Muškarac kao žrtva nasilja

Moguce je i postoje primeri koje sam video u bliskoj okolini. Mada...kao i za obrnuto veliki deo krivice ima i maltretirana strana. Imalo bi smisla da je u pitanju ugovoren brak ili neznam sta. Ljudi se u 99% slucajeva spoje dobrovoljno a svojom gluposcu se podrede ili nadrede
 
nasilje žena prema muskarcima

šta mislite, u kojoj meri ima toga?
kako izgleda kada žena maltretira muškarca?

psihički
fizički? da li je i ovo moguće?
seksualno
emotivno
ucene?
...ja sam zzrtva toga, ali ranije u zakonu nije postojala situacija u kojoj je mushkarac silovan od strane zzene, tako je zzena nashla rupu u zakonu i iskoristila je ( eto i zzena da nadje rupu koju mozze da iskoristi)...:)
 
Evo kako jedan psihijatar kaže o razlozima zbog kojih najčešće žene maltretiraju svoje muške..:

" Te žene ne mogu navesti racionalan razlog zašto to čine. Kažu da žele muža koji je vođa, pa kad nije takav, zaslužuje batine . Ili da je muž tu zato da bude maltretiran, pogotovo ako nije ostvario dobar položaj u društvu".

An fakin blivbl!

Navodno se kod nas o tome ne priča, jer je sramota, ipak je muško - muško. tj. kako kaže doktor " u slučajevima kad žene zlostavljaju muževe, to se još više nastoji sakriti jer naša kultura od muškarca zahteva da je jak"

Radikalne feministice bi rekle: maltretira ga jer ne voli papke. dakle, njoj je loše. A on je po prirodi mazohist koji uživa u tome. dakle, njemu dobro.
 
Ako frajer vrati ženi za to što ga mlati, daleko je verojatnije da će se naći pod udarom zakona nego žena koja ga recimo mlati 10 godina - tu je frajer u daleko lošijoj poziciji, a žena zlostavljač će time zapravo postići svoj cilj.
Tj muškarci su možda fizički jači, ali su pred zakonom i javnošću slabiji, jer ako ju on namlati, nitko neće imati "suosećanja" zbog toga što ona njega zlostavlja xy godina.
 
Ajde realno koja tortura je gora..fizicka ili psihicka?masnica..shamar..udarac prodje za par dana..a psihicka bogami tesko da prolazi..podhebavanje u mozak je najgore
ako je u pitanju fizički jača osoba
teško da fizička i psihička tortura idu odvojeno
ako si slabiji, uvek si u strahu

zato i pitam koji su sve načini
i da li ste, dragi muškarci, nekada bili žrtve?
 
ako je u pitanju fizički jača osoba
teško da fizička i psihička tortura idu odvojeno
ako si slabiji, uvek si u strahu

zato i pitam koji su sve načini
i da li ste, dragi muškarci, nekada bili žrtve?

Tesko da postoji fizicka tortura prema muskarcu..ali i on je u strahu..bez obzira sto je jaci on se na taj nacin ne moze odbraniti od ispiranja mozga..zena opet trpi ponekad oba vida torture i vec smo pricali na temu da ne izlazi iz takvog odnosa zbog nekog straha..i dalje mi nije logicno da spava pored takvog muskarca i nista ne preduzima
 

Back
Top