Muškarci koji ne žele decu

Kako gledate na muškarce koji ne žele decu?
Situacije je da nemaju i ne žele da imaju potomstvo.
Kako gledate na ovakve muškarce kao potencijalne partnere za vezu? (ne za brak ili brak + deca)
To je ređa pojava ili su aseksualni ili gejevi.

Kod žena je to dosta komplikovanije kao i sve ostalo, ugl sakupljaju stare stvari i mačke. Polude jbg.

0*mZ97Rnjxrj_JXnet.png

Kako gledate na muškarce koji ne žele decu?
Situacije je da nemaju i ne žele da imaju potomstvo.
Kako gledate na ovakve muškarce kao potencijalne partnere za vezu? (ne za brak ili brak + deca)
Desava se da ne mogu. Fizioloski ili ne mogu da nadju adekvatnu zenu, ali da neko ne zeli da ima decu... taj je opasno sjeban. Ima neku tesku bolest koja je nasledna pa nece da prenosi na decu ili je bolesno opaljeno sebican. Sve u svemu neka zajebana situacija.

Svakako to nije normalno.

Kao i zena koja ne zeli da bude majka.

ima ih ..obicno posle 40te.Naviknu sami ,znaju o zivotu, o obavezama, ne vladaju hormoni njihovim razmisljanjima i ...nece odgovornost
Ima tu nečeg, kontam da se već tu negde od 30te kod nas muških drastično menja pogled na svet, ko smo, šta želimo, a i realno tada sazrevamo kao ličnosti. Imam u familiji nekoliko njih koji nikada nisu imali decu, mada specifični su po karakteru - teški su kao ljudi i niko neće sa njima, a ni oni sa drugima, pa kontam da se to odnosi i na decu - sami su sebi dovoljni, a po onome šta vidim i relativno zadovoljni sa svojim izborom.

Ja nemam decu jer smatram da nemam elementarne uslove da mogu da ih podizem (svoj stan i stalno zaposlenje). Ali i da imam to, sve vise mislim da su moji vozovi prosli, da je sada vec prekasno da ih imam i kada bih imao navedene uslove.

Sem toga, kada vidim kako su se razvijali ova drzava i drustvo u zadnjih 40ak godina koliko ja licno pamtim, nesto ni nemam zelju da neko bice osudim da ovde zivi, niti bih znao kako da ga podizem i vaspitavam a da to bude u skladu sa sopstvenim ubedjenjima i moralnim normama koje gajim.

Back