Mleveno meso

Ma bezi, ne bih to mogao.
Secam se kad sam bio srednja i cale hteo da utepamo puha u garazi, ja trebao da ga poteram nekom motkom a on ga cekao grabuljama. Kad me to cudo pogledalo... Samo sam izasao i cuo kako lom po garazi: pi.. Ko jedna.
:zcepanje:
:zcepanje::zcepanje:

U Cro, gde sam se rodila i rasla, naravno svinjokolja svake godine redovno. Ja bež. I ne samo bež, nego mi se gadilo ma šta jest još nedeljama posle. Običaj bio, maltene čim se zakolje, ražnjići pa na vatru pa deci. Svi moji bratići, sestrične se sjate da jedu a meni želudac pod grlo. Kažem, još nedeljama kasnije mi se gadilo bilo šta jest.

A to rasitnjavaj sam skapirao da ga sitnim kutlacom po tiganju. Deluje mi da postoji bolja metoda. Poput ljistilice za krompir.
Što se smaraš time? Usitni viljuškom koliko možeš, ionako neće se pozna u jelu naročito - osim ako su ti baš neke gromade a onda stvarno ne znam gde si i kakvo to meso kupovao.

:zcepanje:
:zcepanje::zcepanje:

U Cro, gde sam se rodila i rasla, naravno svinjokolja svake godine redovno. Ja bež. I ne samo bež, nego mi se gadilo ma šta jest još nedeljama posle. Običaj bio, maltene čim se zakolje, ražnjići pa na vatru pa deci. Svi moji bratići, sestrične se sjate da jedu a meni želudac pod grlo. Kažem, još nedeljama kasnije mi se gadilo bilo šta jest.
Ej bre isto.
Ja ne jedem pecenje u opste. Ljudi me ne vode vise na slave, hvala im.
Bljaaah. Izvadi komadinu, krvavu, jedi jedi. Meni muka. Jos ako se obavezno neko nasali sa: Ukusan Pantelija... stvarno sam imao mucninu nekoliko puta. Hvala klincu da nisam jedini.

Red[/USER] je dobra za lupanje mesa i udaranje..znaci za snicle.
shocked wait what GIF by Shalita Grant

A to rasitnjavaj sam skapirao da ga sitnim kutlacom po tiganju. Deluje mi da postoji bolja metoda. Poput ljistilice za krompir.
Kakva kutlača? Varjača valjda.
I šta bi sa ljuštilicom za krompir radio? :think:

Back