Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 5.693
Ja i moj doprinos natalitetu Srbije izgleda ovako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam uslove pa ih ne želim.Ja nemam decu jer smatram da nemam elementarne uslove da mogu da ih podizem (svoj stan i stalno zaposlenje). Ali i da imam to, sve vise mislim da su moji vozovi prosli, da je sada vec prekasno da ih imam i kada bih imao navedene uslove.
Nije sve u novcu.
Ne želim u ovakvom sistemu i društvu da pravim i podižem decu.
ovo drugo je kljucnoDVoje se zaljube i ne vade![]()
moze i slke ..da se potkrepi admin spavaJa svakoj devojci kažem odmah da ne vadim, one odmah pitaju jel može u goozu![]()
I onda se probudiš, shvatiš da ti je život jadan i dođeš na forum da lažeš ljude kako ti je super.Ja svakoj devojci kažem odmah da ne vadim, one odmah pitaju jel može u goozu![]()
Evo jedan kreativan nacin da dobijes analni. Upamticu ovo.Ja svakoj devojci kažem odmah da ne vadim, one odmah pitaju jel može u goozu![]()
Bolje da dođe na forum nego da trči u vrtić po decu pa onda trči kući kod ženeI onda se probudiš, shvatiš da ti je život jadan i dođeš na forum da lažeš ljude kako ti je super.![]()
Evo jedan kreativan nacin da dobijes analni. Upamticu ovo.
Jel piso manem
Nije prekasnoJa nemam decu jer smatram da nemam elementarne uslove da mogu da ih podizem (svoj stan i stalno zaposlenje). Ali i da imam to, sve vise mislim da su moji vozovi prosli, da je sada vec prekasno da ih imam i kada bih imao navedene uslove.
Sem toga, kada vidim kako su se razvijali ova drzava i drustvo u zadnjih 40ak godina koliko ja licno pamtim, nesto ni nemam zelju da neko bice osudim da ovde zivi, niti bih znao kako da ga podizem i vaspitavam a da to bude u skladu sa sopstvenim ubedjenjima i moralnim normama koje gajim.
Hvala k... da sam bolestan, nenormalan i sebičan. Tačno bih se roknuo da sam normalan.Desava se da ne mogu. Fizioloski ili ne mogu da nadju adekvatnu zenu, ali da neko ne zeli da ima decu... taj je opasno sjeban. Ima neku tesku bolest koja je nasledna pa nece da prenosi na decu ili je bolesno opaljeno sebican. Sve u svemu neka zajebana situacija.
Svakako to nije normalno.
Kao i zena koja ne zeli da bude majka.
isto razmišljamoJa nemam decu jer smatram da nemam elementarne uslove da mogu da ih podizem (svoj stan i stalno zaposlenje). Ali i da imam to, sve vise mislim da su moji vozovi prosli, da je sada vec prekasno da ih imam i kada bih imao navedene uslove.
Sem toga, kada vidim kako su se razvijali ova drzava i drustvo u zadnjih 40ak godina koliko ja licno pamtim, nesto ni nemam zelju da neko bice osudim da ovde zivi, niti bih znao kako da ga podizem i vaspitavam a da to bude u skladu sa sopstvenim ubedjenjima i moralnim normama koje gajim.
Slažem seМислим да девојке које желе да имају децу, не желе мушкарца који размишља супротно.
Није се добро завршила ни једна веза где једна страна покушала да се промени или промени партнера.
Такав став чини разлику непремостивом и свако треба да себи бира партнера у складу са тим.
Ко год не жели да има децу, има апсолутно право на то, но исто важи и за суптотан став.
Napunio sam vec 45. Koliko obicnih, svakodnevnih muskaraca znas a da su postali ocevi u tim godinama? Ja evo priznajem da ne znam nikog.Nije prekasno
Naravno imaš pravo na svoj izbor ali prekasno nije, da ne navodim sad primere...
Zar je i kod vas na zapadu bas toliko lose i depresivno stanje?isto razmišljamoživimo u dvije različite države ali mislim da je situacija ista
Znam nekolikoNapunio sam vec 45. Koliko obicnih, svakodnevnih muskaraca znas a da su postali ocevi u tim godinama? Ja evo priznajem da ne znam nikog.
Ja nisam hteo decu, dok nisam upoznao majku moje dece. Kad vidim dete ja zapalim, bež od mene. I onda....Мислим да девојке које желе да имају децу, не желе мушкарца који размишља супротно.
Није се добро завршила ни једна веза где једна страна покушала да се промени или промени партнера.
Такав став чини разлику непремостивом и свако треба да себи бира партнера у складу са тим.
Ко год не жели да има децу, има апсолутно право на то, но исто важи и за суптотан став.
"Look Mummy, it's Goofy!! “Ja nisam hteo decu, dok nisam upoznao majku moje dece. Kad vidim dete ja zapalim, bež od mene. I onda....![]()
Znam par njih koji su posle 40-te dobili decu. Dolaze mi roditelji koji su malo mlađi od mene a deca su im sada prvaci. Ništa čudno a ni neuobičajeno. Moj školski drug ima dete, prvak. Čovek ima preko 50. Ko želi, ne traži izgovor, ko ne želi, njegov izbor a i to poštujem.Napunio sam vec 45. Koliko obicnih, svakodnevnih muskaraca znas a da su postali ocevi u tim godinama? Ja evo priznajem da ne znam nikog.