Koji su rezultati?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
87.313
Može li neko ukratko da mi prepriča koji su rezultati skupa u Novom Sadu?
Bio sam isključen, a bolje da nisam čitao razlog, medjutim štavočekivati od DS pionirki?
Dakle, jedni kažu puno, drugi kažu malo, a Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upravo priča o EU.

Pa me zanima dal je bilo bar upola prisutnih kolioo bilo komentara na forumu?

1762280651102.jpeg

Bio sam isključen, a bolje da nisam čitao razlog, medjutim štavočekivati od DS pionirki?
Dakle, jedni kažu puno, drugi kažu malo, a Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upravo priča o EU.

Pogledajte prilog 1811857

Bilo je milion ljudi sve dok arhiv javnih skupova nije rekao da ih je ipak bilo 100 hiljada.

Onda su studenti rekli da je arhiv Ćaci na šta je arhiv odgovorio bolje Ćaci nego naci.. :)

Gotov je.

Necemo posto ga pises velikim slovima

Sutra se igra za publiku. Idemo na istočnu tribinu. :mrgreen:

Sigurno ima neki rezultat kad vucicoljubi stalno pricaju o tom skupu
Verovatno im je krivo jer njihov vodja moze samo da sanja da okupi toliki broj ljudi
i pored ucena i placanja

Pa za vođu glasa 60+ ekipa.
Ako očekuješ da pešače kao studenti i mitinguju onda nije ni čudo što svaki put popljugate sa tom logikom.

Ali su zato prvi u 7 ujutru ispred birališta.
Videćemo odlučnost studenata kada budu ugledali redove baba i deda ispred birališta.. :)

Još se drži Vučić, pao nije!

Pa za vođu glasa 60+ ekipa.
Ako očekuješ da pešače kao studenti i mitinguju onda nije ni čudo što svaki put popljugate sa tom logikom.

Ali su zato prvi u 7 ujutru ispred birališta.
Videćemo odlučnost studenata kada budu ugledali redove baba i deda ispred birališta.. :)

A ko to pesaci sa KiM da podrzi vodju koji im je predao sve srpske institucije?

Pa trebalo bi onda da im slogan "Za nasu decu" bude preimenovan u "Za nase babe i dede i njihovu buducnost"

Sve mu slabije ide ta manipulacija, sve manje ljudi okuplja i sve mu je manja podrska
Zato ne sme da raspise izbore jer zna da i pored redovne kradje glasova i kriminala
bice mu sve teze za izvesti

Sme ali neće.
Kada se na studentskoj listi obelodane Nataša Kandić i Dinko Gruhonjić, onda će raspisati.

Već je pobedio u Kosjeriću i Zaječaru a pobediće i u Mionici iako krade.. :)

Sme ali neće.
Kada se na studentskoj listi obelodane Nataša Kandić i Dinko Gruhonjić, onda će raspisati.

Već je pobedio u Kosjeriću i Zaječaru a pobediće i u Mionici iako krade.. :)

Ne sme i nece uskoro
Jer pada podrska
Jer zna da nikakve Kandicke i Gruhonjici nemaju veze sa protestom kao i to
da su se studenti ogradili od svih politicara i kao takvi imaju ogromnu podrsku u narodu

I zato ne sme

Videćemo da li imaju ili nemaju kada objave listu a izbori tek nakon toga idu.. :)

Videli smo da ne sme jer do sada nije imao problem da raspisuje u poslednjih 13 godina

Prvi put da se necka tj. da ne sme da raspise, jer po prvi put podrska je drasticno opala
i prvi put ima jakog protivnika pa mu je cak tesko da sprovede one uobicajene kriminalne radnje jer mora da ih poveca na max

Videli smo da ne sme jer do sada nije imao problem da raspisuje u poslednjih 13 godina

Prvi put da se necka tj. da ne sme da raspise, jer prvi put podrska je drasticno opala
i prvi put ima jakog protivnika pa mu je cak tesko da sprovede one uobicajene kriminalne radnje jer mora da ih poveca na max

Sme ali neće.
Ima u planu da na proleće 2027-me objedini predsedničke i parlamentarne izbore - ukratko.

Do tada gledajte da na listi ne budu neki autošovinisti, jer ode mast u propast.

Jedno je "studenti su naša deca" - podrška a sasvim drugo je razočarenje naroda kada ugleda 200 drugosrbijanaca na listi.

Jedno je biti protiv Vučića a sasvim drugo biti za Dinka.

Back