Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.575
Жена има сасвим ок размишљања.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema ga jer ona ima musku energiju.Pozerka, prave se ne snimaju za tv i još kukaju da nemaju momka.
jel si depilirao i fenirao zenu?kod nas se u domacinstvu nisu poslovi delili na muske i zenske. pogotovo u vremenima kada su muski bili odsutni
dlaku po dlakujel si depilirao i fenirao zenu?

LEPA SANDRA (27) JE DRVOSEČA! Cepa drva, baca debla i traži momka koji kuva i pere: "Neka se neko javi ako se misli udati, ja ću se ženiti"
Riječ je, naime, o dvadesetsedmogodišnjoj djevojci koja siječe šumu, pila drva, utovara ih, vozi kamion..., prenosi Pobjeda.
Pogledajte prilog 1802543
"Posječem kamion drveta, onda radim oko kuće, ta ista drva pilam i cijepam, tovarim, vozim dalje i prođe dan. Ne mogu da trpim šefove iznad glave, tako da sam ja sama svoj gazda ", ispričala je ona novinarki TVCG.
Po zanimanju je kuvarica, ali je taj posao uopšte ne zanima.
"Au...e to nikako, kuhinja i to ništa. Tražim momka koji zna skuvati i oprati. Neka se neko javi ako se misli udati, ja ću se ženiti, tako da, ako se neki misli udati, neka se slobodno javi", našalila se Sandra i dodala da joj je jako teško ugoditi.
Priču o Sandri ovekovečila je novinarka Televizije Crne Gore Marija Radulović, koja je na 30. Međunarodnom Interfer festivalu reportaže u Beogradu osvojila drugu nagradu za reportažu "Između slobode i civilizacije", u konkurenciji više od 300 radova iz celog sveta.
Kurir.rs/RTCG
To je prije izazov za "muškarčine"Ова зеза мушки род.
To je prije izazov za "muškarčine"![]()
ovakva zena se radja 1 u 10 godina srecno onome ko je ozeniLEPA SANDRA (27) JE DRVOSEČA! Cepa drva, baca debla i traži momka koji kuva i pere: "Neka se neko javi ako se misli udati, ja ću se ženiti"
Riječ je, naime, o dvadesetsedmogodišnjoj djevojci koja siječe šumu, pila drva, utovara ih, vozi kamion..., prenosi Pobjeda.
Pogledajte prilog 1802543
"Posječem kamion drveta, onda radim oko kuće, ta ista drva pilam i cijepam, tovarim, vozim dalje i prođe dan. Ne mogu da trpim šefove iznad glave, tako da sam ja sama svoj gazda ", ispričala je ona novinarki TVCG.
Po zanimanju je kuvarica, ali je taj posao uopšte ne zanima.
"Au...e to nikako, kuhinja i to ništa. Tražim momka koji zna skuvati i oprati. Neka se neko javi ako se misli udati, ja ću se ženiti, tako da, ako se neki misli udati, neka se slobodno javi", našalila se Sandra i dodala da joj je jako teško ugoditi.
Priču o Sandri ovekovečila je novinarka Televizije Crne Gore Marija Radulović, koja je na 30. Međunarodnom Interfer festivalu reportaže u Beogradu osvojila drugu nagradu za reportažu "Između slobode i civilizacije", u konkurenciji više od 300 radova iz celog sveta.
Kurir.rs/RTCG
sta fali? Zabavno zvuci to je sigurnoЛезбача. Ни једно нормално мушко ово не гледа.
Ne.. ona traži muško. Zapravo traži pravog muškarca jakog na djelima a ne na riječimaЛезбача. Ни једно нормално мушко ово не гледа.

sta fali? Zabavno zvuci to je sigurno
Ne.. ona traži muško. Zapravo traži pravog muškarca jakog na djelima a ne na riječima![]()
Opet ne.. zato i traži pravog muškarčinu a ne mlakonju.На делима у кухињи и вешерају.