NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ja znam za jednu koja je tukla muza. neki su prisustvovali.
ja to ne mogu ni da zamislim. i ne zelim.
ja to ne mogu ni da zamislim. i ne zelim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nasilje žena prema muskarcima
šta mislite, u kojoj meri ima toga?
kako izgleda kada žena maltretira muškarca?
psihički
fizički? da li je i ovo moguće?
seksualno
emotivno
ucene?
- na temi na kojoj je prica krenula o zlostavljanju zena, kao, i one mogu da tuku njih.Da dodam da uzmes u obzir i devojke koje se bave borilackim vestinama i jace su od pojedinih muskaraca
Tesko da postoji fizicka tortura prema muskarcu..

al' kako da pomognes nekome ko sam sebi ne zeli pomoci?
psihički
seksualno
emotivno
ucene?

ovo je užasnonego, na temu :
znam za slucaj istovremenog fizickog i psihickog zlostavljanja muskarca od strane zene.
ne iz novina, ne sa sajtova, vec iz svoje okoline.
sad, ne znam da li slucaj odgovara temi, ali radi se o majci i sinu, ne o paru.
i to o odraslom coveku vec, neki mesec mu fali do tridesete.
maltretira ga u kuci, na ulici, u prodavnici, gde stigne.
znaci, svojim ocima sam gledala kako ga za uvo vuce kao petogodisnjaka i vodi ga tako uza sebe, pri tom govoreci sve i svasta sto ne bih da prenosim.
sad, da li je moguce da nekoga do te mere "ubijes u pojam", da se tako bzvz izrazim, da on apsolutno nema nikakve volje da se icim suprotstavi?
da se jednostavno miri sa takvim zivotom?
meni je doslo iks puta da je mirne duse zveknem pesnicom, onesvestim i odem dalje.
al' kako da pomognes nekome ko sam sebi ne zeli pomoci?

Не, драга, не мора да буде ретардиран.ovo je užasno
ja mogu da pomislim samo da je on ili retardiran ili psihički oboleo, jer čovek pri čistoj svesti teško da bi to trpeo
a komentar na njeno ponašanje
...
bolje da preskočim![]()

Не, драга, не мора да буде ретардиран.
Једноставно, тако је третиран од стране своје мајке одувек и не зна за боље и другачије.
Ивана је описала само једну сцену, коју је видела. А ти сад пусти машти на вољу па пробај да замислиш један такав живот.![]()

Mog bivseg decka je zena redovno ubijala u pojam. Sta god da uradi ona je govorila da je pogresio. Jednom ga je izervirala i on je udario. Uvek mi ga je bilo zao zbog toga.
pa hajde malo da to razradimo
Ko ga yebe kad je mulac. Ja bi roknuo sakom u glavu tu staru ku-rvu i sterao je u ku-rac.
Sta zalis majmuna koji nije muskarac? Nijedna zena te nece zayebavat, ako joj to ne dopustis.
psihički
seksualno
emotivno
ucene?
To je sasvim logicno. Na samom pocetku nema fizickog nasilja i tu se nesvesno odmeravaju snage na nivou licnosti. Nanjusi se to ko je kakav, ne verujem da su ljudi slucajno jedni druge izabrali skoro nikada. Ima tu nesto sto se dopunjava, makar sa strane delovalo bizarno.Postoji naravno , a zanimljivo je da takve zene retko nalete na nekog ko bi im istom merom uzvratio
mnogi bi se pobunili, potrebna im je takva situacija da bi igrali psiholoske igre.Ja sam za neki sistem koji bi prvi put kada dodje do nasilja odmah razvodio taj brak...
A mozda i zeli da izgleda i sebi i drugima kao mucenik/mucenica, a u stvari rec je izboru.bogami ima toga jos..ali da odgovorim cheri da je svaciji izbor biti pored takve osobe i tesko da 'zrtva' uopste priznaje sebi da je zrtva..zasto bi je mi sa strane onda tako posmatrali