- Poruka
- 89.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Синке је боље прошао са темом, на којој тврди да жене и не треба задовољавати уколико нису способне да доживе оргазам у првих 20 секунди...
![]()
Па шта да ти кажем..Пробај па јави...
![]()
Jeeee A ja rekoh brzo da izbrišem, mrzi me da se prepucavam sa njima. 
Ма нема ту филозофије. Или јеси, или ниси Синке.Ја некад стекнем утисак да људи кад прочитају запамте прва два или последња два реда и пишу о њима...
Мада, има овде људи који читају и који су разумели...
Можда је Синке и у праву али то никад неће бити мој начин живљења...
Pa kad si pre uvatila post?!Jeeee A ja rekoh brzo da izbrišem, mrzi me da se prepucavam sa njima.
A što se tiče isprobavanja, ne bih slatka da se kitim tim iskustvima. Nisam dovoljno ženstvena žena ni za jednog. (Sad sam govorila o muškarcima njihovog kova, pošto je jasno da ove dve muškarčine ne bi ponizile svoje muškosti sa ovakvom ženom.)![]()
Ма нема ту филозофије. Или јеси, или ниси Синке.
Ја свратила да прочитам мушка размишљања.. а оно ништа..
Све саме осуде од стране жена...
Трећа.
То што неко ужива у томе да партнера учини срећним/срећном, не угрожава ничију мужевност/женственост.
Просто се људи разликују.
Неки више уживају у томе да дају, а неки да узимају.
/немој молим те ово узимала давала буквално да схватиш:wink:/
служим као секундарно средство уместо да будем циљ и објекат њихове страсти...
Значи, мој избор су нормалне жене које ћу можда да издам и због чега ћу да се осећам лоше али ћу им се посветити телом и делом за разлику од ових којима нико није потребан...
Питање је колико наш избор љубавнице/љубавника говори о нама самима?
:nono:Ako sam dobro shvatila - za Dijeneka je užitak usrećiti ženu koja teško dolazi do orgazma (per aspera ad Astra). Izbor takve žene kao partnerke je poseban izazov.
I da, u tom smislu, izbor partnera govori o nama - jesmo li spremni samo da primamo, i koliko smo u stanju da pružimo.Pa seks je interakcija; valjda i jeste cilj osetiti jedno drugo a ne biti puko oruđe užitka.

Ako sam dobro shvatila - za Dijeneka je užitak usrećiti ženu koja teško dolazi do orgazma (per aspera ad Astra). Izbor takve žene kao partnerke je poseban izazov.
I da, u tom smislu, izbor partnera govori o nama - jesmo li spremni samo da primamo, i koliko smo u stanju da pružimo.Pa seks je interakcija; valjda i jeste cilj osetiti jedno drugo a ne biti puko oruđe užitka.
sam izbor ne govori nista,
razlog koji se navede za izbor, govori puno
Девојчице, избор подразумева разлог (или, боље речено, критеријум).
Ништа ново ниси рекла...
Да, то је оно чему се ја посвећујем кад је жена у питању.
И то уоште не би требало бити довођено у питање.
Не бих рекао да је то посебан изазов.
Само је потребно разумевање с обе стране.
И поверење.
Човек мора и треба да се посвети оном с ким је као да је она/он последња особа на свету (што суштински и јесте јер за двоје људи не који воде љубав не постоји свет осим њиховог).
С друге стране, кад су у питању жене које које тврде да свршавају на саму помисао о мушкарцу (не причам о мастурбацији - за неке који нису схватили разлику) поставља се питање има ли мушкарац икакву сврху у том целу њиховох односа...
Ја само кажем да је мени лично драго да се посветим жени до које ми је стало ма колико би ми ова друга подигла его. То би, суштински, било лажно подизање и самообмањивање.
Опет, не бих да се помисли да ја жене бирам по томе јер их не бирам...
Бирам их по очима...
И понекад по речима (тачније не бирам их због речи...)
Тема је, пре свега, била намењена мушкарцима и њиховом гледању на жене...
toliko o tom femkanju i kao ima se vremenaРазмишљам нешто ових дана о женама које лако или прелако долазе од оргазма.
Наиме, ако је жена већ у могућности да скоро само снагом мисли дође до оргазма, занима ме где је ту месту мушкарцу.
Чему он служи?
Из моје перпективе ствари изгледају овако.
Није да не бих туцао неку тако оргазмичну, али не више од једном.
Просто, могао бих да се мало хвалим да сам, као, неки баја, а и задовољио бих сујету јер бих "имао доказ" да није проблем у мени јер ако ја, ето, могу да растурим њу онда је проблем у другим женама... (ово је иронија)
Пошто се ипак трудим да будем искрен пре свега према себи морам да признам да су мој избор жене које не долазе до оргазма тако лако.
И мада их понекад издам и не издржим довољно дуго, оне су те којима сам спреман да се посветим јер сам њима потребан много више него овим мислећим, мултиоргазмичним примадонама којима углавном ја (или било који други мушкарац) служим као секундарно средство уместо да будем циљ и објекат њихове страсти...
Значи, мој избор су нормалне жене које ћу можда да издам и због чега ћу да се осећам лоше али ћу им се посветити телом и делом за разлику од ових којима нико није потребан...
Ae, javi se, cekam te kod kolima : )
Primam Madone![]()
Nije mi jasno kako provališ pre prvog sexa koja brzo dolazi do orgazma?Размишљам нешто ових дана о женама које лако или прелако долазе од оргазма.
Наиме, ако је жена већ у могућности да скоро само снагом мисли дође до оргазма, занима ме где је ту месту мушкарцу.
Чему он служи?
Из моје перпективе ствари изгледају овако.
Није да не бих туцао неку тако оргазмичну, али не више од једном.
Просто, могао бих да се мало хвалим да сам, као, неки баја, а и задовољио бих сујету јер бих "имао доказ" да није проблем у мени јер ако ја, ето, могу да растурим њу онда је проблем у другим женама... (ово је иронија)
Пошто се ипак трудим да будем искрен пре свега према себи морам да признам да су мој избор жене које не долазе до оргазма тако лако.
И мада их понекад издам и не издржим довољно дуго, оне су те којима сам спреман да се посветим јер сам њима потребан много више него овим мислећим, мултиоргазмичним примадонама којима углавном ја (или било који други мушкарац) служим као секундарно средство уместо да будем циљ и објекат њихове страсти...
Pa fino što ih "primaš"...
Cune. : )
kad one primaju moj..mogu i ja njih

Ti baš imaš iskustva sa PRIMADONAMA?![]()