Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.287
Svaki dan ga bijem drvenom klompom po glavi, onom holandskom, i vređam ga, baš ga navređam i onda mu još kažem- e sad ti neću dati nikada do večeras, a možda ni tada..
A i tada, samo ću sebe da zadovoljim a tebe ću ostaviti tako jadnog kakav već jesi, đubre jedno...
Mislim....
Izvini, stvarno ti je dobra tema... ali nisam mogla da izdržim...
Ima, sigurno i tog nasilja...
Mada, po meni je najgora ona varijanta iživljavanja kad ga žena ni ne maltretira, nego stalno od sebe pravi žrtvu i time ga veže za sebe, ne da mu da diše i uništava ga kojekakvim izjavama, kao jadna ona, kako je njoj teško, on nju ništa ne razume....
I natrpa mu jedan lep paketić krivice da ga nosi na grbači ni kriv ni dužan... samo zato što je ona psihopata....
A i tada, samo ću sebe da zadovoljim a tebe ću ostaviti tako jadnog kakav već jesi, đubre jedno...
Mislim....
Izvini, stvarno ti je dobra tema... ali nisam mogla da izdržim...
Ima, sigurno i tog nasilja...
Mada, po meni je najgora ona varijanta iživljavanja kad ga žena ni ne maltretira, nego stalno od sebe pravi žrtvu i time ga veže za sebe, ne da mu da diše i uništava ga kojekakvim izjavama, kao jadna ona, kako je njoj teško, on nju ništa ne razume....
I natrpa mu jedan lep paketić krivice da ga nosi na grbači ni kriv ni dužan... samo zato što je ona psihopata....
bogami ima toga jos..ali da odgovorim cheri da je svaciji izbor biti pored takve osobe i tesko da 'zrtva' uopste priznaje sebi da je zrtva..zasto bi je mi sa strane onda tako posmatrali
Srpsko porodicno pravo ne poznaje instituciju maltretiranja muskarca, on npr ne moze podneti tuzbu za silovanje. Verujem da je cest koliko i maltretiranje zena,ali se o tome manje prica. Skoro smo spominjali tretman cutanjem,tu su onda suze, emotivne ucene koje realno sve mh ponekad koristimo i udaramo na emocije. Postoje odnosi gde muskarac je prosto ugnjetavan psihicki,ali nece to priznati da ne ispadne slabic. Postoje oni koji su zrtve laznih suza a toga nisu ni svesni....

)