Moje najlepše i najdraže

svakog leta idem u selo, svakog leta se cimam na metlice, posle podne radim na ujakovom imanju.. ako se to može zvati imanjem, s obzirom da je on to zapustio od kad je deda umro, korov ga je pojeo potpuno a on se u mene uzda
A tu još i ne dobijem kintu, mada na taj način nekako zaradim svoje prenoćište
A i sa senom se jebavam, ove godine sa detelinom, ružama i nešto cveća.
Ranije je bila i loza tu, mada je to iščupao, nije mogao da održava pošto to ide još od proleća(upravo sada treba da počne prvo prskanje)
Izvadio je skoro sve voćke, opet jer ga je mrzelo da održava-
Meni je krivo, naravno, al ja nisam tamo 12 meseci pa ne mogu da se staram o svemu.

pa to i nije neki krvav rad. to je normalno na selu,moj deda radi 75 godina na selu svaki dan.

moje mišljenje brate, a nije lažno

prvo navodis ekstreme,ako su bogati,ne znaci da su automatski nesrecni. A ako si i nesrecan,tu su beskrajne mogucnosti da se usrecis. Pokretanje ratova,maltretiranje manjina,kidnapovanje i seksualno zlostavljanje zrtava,perverzije,droga,politika,ubistva jer ti se jebeno moze jer imas pare da unajmis ljude iako si ***** koji ce sve tvoje bolesne fantazije da ispune za pare.

iz cele ove price izgleda
udati se bogato najbolji je savet xDDD
Neko spomenu advokate, gomial tih advokata propadne, dosta tih uspesnih advokata su u nekom dilu sa sudijama i to :/... A i nisu bas neki primer za bogastvo
Bogati su oni likovi vlasnici fabrika, top menadzeri itd... A sumnjam da je to dobivo nekim normalnim radom.. jedno krvavim radom od 80 sati nedeljnmo : S ili tako neka ludost................
shit u svakom slucaju

Pola ih je nasledilo biznis ili su lopovi sa polugama vlasti,druga polovina je izmislila novi proizvod/izum i zato su uspeli.

pa to i nije neki krvav rad. to je normalno na selu,moj deda radi 75 godina na selu svaki dan.

prvo navodis ekstreme,ako su bogati,ne znaci da su automatski nesrecni. A ako si i nesrecan,tu su beskrajne mogucnosti da se usrecis. Pokretanje ratova,maltretiranje manjina,kidnapovanje i seksualno zlostavljanje zrtava,perverzije,droga,politika,ubistva jer ti se jebeno moze jer imas pare da unajmis ljude iako si ***** koji ce sve tvoje bolesne fantazije da ispune za pare.

samo što kod mene ja nemam običan korov nego biljke mesožderke :lol:
nisam mislio bukvalno krvav, ali ako uporedimo sa ostalim radom, pogotovo onim bogataškim, onda i jeste u neku ruku.
Nije ni poljoprivreda sada toliko zahtevna pored tehnologije,al ebeš to kad moj ujak neće da popravi električnu kosilicu za korov pa sve moram ručno, i to srpom.. jer opet, ima mutavu i slabu kosu(koju sam već jednom polomio :mrgreen: ) pa iako je bolja od srpa-više zahvati, ne mogu ni sa njom

haha ebiga, nisu svi oni sadisti :mrgreen:

Pare>sve ostalo
Nema ni smisla da zivis ako nisi bogat. Ko najvise gine u ratovima,krizama itd? Siromasni
Za bogate nema nista od toga : D

Slazem se...postoji puno slucajeva u kojima su pare bogatim ljudima spasile zivot...pun dzep para zaustavio metak, ublazio pad sa planine, ublazio udarac kola...strasno je sta se sve moze sa punim dzepom para...

pa udacu se bogato xDD
Salim se, ne znam jos uvek xD..
Imas neki predlog?: )))

Omg...idi skoci s' mosta smesta...da si bogatija verovatno bi prezivela pad, ali posto nisi, ne znam...

Back