Moje najlepše i najdraže

pa msm ako se razbolis.. onda da bi opet bio zdrav moras da platis..
A sigurno ces se razboleti vremenom, pogotovu ako jedes shit hranu i zivis u gradu udises smog i ostala govna... na to mislim

Ali zato postoje zeznute bolesti za koje jos nisu pronasli lek tako da ti ni milioni nece pomoci :).
Imas jednog lika(cini mi se da je iz argentine) ultra mega giga bogat ali je 3x imao operacije na srcu i jedva su mu spasili zivot... Ebes lovu ako nemas zdravlje a ako imas zdravlje lova ce lako doci ;)

Direkt sorry ako sam te nesto uvredila : (

naravno da me uvredi, a bogami i sebe si :D
Ja nisam toliki siroma' al kontam da postoje ljudi koji stvarno žive u bedi. I radije bih živeo sa nekom osrednjom platom nego sa prelivanjem iz džepa
Ti bogataši su moždano prsli
znaš, život predstavlja težnju ka napredovanju, ka cilju
A oni koji barem u tom materijalnom smislu sve imaju, ne znaju šta će sa sobom. Uguši ih sve to, stalno tripuju da nemaju prijatelje ni ljubavi misleći da se drugi kače na njihov novac(što i jeste slučaj kod većine).
Radije ću da cirkam pivo ispred dragstora sa najboljim ortakom nakon jedva izvučenih 50 kinti nego da tripujem ludilo po klubovima u krugovima bezumnih buržuja i nadrogiranih kurveština

Ja nisam toliki siroma' al kontam da postoje ljudi koji stvarno žive u bedi. I radije bih živeo sa nekom osrednjom platom nego sa prelivanjem iz džepa
A oni koji barem u tom materijalnom smislu sve imaju, ne znaju šta će sa sobom. Uguši ih sve to, stalno tripuju da nemaju prijatelje ni ljubavi misleći da se drugi kače na njihov novac(što i jeste slučaj kod većine).
Radije ću da cirkam pivo ispred dragstora sa najboljim ortakom nakon jedva izvučenih 50 kinti nego da tripujem ludilo po klubovima u krugovima bezumnih buržuja i nadrogiranih kurveština

*****s ko i obicno. Kao svi su gadljivi na kes i sve.

Citas mi misli :D. Hteo sam isto da napisem samo drugacijim recima :D.
Sve u svemu svaka cast!!!

Rad je važan radi rada :mrgreen:
Kinta je slađa kada je krvavo zaradiš, dobije osećaj vrednosti.
Kad sve dobiješ na gotovo, to nije to.

A to treba osetiti, idite vi na metlice ili u voćnjak da radite sezonski, tokom leta, pa da vidite..

A ti si brate kao nesto krvavo zaradio? :lol:

Pa ako radis kao advokat i ako si dobar u svom poslu bogatstvo ti ne gine :). A mozes da budes i politicar(mada oni nista ne rade)

sto vise rada,to su manje pare. Sto manje rada to su vece pare. Ko radi ne moze nista da zaradi. ;)

A ti si brate kao nesto krvavo zaradio? :lol:

svakog leta idem u selo, svakog leta se cimam na metlice, posle podne radim na ujakovom imanju.. ako se to može zvati imanjem, s obzirom da je on to zapustio od kad je deda umro, korov ga je pojeo potpuno a on se u mene uzda
A tu još i ne dobijem kintu, mada na taj način nekako zaradim svoje prenoćište
A i sa senom se jebavam, ove godine sa detelinom, ružama i nešto cveća.
Ranije je bila i loza tu, mada je to iščupao, nije mogao da održava pošto to ide još od proleća(upravo sada treba da počne prvo prskanje)
Izvadio je skoro sve voćke, opet jer ga je mrzelo da održava-
Meni je krivo, naravno, al ja nisam tamo 12 meseci pa ne mogu da se staram o svemu.

*****s ko i obicno. Kao svi su gadljivi na kes i sve.

moje mišljenje brate, a nije lažno

iz cele ove price izgleda
udati se bogato najbolji je savet xDDD
Neko spomenu advokate, gomial tih advokata propadne, dosta tih uspesnih advokata su u nekom dilu sa sudijama i to :/... A i nisu bas neki primer za bogastvo
Bogati su oni likovi vlasnici fabrika, top menadzeri itd... A sumnjam da je to dobivo nekim normalnim radom.. jedno krvavim radom od 80 sati nedeljnmo : S ili tako neka ludost................
shit u svakom slucaju

iz cele ove price izgleda
udati se bogato najbolji je savet xDDD
Neko spomenu advokate, gomial tih advokata propadne, dosta tih uspesnih advokata su u nekom dilu sa sudijama i to :/... A i nisu bas neki primer za bogastvo
Bogati su oni likovi vlasnici fabrika, top menadzeri itd... A sumnjam da je to dobivo nekim normalnim radom.. jedno krvavim radom od 80 sati nedeljnmo : S ili tako neka ludost................
shit u svakom slucaju

Mnogi od tih advokata posle kratkog rada otvore firmu i zgrcu ogroman novac(naravno da se podrazumeva da nisu branili postene ljude)

Back