Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Pa zato,sto pre nestanete,svima ce biti bolje!![]()
Da je sinoc SC odleteo u vazduh to bi bio najlepsi poklon za gradjane Srbije za 2011-u
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato,sto pre nestanete,svima ce biti bolje!![]()
Skroz na drugu stranu![]()
A što se vi mešate u unutarstranačka pitanja DSa?
Imate Šekija i SRS, pa vidite što je hteo da likvidira Tomu..
E ala im je petorka potpredsednika, ne daj Bože... Ona Trivan ne zna sama ni prostoproširenu rečenicu da sklopi, onaj Petrović tuta-muta, kao da mu je Tadija tatica pa samo ponavlja njegove mudrosti, Šutanovac sav pogubljen, ali vadi ga to što je zet Miroslava Ilića, Pajče ok, a Đilas je po meni mnogo JAK... On i Vuk bi bili opako dobar tandem! Sve u svemu mislim da je Vuk mnogo više dobio što nije postao potpredsednik DS-a, a da je DS mnogo izgubila... Izgleda u DS-u ne prolaze oni koji misle svojom glavom i koji su "neposlušni"... Ipak, mora da se zna ko je tatica tj. el grande Tadićoni
Ali kad se setim šta je alternativa "žutima", onaj večiti poslanik i grof od Šumadije sa sva 4 razreda srednje tehničke, gosn NIKO-lić ili onaj večiti zamenik i sekretar UČIć, koji od "velikog Srbina" postade najveći Evropejac, ili sada već legendarni ekspert za finansije gospodja TABAKO-vić, onda znam da sigurno neću da glasam ni za koga bar tamo negde do 2016...
![]()
![]()
![]()
Istine radi, Tužilaštvo se oglasilo i reklo da Šešelj nema status okrivljenog u ovom slučaju niti da će se istraga voditi dalje pošto nema nikakvih saznanja da je to tako.
Nikolić i Vučić su tuženi za klevetu, Vučić će uskoro morati da izjavi šta ima a Nikolić se pozvao na imunitet pošto je jasno da laže![]()
A koja je to druga strana??? SRS???
...
Nakon iznenadnog kvara elektronskog sistema i prelaska na „ručno“ glasanje, Jeremić je vidno uznemiren istakao da je monstruozno pokraden!
On je, naime, tvrdio da se kvar desio u trenutku dok je bio u ubedljivom vođstvu u odnosu na ostale kandidate, te da je potonje donošenje unapred odštampanih glasačkih listića prevara!
- Ovo je najmonstruoznija krađa koja se ikada desila! Kada su videli da njihovi kandidati neće proći, pokrali su me na najstrašniji način! Kada je glasalo oko 50 odsto ljudi i kada su videli da mimo svih njihovih očekivanja vodim i imam najviše glasova, lažirali su sve i doneli nove listiće, pa sada glasaju kako im padne na pamet! Gomila članova DS-a mi prilazi, stežu mi ruku i govore: ‚Izdrži! Ti si naš čovek! Ne daj se!‘ - gotovo u dahu, vidno iznerviran i u afektu, rekao je Jeremić.
- Ako nam se ovo desi, šta nas razlikuje od onog SPS-a? Pa, da li treba i nama da viču: ‚Spasi Srbiju i ubij se?‘. Da li treba da se ponovi 5. oktobar? - upitao se Jeremić, koji je ubrzo nakon toga „spustio loptu“ i primirio se, čekajući rezultate glasanja....
nista novo iz DS kuhinje
teske su to lopovcine.
kad kradu na stranackim izborima zamislite sta tek bagra zuta radi na republickim
Ocekivana kradja i ocekivana reakcija...
Naterala ga žena.Što očekivana? Ja sam mislila da neće imati petlju da bilo šta kaže ... verovatno mu je doqrčilo![]()
Bivši dečko se ne računa,sad je str8.I ispalio decko!![]()
Što očekivana? Ja sam mislila da neće imati petlju da bilo šta kaže ... verovatno mu je doqrčilo![]()
Sad ce da osnuje svoj LDP ko Ceda onomad![]()
zena mu je bila lepa zena dok nije preshla na rts
malo je i zashla u godine al dobro..
ne znam shta joj bi da najde tog smhmokljana
niti shta to rade na rts-u zenama kad sve nakon nekog vremena pochnu da liche na zadrigle zadrugarke iz samoupravnog perioda
Pa kad je uslov za mesto spikerke ili voditeljke onih imbecilnih politickih talk show emisija stupanje u ko zna kakve odnose sa Svinjoglavom spodobom nije ni cudo sto se sve ubrzo srozaju , doduse Natasa je verovatno dosla preko muza i njegovih politickih veza , al sada kad je mucenik "zglajzao " ,morace i onda da se poda Tijanicu ako hoce da ostane tu gde je .![]()
Bitno je da su simpatizeri DS-a na delu videli za koga i za sta su glasali!
Sledeci izbori SNS i DSS imaju vecinu,a onda adio!![]()
Bitno je da su simpatizeri DS-a na delu videli za koga i za sta su glasali!
Sledeci izbori SNS i DSS imaju vecinu,a onda adio!![]()