Мушка размишљања...

Кад сам рекао да провалим пре секса?
Ако јесам извињавам се...
Ово је хипотетичка тема...
Нема везе с реалним особама...

Nema veze sa realnim osobama? :think:

A koji izvor informacija si koristio kad pominješ žene koje mogu snagom misli da dožive orgazam?

Ajde, kaži.

Poslednja izmena:
Nema veze sa realnim osobama? :think:

A koji izvor informacija si koristio kad pominješ žene koje mogu snagom misli da dožive orgazam?

Ajde, kaži.

Зашто мислиш да си ти у питању?
Мислиш да нема и других жена које то тврде?
Немам намеру да се упуштам у било какву дискусију с тобом.
Извињавам се ако се осећаш прозваном, није ми била намера.

Зашто мислиш да си ти у питању?
Мислиш да нема и других жена које то тврде?
Немам намеру да се упуштам у било какву дискусију с тобом.
Извињавам се ако се осећаш прозваном, није ми била намера.

A gde sam to rekla da sam ja u pitanju?

Evo, sad si me zbunio. Pa nisi valjda pomislio na mene?! :worth: :worth: :worth:

Btw, u potpunosti te razumem što namaš nameru da diskutuješ sa mnom. :mrgreen: :tajna:

A gde sam to rekla da sam ja u pitanju?

Evo, sad si me zbunio. Pa nisi valjda pomislio na mene?! :worth: :worth: :worth:

Btw, u potpunosti te razumem što namaš nameru da diskutuješ sa mnom. :mrgreen: :tajna:
Сад се правимо луди па не знамо шта су сугеришућа питања...
И зашто си толико инсистирала да чујеш ко ми је извор...
Нема везе...
Не дискутујем с тобом због тога што си ти нечији алтер-его.
И, по мом мишљењу, обмањивач...
Не постоји ниједан други разлог због код не бих дискутовао јер нема ничег тајног што неће бити јавно...
Што се мене тиче слободно објави наше приватне поруке.

Poslednja izmena:
Сад се правимо луди па не знамо шта су сугеришућа питања...
И зашто си толико инсистирала да чујеш ко ми је извор...
Нема везе...
Не дискутујем с тобом због тога што си ти нечији алтер-его.
И, по мом мишљењу, обмањивач...
Не постоји ниједан други разлог због код не бих дискутовао јер нема ничег тајног што неће бити јавно...
Што се мене тиче слободно објави наше приватне поруке.

uuuuuu:eek: pa ne moramo da znamo za sve pvt conversation:mrgreen: mislim...nas to ne interesuje:grin:..8)

..u svakom slucaju sad znamo ako bude i neki demo snimak... bicemo blagovremeno obavijesteni:twisted:...od stane jednog od ucesnika...

uuuuuu:eek: pa ne moramo da znamo za sve pvt conversation:mrgreen: mislim...nas to ne interesuje:grin:..8)

..u svakom slucaju sad znamo ako bude i neki demo snimak... bicemo blagovremeno obavijesteni:twisted:...od stane jednog od ucesnika...

Фора је у томе што она пише као да ја имам нечега да се стидим.
А ја немам чега да се стидим јер стојим иза својих речи...
То што сам користио сугестивно писање као и она, ништа не значи...
Ова тема је иначе инспирисана мојом пријатељицом која је у стању да сврши без било каквог облика пенетрације али јој потребан спољни импулс, макар то била прича...
У први мах сам помислио да се она налази иза одређеног ника и то сам питао...
Одатле се развила одређена прича која је текла како је текла...
Ја немам намеру да објављујем те ПП, пре свега из поштовања према жени која је удана али такође немам проблем да их она објави ако жели...

jao ja vam se izvinjavam ljudi...ja nijesam mislila da to objavljujete;)(i snimak izbrisite;))...samo mi se ucinilo malo nisko od muske stane sto je uopste pomenula taj pp pa sam prkomentarisala ..meni bi to na primer znacilo da treba da kupim najbrzi auto i bjezim od takvog muskarca 'iljadama kilometara jer .......... jednostavno....ne mogu da mu vjerujem....:sad2::sad2:..

Taman posla da ih objavim! Pa nemam ih, sve sam izbrisala.

Zašto da objavljujem nešto dosadno? Ja sam novinarka i volim senzacije, a te poruke nisu imale "težinu" koju sam očekivala od nekog kao što si ti.
Ja mislila da si nešto posebno, kad ono- ćorak!

pa kud ce ti dusa....nemoj nista vise da pises:).mene ne znam da je kako 'uvrijedio' ja ne bih imala srca da mu tako napisem pred drustvom....

Back