Monstruozno su me pokrali!!!

A što se vi mešate u unutarstranačka pitanja DSa?

Imate Šekija i SRS, pa vidite što je hteo da likvidira Tomu..

Istine radi, Tužilaštvo se oglasilo i reklo da Šešelj nema status okrivljenog u ovom slučaju niti da će se istraga voditi dalje pošto nema nikakvih saznanja da je to tako.
Nikolić i Vučić su tuženi za klevetu, Vučić će uskoro morati da izjavi šta ima a Nikolić se pozvao na imunitet pošto je jasno da laže ;)

E ala im je petorka potpredsednika, ne daj Bože... Ona Trivan ne zna sama ni prostoproširenu rečenicu da sklopi, onaj Petrović tuta-muta, kao da mu je Tadija tatica pa samo ponavlja njegove mudrosti, Šutanovac sav pogubljen, ali vadi ga to što je zet Miroslava Ilića :D, Pajče ok, a Đilas je po meni mnogo JAK... On i Vuk bi bili opako dobar tandem! Sve u svemu mislim da je Vuk mnogo više dobio što nije postao potpredsednik DS-a, a da je DS mnogo izgubila... Izgleda u DS-u ne prolaze oni koji misle svojom glavom i koji su "neposlušni"... Ipak, mora da se zna ko je tatica tj. el grande Tadićoni :D Ali kad se setim šta je alternativa "žutima", onaj večiti poslanik i grof od Šumadije sa sva 4 razreda srednje tehničke, gosn NIKO-lić ili onaj večiti zamenik i sekretar UČIć, koji od "velikog Srbina" postade najveći Evropejac, ili sada već legendarni ekspert za finansije gospodja TABAKO-vić, onda znam da sigurno neću da glasam ni za koga bar tamo negde do 2016... :D :D :D

posto ti alternative DS-u nema zelim ti da i dalje uzivas u bedi i poskupljenjima koja ti donosi DS :super:

...
Nakon iznenadnog kvara elektronskog sistema i prelaska na „ručno“ glasanje, Jeremić je vidno uznemiren istakao da je monstruozno pokraden!
On je, naime, tvrdio da se kvar desio u trenutku dok je bio u ubedljivom vođstvu u odnosu na ostale kandidate, te da je potonje donošenje unapred odštampanih glasačkih listića prevara!
- Ovo je najmonstruoznija krađa koja se ikada desila! Kada su videli da njihovi kandidati neće proći, pokrali su me na najstrašniji način! Kada je glasalo oko 50 odsto ljudi i kada su videli da mimo svih njihovih očekivanja vodim i imam najviše glasova, lažirali su sve i doneli nove listiće, pa sada glasaju kako im padne na pamet! Gomila članova DS-a mi prilazi, stežu mi ruku i govore: ‚Izdrži! Ti si naš čovek! Ne daj se!‘ - gotovo u dahu, vidno iznerviran i u afektu, rekao je Jeremić.

- Ako nam se ovo desi, šta nas razlikuje od onog SPS-a? Pa, da li treba i nama da viču: ‚Spasi Srbiju i ubij se?‘. Da li treba da se ponovi 5. oktobar? - upitao se Jeremić, koji je ubrzo nakon toga „spustio loptu“ i primirio se, čekajući rezultate glasanja....

Pošteno. Demokratska.

Stranoplaćenički ološ. :evil: A vole da dele lekcije o demokratiji i poštenju. :dash:

zena mu je bila lepa zena dok nije preshla na rts
malo je i zashla u godine al dobro..
ne znam shta joj bi da najde tog smhmokljana
niti shta to rade na rts-u zenama kad sve nakon nekog vremena pochnu da liche na zadrigle zadrugarke iz samoupravnog perioda

koliko ja pratim, jeremic je pokazao negativnu tendenciju da razmislja i da na osnovu tih svojih razmisljanja samostalno donosi neke odluke za koje je bio nadlezan.

iz tog razloga apsolutno podrzavam odluku presvetlog, prelepog, prosrpskog, predsednika tadica, da ga skrajne sa totalno pogubnog puta.

mislim, mali, ko ti je bre rekao da smes da razmisljas i jos gore ko ti je to uopste DOZVOLIO?! umesto da lepo citas saopstenja napisana od treceg pomocnika petog podsekretara europske agencije za mlacenje sa banana republikama, a dostavljena ti preko onog bradonje sto se stalno pojavljuje na prijemima ( code name: CVETKO - NEMUSTI ), ti si se nas`o pametan da pises neke rezolucije, sprovodis bojkote i ponasas se kao bre da si ministar neke drzave j b t, a ne obican cinovnik isturenog odeljenja za upravljanje srbijancijom ( da, resili smo da vam ime bas i nije u skladu sa europskim vrednostima, suvise podseca na vasu ruznu i neprihvatljivu proslost, tako da kad budete menjali ustav i pravili regione kako smo vam vec odredili unecete i tu promenu imena, cisto da potvrdite vasu apsolutnu posvecenost euro - atlanskim integracijama , koje nemaju alternativu).

zivela srbijancija, i prosrbijancijski, presvetli, prelepi, komesar tadic!

:bljak:

zena mu je bila lepa zena dok nije preshla na rts
malo je i zashla u godine al dobro..
ne znam shta joj bi da najde tog smhmokljana
niti shta to rade na rts-u zenama kad sve nakon nekog vremena pochnu da liche na zadrigle zadrugarke iz samoupravnog perioda

Pa kad je uslov za mesto spikerke ili voditeljke onih imbecilnih politickih talk show emisija stupanje u ko zna kakve odnose sa Svinjoglavom spodobom nije ni cudo sto se sve ubrzo srozaju , doduse Natasa je verovatno dosla preko muza i njegovih politickih veza , al sada kad je mucenik "zglajzao " ,morace i onda da se poda Tijanicu ako hoce da ostane tu gde je . :(

Pa kad je uslov za mesto spikerke ili voditeljke onih imbecilnih politickih talk show emisija stupanje u ko zna kakve odnose sa Svinjoglavom spodobom nije ni cudo sto se sve ubrzo srozaju , doduse Natasa je verovatno dosla preko muza i njegovih politickih veza , al sada kad je mucenik "zglajzao " ,morace i onda da se poda Tijanicu ako hoce da ostane tu gde je . :(

ili je to neki rts real soc sharm koji tijanic gaji
nekao sve izgledaju neoprane kose,sa krlmeljima,pore im izbijaju iz shkrga,napacene face..ko da ih probudlii 5 minuta pred dnevnik
ko olja beckovic samo u krupnom planu

http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/43280-Jeremi-Monstruozno-pokrali.html

Demokratska stranka cenzurisala list "Alo" zbog Vukove izjave

Odmah posle ponoći, u nedelju, u 1.15, beogradski list “Alo” objavio je tekst pod naslovom “Vuk Jeremić: Monstruozno su me pokrali” gde je kandidat za potpredsednika stranke oštrim rečima govorio u krađi glasova tokom konvencije Demokratske stranke. Već u 8,15 ujutru, tekst je nestao sa internet stranice lista “Alo”, očigledno po naređenju kadrova zaduženih za srbijanske medije

PS. Nijedan srbijanski medij nije napisao ni reč o atmosferi na glasanju za potpredsednike DS. Valjda je sad jasno zbog čega je ovaj tekst uklonjen sa web-sajta lista „Alo“.

http://www.alo.rs/politika/34005/Monstruozno_su_me_pokrali

Back