- Poruka
- 6.984
Nisi bas imala srece....pravi je naisao suvise rano...![]()
pravi je usao suvise rano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi bas imala srece....pravi je naisao suvise rano...![]()
sto se mene tiche,naisao je kada treba.....
nisam ja bas nesto u fazonu zezanje,blud,bla bla....ja sam fina![]()

cuti...moj burazer ozenio prvu....hehehe.... a drugi burazer ozenio drugu....i ja kao trece dete,udacu se za treceg...juuu,koja sluchajnost,nikad nisam razmishljala o ovome.....
sto se mene tiche,naisao je kada treba.....
nisam ja bas nesto u fazonu zezanje,blud,bla bla....ja sam fina![]()
Shta beshe tema![]()
...slazes se?Evo, Dijenek, ja ne tesko, nego nikako ne svrsavam, ajde javicu se, kad oboje imamo vremena, da se malo "pozabavimo". : )
pretece mea da se organizujemo
ili da mi javis nakon ....
![]()
brzi-laksi svrs= curi ne trebas, tezi-moras da se pomuchis svrsr= samo za muskarce sa iskustvom ali je nagrada veca (jer samo ti to mozes)...slazes se?
Kako ne razumes..esi nekad kresnuo shvedjanku..amerikanku..devojku iz engleske..samo na sex misle i ako im se dopadnes hvataju te za ruku istog trenutka i vode sa sobom
Размишљам нешто ових дана о женама које лако или прелако долазе од оргазма.
Наиме, ако је жена већ у могућности да скоро само снагом мисли дође до оргазма, занима ме где је ту месту мушкарцу.
Чему он служи?
Из моје перпективе ствари изгледају овако.
Није да не бих туцао неку тако оргазмичну, али не више од једном.
Просто, могао бих да се мало хвалим да сам, као, неки баја, а и задовољио бих сујету јер бих "имао доказ" да није проблем у мени јер ако ја, ето, могу да растурим њу онда је проблем у другим женама... (ово је иронија)
Пошто се ипак трудим да будем искрен пре свега према себи морам да признам да су мој избор жене које не долазе до оргазма тако лако.
И мада их понекад издам и не издржим довољно дуго, оне су те којима сам спреман да се посветим јер сам њима потребан много више него овим мислећим, мултиоргазмичним примадонама којима углавном ја (или било који други мушкарац) служим као секундарно средство уместо да будем циљ и објекат њихове страсти...
Значи, мој избор су нормалне жене које ћу можда да издам и због чега ћу да се осећам лоше али ћу им се посветити телом и делом за разлику од ових којима нико није потребан...
Питање је колико наш избор љубавнице/љубавника говори о нама самима?
Nije u temi, već u tvom stavu.
добро, шта је то ужасно у мом ставу...
Zvucis kao da imas petnaest godina, pa i petnaestogodisnjacima je jasno da itekako ima razlike izmedju seksa sa zivim bicem i sa vibratorom, stoga i tvoja teza o "nepotrebnosti" muskog bica za zene koje dolaze lako do orgazma - mada ne znam sta to uopste znaci, kako se meri to lako i tesko, al ajd - ne stoji. Bzvz. Sa takvima se ne bih zamarala ni malko, smor, bez uvrede.Evo, Dijenek, ja ne tesko, nego nikako ne svrsavam, ajde javicu se, kad oboje imamo vremena, da se malo "pozabavimo". : )
Slušaj Dijenek, mene jeza hvata od muškaraca poput tebe. Otvorio si temu u kojoj si zapravo izneo svoj stav, koji je, malo je reći, šovinistički. Napisala sam svoju reakciju. Kao što si ti dao sebi za pravo da pljuneš žene koje uživaju u seksu, tako i ja imam pravo da se zgrozim nad takvim stavom.
Iz iskustva znam da ljudi koji imaju ovakav stav ne mogu da ga menjaju, a pogotovu neko u tvojim godinama. Svaki razgovor na temu je besmislen.
Ali evo ti pitanja za razmišljanje: zašto onda žene treba da imaju seks sa muškarcima kada se njima diže na slike i svršavaju na svakakva trenja?
Diskusija me ne zanima.
Ja da sam frajer ubila bi se da mi riba ne svrshi, osecala bih se bedno. Pa i kao zensko bih se osecala jadno da mi partner ne dozivi orgazam. Sam po sebi, stav ti je u najmanju ruku kontradiktoran - smatras sebe do jaja ljubavnikom zato sto biras zene koje tesko svrsavaju (ili nikako) i onda sam sebi cestitas na predanosti, istrajnosti, cemu li, iako ti je ucinak nula? Ne kapiramZvucis kao da imas petnaest godina, pa i petnaestogodisnjacima je jasno da itekako ima razlike izmedju seksa sa zivim bicem i sa vibratorom, stoga i tvoja teza o "nepotrebnosti" muskog bica za zene koje dolaze lako do orgazma - mada ne znam sta to uopste znaci, kako se meri to lako i tesko, al ajd - ne stoji. Bzvz. Sa takvima se ne bih zamarala ni malko, smor, bez uvrede.
Dobro.И мада их понекад издам и не издржим довољно дуго, оне су те којима сам спреман да се посветим.....
kako vi uproštavate stvari
pomalo mi vas je i žao zbog ovoga...brzi-laksi svrs= curi ne trebas, tezi-moras da se pomuchis svrsr= samo za muskarce sa iskustvom ali je nagrada veca (jer samo ti to mozes)...slazes se?
))

kako vi uproštavate stvari
pomalo mi vas je i žao zbog ovoga...
)))kako vi uproštavate stvari
pomalo mi vas je i žao zbog ovoga...