Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
ili si ogroman trol ili ogromna budala
a verovatno budala koja troluje
a verovatno budala koja troluje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pare>sve ostalo
Nema ni smisla da zivis ako nisi bogat. Ko najvise gine u ratovima,krizama itd? Siromasni
Za bogate nema nista od toga : D

Zdrav čovek ima 1000 želja, dok bolestan ima samo jednu. Iako nema neke veze sa temom hteo sam samo da dokazem da nije sve u novcu![]()
Pa dobro malo sam se i salila naravno... Ali zdravlje isto mozes i kupiti.. Doktori is ve to kosta,pogotovu ako imas neku zeznutu bolest :/. *** msm bzv je al je tako
Direkt sorry ako sam te nesto uvredila : (

Kako da imas zeznutu bolest ako si zdrav?![]()
Pare>sve ostalo
Nema ni smisla da zivis ako nisi bogat. Ko najvise gine u ratovima,krizama itd? Siromasni
Za bogate nema nista od toga : D
A ti,kao,predpostavljam imas mnogo para?
pa msm ako se razbolis.. onda da bi opet bio zdrav moras da platis..
A sigurno ces se razboleti vremenom, pogotovu ako jedes shit hranu i zivis u gradu udises smog i ostala govna... na to mislim
.Nemam, sirota sam ***, kao i vecna Srbije.. al zato i znam koja je razlika kad imas para i kada nemas...
Nema ni smisla da zivis ako nisi bogat.
pa sto onda zivis? Evo par postova iznad si rekla.
rekoh da se salim ( :
Preterivala sam, al ono trudim se i da budem makar malo bogatija nego sto sam sada xD...

Zanimljivo,molim te nastavi. Bas me zanima kako se trudis da budes bogatija?![]()
Zanimljivo,molim te nastavi. Bas me zanima kako se trudis da budes bogatija?![]()
pa udacu se bogato xDD
Salim se, ne znam jos uvek xD..
Imas neki predlog?: )))
seems legitpa udacu se bogato xDD
Salim se, ne znam jos uvek xD..
Imas neki predlog?: )))
ima covekaPridruzujem se u napadu na novog clana... Pa zar mislis da ima coveka na ovoj planeti koji se ne trudi da bude pogatiji(izuzev onih pravi bogatasa mada je i njima zinulo pedu za repa)

od toga se niko nije obogatio.
Direkt sorry ako sam te nesto uvredila : (

tako je, rad je stvorio čoveka
nego, kojim to radom danas možeš pošteno da zaradiš veći novac?
od toga se niko nije obogatio.
. A mozes da budes i politicar(mada oni nista ne rade)naravno da me uvredi, a bogami i sebe si
Ja nisam toliki siroma' al kontam da postoje ljudi koji stvarno žive u bedi. I radije bih živeo sa nekom osrednjom platom nego sa prelivanjem iz džepa
Ti bogataši su moždano prsli
znaš, život predstavlja težnju ka napredovanju, ka cilju
A oni koji barem u tom materijalnom smislu sve imaju, ne znaju šta će sa sobom. Uguši ih sve to, stalno tripuju da nemaju prijatelje ni ljubavi misleći da se drugi kače na njihov novac(što i jeste slučaj kod većine).
Radije ću da cirkam pivo ispred dragstora sa najboljim ortakom nakon jedva izvučenih 50 kinti nego da tripujem ludilo po klubovima u krugovima bezumnih buržuja i nadrogiranih kurveština
naravno da me uvredi, a bogami i sebe si
Ja nisam toliki siroma' al kontam da postoje ljudi koji stvarno žive u bedi. I radije bih živeo sa nekom osrednjom platom nego sa prelivanjem iz džepa
Ti bogataši su moždano prsli
znaš, život predstavlja težnju ka napredovanju, ka cilju
A oni koji barem u tom materijalnom smislu sve imaju, ne znaju šta će sa sobom. Uguši ih sve to, stalno tripuju da nemaju prijatelje ni ljubavi misleći da se drugi kače na njihov novac(što i jeste slučaj kod većine).
Radije ću da cirkam pivo ispred dragstora sa najboljim ortakom nakon jedva izvučenih 50 kinti nego da tripujem ludilo po klubovima u krugovima bezumnih buržuja i nadrogiranih kurveština
Rad je važan radi rada
Kinta je slađa kada je krvavo zaradiš, dobije osećaj vrednosti.
Kad sve dobiješ na gotovo, to nije to.
A to treba osetiti, idite vi na metlice ili u voćnjak da radite sezonski, tokom leta, pa da vidite..

Pa ako radis kao advokat i ako si dobar u svom poslu bogatstvo ti ne gine. A mozes da budes i politicar(mada oni nista ne rade)
A ti si brate kao nesto krvavo zaradio?![]()
*****s ko i obicno. Kao svi su gadljivi na kes i sve.
iz cele ove price izgleda
udati se bogato najbolji je savet xDDD
Neko spomenu advokate, gomial tih advokata propadne, dosta tih uspesnih advokata su u nekom dilu sa sudijama i to :/... A i nisu bas neki primer za bogastvo
Bogati su oni likovi vlasnici fabrika, top menadzeri itd... A sumnjam da je to dobivo nekim normalnim radom.. jedno krvavim radom od 80 sati nedeljnmo : S ili tako neka ludost................
shit u svakom slucaju