- Poruka
- 52.571
Могуће да ниси био спреман док ниси срео особу са којом то можеш заједно да изнесеш.Ja nisam hteo decu, dok nisam upoznao majku moje dece. Kad vidim dete ja zapalim, bež od mene. I onda....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Могуће да ниси био спреман док ниси срео особу са којом то можеш заједно да изнесеш.Ja nisam hteo decu, dok nisam upoznao majku moje dece. Kad vidim dete ja zapalim, bež od mene. I onda....![]()
Moj muž hteo samo jedno dete, ja tri. Našli smo se na dvaJa nisam hteo decu, dok nisam upoznao majku moje dece. Kad vidim dete ja zapalim, bež od mene. I onda....![]()
Ma u redu je, nemam nikakav problem ako neko misli drugacije.Izvini ako ulazim u nešto o čemu ne želiš da se raspravlja
Valjda je normalno da rasciste to pitanje ako/kada vide da veza postaje ozbiljnija, a ne da zavlace jedno drugog.Мислим да девојке које желе да имају децу, не желе мушкарца који размишља супротно.
Није се добро завршила ни једна веза где једна страна покушала да се промени или промени партнера.
Такав став чини разлику непремостивом и свако треба да себи бира партнера у складу са тим.
Ja sam malo vrdao. Ona uzme od drugarice dete kao, aj ga pričuvamo. Ja, "danas se ne vidimo"Moj muž hteo samo jedno dete, ja tri. Našli smo se na dva![]()
Такви углавном тврде да желе децу, но нема ко да им роди.Uglavnom sede kod prodavnice i loču pivo.
To tvrde samo da bi se pravdali. Čovek koji želi decu ne loče.Такви углавном тврде да желе децу, но нема ко да им роди.
Питам се зашто...
Koje pivo?Uglavnom sede kod prodavnice i loču pivo.
Je l a koji ti je to sistem dobar. Da su ostali takvi ne bi nase nase podneblje imalo najbolji fertilitet - caciji su ogromna vecina.Ne želim u ovakvom sistemu i društvu da pravim i podižem decu.
E pa tesko kad si blokader ces da se maknes iz mrtve tacke... dok ne promenis ideologiju nema napretka. Svaki drugi plenumas ce slicno da prodje, ne racunajuci one sa bogatim roditeljima.Ја не желим децу док се не иживим и не променим више девојака, ја сам још невин иначе, евентуално ако не морам пуно да будем одговоран јер се нисам иживео. И док не стекнем сигурне приходе нпр. пензију и не наследим стан јер ја нећу да се бринем за радно место, да радим неплаћено прековремено и да пристајем на свакаква иживљавања од стране послодаваца јер имам децу коју треба да прехраним.
Mocart I Tesla nisu imali djecu,kako ti gledas na njih ?Kako gledate na muškarce koji ne žele decu?
Situacije je da nemaju i ne žele da imaju potomstvo.
Kako gledate na ovakve muškarce kao potencijalne partnere za vezu? (ne za brak ili brak + deca)
Žurili na autobus?Mocart I Tesla nisu imali djecu,kako ti gledas na njih ?
Kazanova nije imao djecuŽurili na autobus?
Ako znas djecu da drzis mirnima znas i zeneRealno do 25e seks je dobra zabava ali su žene energetski vampiri.
Imao 2 sina!!!Mocart
Mislim, ako se žena zaljubi, i ako odluči da ga zadrži uz sebe, i on će poželeti decu nakon izvesnog vremena, prijaće mu ta ušuškanost koju nudi žena koja voli i hteo ne hteo jedne noći osvanuće kolevka u njegovoj spavaćoj sobi.To stoji.
Mada kako se na takve osobe generalno gleda kod nas po pitanju potencijalnog partnerstva/veze?
Jedan otišao u poslastičare, drugi otvorio kladioniceImao 2 sina!!!