elekta
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Nije mi jasno kako provališ pre prvog sexa koja brzo dolazi do orgazma?
pa provali tako...sto ako se nekim slucajem prvi put partnerka uzbudi malo vise i dodje do orgazma brze(u toku predigre npr) znaci zavrsila je misiju i to je to sto se nje tice i postavljaca teme...jer onda on nije mogao da bude u centru paznje i nije mogao da dodje do izrazaja negov trud.....a postavlja se i pitanje njegovre uloge uopste tu..jer ako je tako lakorgazmicna ona je to mogla postici i bez njega..mozda bi joj trebalo neku sekundu duze...
znaci da osoba je malo nesigurna i da zeli da zna da je nekom stvarno potrebna i neophodna...'izdrzace' mnogo duze od ovih obicnih smrtnika muskaraca...samo da bi mogla da misli da je jedna od rijetkih koji tu neku teskoorgaznmicnu zenu moze da zadovolji...i da ista zavisi od nje(ga).
i ono ..prija to jer si opusten iako nijesi previse uzbudjen.. znas nece odustati dok te ne zadovolji....a nevolja je sto smo mi zene cudna bica...posle ti naidje neka strvina koja te mnooogo uzbudjuje..i ti postanes lakoorgazmicna preko noci
...a oni pregaoci ti ne padaju vise ne pamet... ebg..
pa draga mi se tako dobro razumijemo...sve zene lako&teskoorgazmicne zene svijeta ujedinite se!