adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.173
Teško i kad te žena odbije a ne muškarac koji nije baš probirljiv po opštem shvatanju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si ženski rekorder, svaka čast. Velika većina ne prilazi uopšte, kažu to nije naše, muškarci moraju da to učine.Pa oko dvadesetak, tokom izlazaka. Ne izlazim mnogo, bilo bi više.
Plus kad sam u manjem društvu, ovako kad nas je više onda je party party
zar muskarci ne vole da osvajaju zene?Ti si ženski rekorder, svaka čast. Velika većina ne prilazi uopšte, kažu to nije naše, muškarci moraju da to učine.
Koliko je ovo zapravo tačno?Teško i kad te žena odbije a ne muškarac koji nije baš probirljiv po opštem shvatanju
Predrasude funkcionišu tako što su u određenim broju slučajeva tačne, u određenom nisuKoliko je ovo zapravo tačno?
Nemam takvo iskustvo zato što nisam tip bum tras . U drugim stvarima jesam.Par pitanja za naše dame
Kako reagujete kada vas odbije muškarac koji vam se dopada?
Šta mislite koliko se ovo često dešava i šta su najčešći razlozi?
Kakva su vaša iskustva?
Ari, znam da se ponavljam, ali taj avatar ne skidaj više nikad, baš tako te zamišljam.Teško i kad te žena odbije a ne muškarac koji nije baš probirljiv po opštem shvatanju
Hoćeš da mi priđeš?... ja ne odbijam, ne umem. Hehe Eh, kad bi samo sve žene znale to, gde bi mi bio kraj. HahaNišta, ostajem chill. Moje je da probam i priđem, bolje da priđem nego da se posle kajem što nikad nisam probala.
Nemam pojma koliko se često dešava a razlog je prost mislim ne sviđaš se ili ti njemu ili on tebi.
Moja iskustva su okej, kao što sam rekla, ostaneš chill i to je to. Samo da se ne kaješ što nisi prišao posle. Priđi pa šta bude, iskrenost je ekstra stvar.
Pa ti mi reci.zar muskarci ne vole da osvajaju zene?
Otvori temu ,dobro pitanjeDA li je prosečna kita mala uzevši u obzir današnje preferencije žena ?
Naravno. Ko misli da mi nemamo dostojanstvo i stav te da razmišljamo samo donjom glavom, grdno greši.Muškarci vole da bacaju lajkove, flertuju, kresnu, ali po pitanju veze svi oni imalo privlačni i zgodni ne žele tek tako da ulaze. Tako da ako neka traži vezu, ljubav, konekciju nije baš da će lako naći.
Koja je razlika u odnosu na zene?Muškarci vole da bacaju lajkove, flertuju, kresnu, ali po pitanju veze svi oni imalo privlačni i zgodni ne žele tek tako da ulaze. Tako da ako neka traži vezu, ljubav, konekciju nije baš da će lako naći.
Koja je razlika u odnosu na zene?
@Pešadinac kaze da muskarci vise ne osvajajuNema posebne razlike.
Ima u tom e što oni vole da osvajaju više nego što to žene rade, pa neko može da stekne utisak da lakše stupaju u veze.

@Pešadinac kaze da muskarci vise ne osvajaju![]()

što bi? kada su sve na isti kalup po šablonu društvenih mreža, a vala i po izgledu...sve kao "lepe" i skupe...@Pešadinac kaze da muskarci vise ne osvajaju![]()
Gdje on da otvori tu temu?! Jes normalan?Otvori temu ,dobro pitanje