržana.
Jesi li za ples možda? Nekakav prljavi?
Mene mrzi...dosadio mi više :zzzz:

Čak sam tu bezazlenu opomenu za spam htela da napišem ispod tvoje poruke, ali u međuvremenu nešto drugo iskrslo.

Pa onda rekoh ispod Analitičkijeve ću (on je isto stabilan, uravnotežen)...

Međutim, dok sam otkucala ubaci se Svetozar i - klik! Slomi se poruka na njemu. 🤷‍♀️

Tj. ispod njegove

I nastade belaj...

Ajde sad razmisli malo...vrati tok dešavanja (i zaboravi kasnije "podbadanje" i tvoje i moje).
I pogledaj poruke.
I trenutak kad se Svetozar ubacio i izvukao tu poruku.
Nisam se naljutio ni sekunde samo zakljucukem po tvojim reakcijama pogotovo prema Svetozaru da si ljuta i objasnjavam da bi i ja na isti nacin mogao da reagujem na primijeru koji je Svetozar naveo. Moram da primjetim da ste licemjrene i razmazene ,sjecam se kad je Senesi otvorio temu o smrdljivim pickama, ozbiljan problem i veoma ozbiljna tema bez ikakvih uvreda ,koji je problem nastao oko toga , koja uvreda za zene ,neoprostiva :D

Poslednja izmena:
Nisam se naljutio ni sekunde samo zakljucukem po tvojim reakcijama pogotovo prema Svetozaru da si ljuta i objasnjavam da bi i ja na isti nacin mogao da reagujem na primijeru koji je Svetozar naveo. Moram da primjetim da ste licemjrene i razmazene ,sjecam se kad je Senesi otvorio temu o smrdljivim pickama, ozbiljan problem i veoma ozbiljna tema bez ikakvih uvreda ,koji je problem nastao oko toga , koja uvreda za zene ,neoprostiva :D
Pusti sad to mahalsko forumašenje "Sećam se kad si na toj temi tad i tad napisala to i to" i psihologoziranje, tračarenje, blaćenje...to može svako i to se - ne radi. Jer je ispod svakog kodeksa forumašenja.

Nego da mi budemo ozbiljni forumaši, da se vratimo na temu. Predlažem da ova poruka koju te je Svetozar podsetio da je neuviđavna prema tebi i ti to potvrdio- da tražimo da se izbriše.
Pusti @lapsi čoveka da izvodi ritam-analizu

šta sad tu...
I da završimo ovu priču.

Pusti sad to mahalsko forumašenje "Sećam se kad si na toj temi tad i tad napisala to i to" i psihologoziranje, tračarenje, blaćenje...to može svako i to se - ne radi. Jer je ispod svakog kodeksa forumašenja.

Nego da mi budemo ozbiljni forumaši, da se vratimo na temu. Predlažem da ova poruka koju te je Svetozar podsetio da je neuviđavna prema tebi i ti to potvrdio- da tražimo da se izbriše.

I da završimo ovu priču.
Ne treba zavriscemo bez toga :D

А ти си као заступник свих жена на свету?

Волонтираш спашавајући јадне жене које зли мушкарци понижавају по форумима тако што износе своје мишљење?

"Салко је рекао да жене које не знају да плешу не знају да пуше. То није тачно јер ја, и поред тога што као жена немам ни мало осећаја за ритам, знам врло добро да пушим. Ево погледајте. Видите како добро пушим овај дилдо. ( *грлп пљоп гок гок гок шшљп* ) А? Шта кажете? Који мушкарац може да издржи више од две минуте оваквог маестралног сисања? Ипак, ако би дозволимли да Салков став чују други мушкарци, онда би био аутоматски прихваћен, и тако би ми несрећне неплесачице, којима је то што не знамо да плешемо заправо последња рупа на свирали, а које смо врсне пушачице, заувек остале саме, а неке од нас можда и депресивне. Зато драге моје жене, и дивни моји осећајни мушкарци, то не смемо да дозволимо. Против таквих ставова морамо свим снагама да се боримо, и то дискредитацијом њихових аутора на све могуће начине. Јер онај ко је дискредитован, њега нико не слуша, ма шта он причао и маколико он био гласан."

Покушаји дискредитације и обесхрабривања који се базирају на идеји да сам адвокат или заступник ове или оне особе не могу да ти прођу јер вас две то саме практикујете. Саме себи се ругате. Осим тога, прве сте почеле са заступањем јадних, угрожених, форумашица. Сама си то рекла. Ја сам се укључио касније. А и онда сам заступао себе, а не Салка.

Схвати да сам тебе поменуо успут. Поента је да на форуму имамо арогантне појединце који се селективно жале на ђубре. Кад је ђубре које они подржавају, онда је у реду. Кад је туђе, онда није. Тебе сам поменуо јер се на твоје ђубре учтива госпођица Луле није жалила. Нисам се ни ја жалио док ме није љубазно замолила да престанем да се бавим споредним темама, темама које, осим што су споредне, нису толико важне колико њена свађа са Салком.

И то не би био проблем да љубазна госпођица Луле није одреаговала како је одреаговала након што јој је била скренута пажња на њене недостатке.

Back