Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.141
Nađi hobi.Ja se slažem da je svaštojed, omnivor, ali svaštojed nije mesožder, razumeš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nađi hobi.Ja se slažem da je svaštojed, omnivor, ali svaštojed nije mesožder, razumeš
Opet neke nebuloze.Možda meso prija čulima ukusa i mirisa ali ne prija organima u telu. Ali može malo. Kao što an-laser upali glavni motor. Hehe ili remorker i slično...
Nije kobasica sa pasuljem nego je naglasak na pasulj kao glavno jelo sa kobasicom. Znači to je čovek, pasulj sa malo male kobasice. Ili grašak. Ali nikako pečenje ili mešano meso, pljeskavice... Hehe
Znači meso ne sme da bude glavno jelo.
Može kao predjelo ili kao dodatak glavnom, ako baš mora.![]()
Ubico!Evo ja sad pojeo jagnje, juče srećno trčkaralo za maminom sisom![]()
Ne, to nije isto. Bolno je kada paste-uješ čaršave teksta koji ne izgledaju kao da ih je pisao pametan čovek već izgledaju kao AI generisani besmisleni nizovi reči.
Oči bole kada se to čita, pa se uglavnom i ne čita nego preskače. Bolje je da napišeš jednu svoju pravu misao nego da paste-uješ kilometar splačina.
Čovek je svaštojed i nema tu šta ChatGPT ni da doda ni da oduzme, koliko god da ga forsiraš.
Čovek je SVAŠTOJED. To naređuje Sveti Sizif.Opet neke nebuloze.
Pasulj SA kobasicom.
Boranija SA teletinom.
Burek SA mesom.
Jer čovek je svaštojed.
Znači šta nije:Opet neke nebuloze.
Pasulj SA kobasicom.
Boranija SA teletinom.
Burek SA mesom.
Jer čovek je svaštojed.
Ima i toga.Šta jedu ili ne ali šta su grickalice? Nisu meso sigurno![]()
Ako imaš ogromnu kobasicu i nju otvoriš i napuniš pasuljem, onda je kobasica sa pasuljem. Međutim to jelo se pravi tako što se u pun lonac pasulja ubaci kobaja, pa je pasulj sa kobajom. Takav je recept.Znači šta nije:
Nije kobasica sa pasuljem.
Nije teletina sa boranijom.
Nije meso sa burekom.
Važno je napomenuti. Velika je razlika.![]()