crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Ne mrzim ga, nego mi je smesno, jadno i tuzno sto takve osobe vode politiku ove drzave.
A meni je ipak stalo do ove drzave, pa se brinem za nju.
Nastavljamo dok se ne objasnis: Zasto imas takvo misljenje o njemu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mrzim ga, nego mi je smesno, jadno i tuzno sto takve osobe vode politiku ove drzave.
A meni je ipak stalo do ove drzave, pa se brinem za nju.
Nastavljamo dok se ne objasnis: Zasto imas takvo misljenje o njemu?

Pa ako neko to ne vidi, zar vredi da mu objasnjavam pogubnost njegove iskompleksiranosti, neznanja, nesposobnosti i pogubljenosti u vremenu i prostoru u kome se nalazi?
A ti bas volis Vuka?![]()
, a ti to radis. Kad te pitam zasto, ne navodis argumente nego uopstavas i vracas pitanje koje nema smisla jer ja ni u jednom svom postu nisam pokazala prema njemu ni trunku simpatija, a ti jesi izvesnu kolicinu antipatije. Dakle, ako nemas sta da dodas, shvaticu da je tvoja antipatija neosnovana. Ako imas konkretan razlog za to, budi ljubazan sagovornik pa navedi razloge. Ovo sto si napisao je paushalna procena za koju mogu pomisliti da je opet tvoj licni utisak jer je nisi argumentovao cinjenicama. Eto, cekam odgovor. 
Браво ! Право у центар ! Направиће неку странку која би била у политичком смислу традиционална и родољубљива, а у економском смислу центристичка (на пола пута између љевице и деснице). Коначно ће се откачити од сенке Тадића, као што је Николић од клетвобацачке дружине.
Та нова странка би врло лако могла бити љути противник ДС.
Ja o njemu ne iznosim misljenje, a ti to radis. Kad te pitam zasto, ne navodis argumente nego uopstavas i vracas pitanje koje nema smisla jer ja ni u jednom svom postu nisam pokazala prema njemu ni trunku simpatija, a ti jesi izvesnu kolicinu antipatije. Dakle, ako nemas sta da dodas, shvaticu da je tvoja antipatija neosnovana. Ako imas konkretan razlog za to, budi ljubazan sagovornik pa navedi razloge. Eto, cekam odgovor.
![]()
Gotovo je čpveče, shvati to. Dve godine govorim šta jeste i šta će biti a vi samo negirate realnost.Јесте радикали лузери,а Тома и Вучић желе наставак агоније приклањајући се онима који воде политкку у овој земљи(ЕУ).
Ајд не сери...

Razlog je njegov karakter, njegovo shvatanje politike, drzave i sveta, i njegovo vodjenje politike.
Ту можемо придодати и некадашњу СПС, тј. Покрет Социјалиста и некадашњу СПО, тј. Нову Србију и то би био квартет који би се у различитим комбинацијама смењивао на власти.Sve ide ka tome da će stare političke partije otići na đubrište istorije gde im je i mesto.
Normalni ljudi iz nekadašnje SRS i normalni ljudi iz nekadašnje DS sa nekim novoformiranim parijama će vladati našom političkom senom u budućnsoti.
Konkretno?
Вук Јеремић је рекао да "ниједан део предизборних обећања није остварен", па је зато неопходно говорити о сопственим грешкама. "Да бисмо задржали право да мењамо друштво морамо да мењамо себе", поручио је Јеремић.
Konkretno- svaki njegov istup u javnosti.
Ne pratim izjave DS kadra jer ih smatram grupnom tragedijom za Srbiju. Mozes li biti konkretan ili ne?
Pa ne moras da pratis izjave, kada ja kazem 'svaka izjava'. To znaci da bilo sta nadjes na netu da je on izjavio- nije normalno. Ako te mrzi da trazis, imas i na Hronici ovde izvod iz njegovih 'sabranih dela'.
Демократе су били лопови од 2000.те наовамо.Покрали су и изборе у Београду 1997.године.Све у свему,одувек су били лоповска и комуњарска странка ........
'ajde,'ajde,nemoj da mi budeš uvređen.da ne citiram sve jer si se i ovde dovoljno nalupetao, za medalju.
najčuveniji lopov srpskih glasova leži pod lipom. govorim o dokazanom lopovu koji je polizao ono što je izasrao.
niko nije pokrao izbore 1997, obzirom da su izbori bili 1996, a pokrala ih je crvena banda za kojom patiš i čiju ikonu gledaš svaki dan

'ajde,'ajde,nemoj da mi budeš uvređen.
Ruka ruku mije,dobićeš i ti neku paricu od braće lopova.Ako ništa,za lepljenje plakata.![]()