јанпи
Elita
- Poruka
- 21.651
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zatvaraju se bulja prodavnice gde nema zadovoljavajućeg prometaSusjedi da li je ovo točno?
Sprema se zatvaranje trgovina po Srbiji
GOTOVO svi veliki trgovački lanci planiraju zatvaranje trgovina diljem Srbije, što je izravna posljedica Vučićevih ekonomskih mjera o ograničenju marži, piše Vreme. Očekuje se otpuštanje nekoliko stotina radnika.
...
https://www.index.hr/mobile/vijesti...22557.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_ostalo_m
Susjedi da li je ovo točno?
Sprema se zatvaranje trgovina po Srbiji
GOTOVO svi veliki trgovački lanci planiraju zatvaranje trgovina diljem Srbije, što je izravna posljedica Vučićevih ekonomskih mjera o ograničenju marži, piše Vreme. Očekuje se otpuštanje nekoliko stotina radnika.
...
https://www.index.hr/mobile/vijesti...22557.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_ostalo_m
kilo mesa za 300 dinara?
da nahraniš od praseta do svinje za privatnu upotrebu pa nema šanse da te i u toj režiji košta tolikoProšla turistička sezona i cene idu dole 30%
Ako potkradaš samog sebe onda nema šanse.da nahraniš od praseta do svinje za privatnu upotrebu pa nema šanse da te i u toj režiji košta toliko
za koju godinu ima da vam izrastu antene oko ušiju obzirom šta jedete
kakva misterija? HR IDEA u Srbiji
ma to neka gofna uvaljujuAko potkradaš samog sebe onda nema šanse.
Vrhunski meso ja svako leto pečem roštilje i gulaše. Pojedem gomile mesa pa sam silom prilika vegan u srbiji. Ne zato što je tri puta skuplje meso u srbiji nego što je odvratno, bez ukusa i mirisa.ma to neka gofna uvaljuju
ali nek jedu Hrvati
pečeš gulaše?Vrhunski meso ja svako leto pečem roštilje i gulaše. Pojedem gomile mesa pa sam silom prilika vegan u srbiji. Ne zato što je tri puta skuplje meso u srbiji nego što je odvratno, bez ukusa i mirisa.
Vrhunsko meso sa mirisom i ukusom za razliku od lešina koje se prodaju u maxiju, idei i lidlu.pečeš gulaše?
ostalo si izmisllio jer 3€ za 1Kg znači krš
haha industrijsko pink slime smećeVrhunsko meso sa mirisom i ukusom za razliku od lešina koje se prodaju u maxiju, idei i lidlu.
Uostalom u EU je jeftinija pršuta od sirovog mesa u srbiji. 300 grama pršute 350 din.
Pogledajte prilog 1804386Pogledajte prilog 1804387
Možeš mislitihaha industrijsko pink slime smeće
evo koliko košta kad je meso:
Dutch Zagt Holstein Beef Tenderloin for €180/kg and
- Organic Beef Fillet: €71.99
- Organic Entrecôte (Rib Eye): €39.90
- Grain-Fed Angus Rump Steak (Argentina): €18.00
Pa u Kauflandu izgleda super, ovo je Konzum, tamo ne idem često, ali pitaj @mario80 da ti uslika.kilo mesa za 300 dinara?
kako to izgleda bez Google Pic kataloga?
nema logike da čvarci budu skupi ako je krmetina čudno jeftinaPa u Kauflandu izgleda super, ovo je Konzum, tamo ne idem često, ali pitaj @mario80 da ti uslika.
Svježa svinjetina je povoljna ovdje.
Čvarci su npr. jako skupi.
nema logike da čvarci budu skupi ako je krmetina čudno jeftina
juneće pošto je?
u SFRJ pa meso nije bilo ovako krasno photoshopovano
hahahahahhahaahhaah
pa ja zato i pitam