Monstruozno su me pokrali!!!

Pa ako neko to ne vidi, zar vredi da mu objasnjavam pogubnost njegove iskompleksiranosti, neznanja, nesposobnosti i pogubljenosti u vremenu i prostoru u kome se nalazi?:think:

A ti bas volis Vuka?:think:

Ja o njemu ne iznosim misljenje :neutral:, a ti to radis. Kad te pitam zasto, ne navodis argumente nego uopstavas i vracas pitanje koje nema smisla jer ja ni u jednom svom postu nisam pokazala prema njemu ni trunku simpatija, a ti jesi izvesnu kolicinu antipatije. Dakle, ako nemas sta da dodas, shvaticu da je tvoja antipatija neosnovana. Ako imas konkretan razlog za to, budi ljubazan sagovornik pa navedi razloge. Ovo sto si napisao je paushalna procena za koju mogu pomisliti da je opet tvoj licni utisak jer je nisi argumentovao cinjenicama. Eto, cekam odgovor. :)

Браво ! Право у центар ! Направиће неку странку која би била у политичком смислу традиционална и родољубљива, а у економском смислу центристичка (на пола пута између љевице и деснице). Коначно ће се откачити од сенке Тадића, као што је Николић од клетвобацачке дружине.
Та нова странка би врло лако могла бити љути противник ДС.

Sve ide ka tome da će stare političke partije otići na đubrište istorije gde im je i mesto.
Normalni ljudi iz nekadašnje SRS i normalni ljudi iz nekadašnje DS sa nekim novoformiranim parijama će vladati našom političkom senom u budućnsoti.

Ja o njemu ne iznosim misljenje :neutral:, a ti to radis. Kad te pitam zasto, ne navodis argumente nego uopstavas i vracas pitanje koje nema smisla jer ja ni u jednom svom postu nisam pokazala prema njemu ni trunku simpatija, a ti jesi izvesnu kolicinu antipatije. Dakle, ako nemas sta da dodas, shvaticu da je tvoja antipatija neosnovana. Ako imas konkretan razlog za to, budi ljubazan sagovornik pa navedi razloge. Eto, cekam odgovor. :)

Razlog je njegov karakter, njegovo shvatanje politike, drzave i sveta, i njegovo vodjenje politike.

Sve ide ka tome da će stare političke partije otići na đubrište istorije gde im je i mesto.
Normalni ljudi iz nekadašnje SRS i normalni ljudi iz nekadašnje DS sa nekim novoformiranim parijama će vladati našom političkom senom u budućnsoti.
Ту можемо придодати и некадашњу СПС, тј. Покрет Социјалиста и некадашњу СПО, тј. Нову Србију и то би био квартет који би се у различитим комбинацијама смењивао на власти.

ДС личи на орла кога ће сви черупати и коме прети тихи нестанак.
Јеремић ће им узети 20-25 % чланства и гласача, део узима Чеда, део Ивица, део Коштуница.
Тој странци следи лоша будућност...

Резултати "избора" у ДС.

Rezultati izbora za pet potpredsednika DS-a
1. Dragan Đilas 1.725
2. Dušan Petrović 1.603.
3. Bojan Pajtić 1.535
4. Dragan [utanovac 1.421
5. Jelena Trivan 1.183
6. Vuk Jeremić 981

На Изборној скупштини у "Сава" Центру било је присутно 2.744 верификована делегата ДС.

Вук Јеремић је рекао да "ниједан део предизборних обећања није остварен", па је зато неопходно говорити о сопственим грешкама. "Да бисмо задржали право да мењамо друштво морамо да мењамо себе", поручио је Јеремић.

Eto, sad ispade žrtva stranačkih lopova,istih onih lopova što pokradoše narod,pa Vuk Jeremić-JEDAN JE OD NAS...kakva bre nova stranka,biće on kandidat DS-a na izborima za predsednika,ovo kukumavčenje mu realno baš onako pristaje,ali bojim se da je opet ispao gloop,da ne shvata neke stvari...(žuti su te izmislili,a ako pastaneš potpredsednik danas,sutra si bez problema predsednik stranke,a to Tadić, Đilas,Petrović,Šaper i td.NE ŽELE BRE,kontaš...hoće preko tebe da imaji predsednika države kad ovaj okonča predsedavanje...)-I tako će i biti...

E ala im je petorka potpredsednika, ne daj Bože... Ona Trivan ne zna sama ni prostoproširenu rečenicu da sklopi, onaj Petrović tuta-muta, kao da mu je Tadija tatica pa samo ponavlja njegove mudrosti, Šutanovac sav pogubljen, ali vadi ga to što je zet Miroslava Ilića :D, Pajče ok, a Đilas je po meni mnogo JAK... On i Vuk bi bili opako dobar tandem! Sve u svemu mislim da je Vuk mnogo više dobio što nije postao potpredsednik DS-a, a da je DS mnogo izgubila... Izgleda u DS-u ne prolaze oni koji misle svojom glavom i koji su "neposlušni"... Ipak, mora da se zna ko je tatica tj. el grande Tadićoni :D Ali kad se setim šta je alternativa "žutima", onaj večiti poslanik i grof od Šumadije sa sva 4 razreda srednje tehničke, gosn NIKO-lić ili onaj večiti zamenik i sekretar UČIć, koji od "velikog Srbina" postade najveći Evropejac, ili sada već legendarni ekspert za finansije gospodja TABAKO-vić, onda znam da sigurno neću da glasam ni za koga bar tamo negde do 2016... :D :D :D

Демократе су били лопови од 2000.те наовамо.Покрали су и изборе у Београду 1997.године.Све у свему,одувек су били лоповска и комуњарска странка са гомилом лицемера,набеђених уметника и виђених људи,једна филијала београдског криминала у малом.Такви су остали до данас,велики на речи а нигде их нема кад треба нешто да се ради и уради.Уз Динкића су постали експерти за путеве прљавог новца и незаконите радње.Мали Вук Поздерац је погрешио цркву или џамију у којој ће да се моли и ништа више.

zabole me djon za celu tu bulumentu

da imam neki aparat pa da ih momoentalno skupim na jednoj livadi i da ih onda telekinezujem nege daleko, npr na mesec. bilo bi dobro

za mene su oni desnicarska extremisticka partijica, posto su bili okupili celu desnicu prilikom 5 oktobra. ali celu

Демократе су били лопови од 2000.те наовамо.Покрали су и изборе у Београду 1997.године.Све у свему,одувек су били лоповска и комуњарска странка ........

da ne citiram sve jer si se i ovde dovoljno nalupetao, za medalju.
najčuveniji lopov srpskih glasova leži pod lipom. govorim o dokazanom lopovu koji je polizao ono što je izasrao.
niko nije pokrao izbore 1997, obzirom da su izbori bili 1996, a pokrala ih je crvena banda za kojom patiš i čiju ikonu gledaš svaki dan

da ne citiram sve jer si se i ovde dovoljno nalupetao, za medalju.
najčuveniji lopov srpskih glasova leži pod lipom. govorim o dokazanom lopovu koji je polizao ono što je izasrao.
niko nije pokrao izbore 1997, obzirom da su izbori bili 1996, a pokrala ih je crvena banda za kojom patiš i čiju ikonu gledaš svaki dan
'ajde,'ajde,nemoj da mi budeš uvređen.:cvet:
Ruka ruku mije,dobićeš i ti neku paricu od braće lopova.Ako ništa,za lepljenje plakata.:(

Back