- Poruka
- 68.862
Ima li koja fora da sam je propustio, kako da se raspadne ona smesa mlevenog mesa kad je stvis u tiganj. Ja je uvek gnjeckam kutlacom, ali siguran sam da ima efikasnija fora, trik, tutorijal, sta vec?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ne.
Aha cool. Nina mu dodje ko fajnl bos u igrici.znam.,.zato i rekoh da ce nina a ne red da ti resi problem
nina je dobra sa rim seckanjima.
Pa sve vreme to i radim, nego trazim efikasniji nacin. Ovako brate izlupah glavom u aspirator.uzmeš drvenu varjaču i sve vreme drobiš meso što sitnije u tiganju dok pržiš
Aha cool. Nina mu dodje ko fajnl bos u igrici.
Pa sve vreme to i radim, nego trazim efikasniji nacin. Ovako brate izlupah glavom u aspirator.
samo malo vodice lines ..Probacu s vodom. Nije mi padalo na pamet a jednostavno zvuci.
Isto sto uradim je iseckam meso nozem onako dok je iz pakovanja slepljeno u komadu. To pomogne ali ne za sitnije.
eto, sta rekohjedan od trikova je da lines malo vode ..videces meso se odmah rastrese
efikasna je i varjaca ili viljuška sa kojom rastreses mleveno meso dok ga dinstaš sa lukom ili ga upržavaš
baciš ga i gledas da ti meso ne stoji toliko dugo u zamrzivacuSta vi radite s mljevenim mesom koje ukus izgubi,stoji ima 4 mj.u frizderu
Haha,ja imam neko,vec 2 godine mu ima.jbt ja imam neko zaledjeno jos od letos![]()
Rasitnjavaj, rasitnjavaj. Ne znam jel hoćeš da dinstaš? Pa onda malo vode i rasitnjavaj brate.Ne ne.
Ne treba mi za snicle, nego da se raspadne u tiganju na ato sitnije. Poput za sarmu, musaku i td.
Nebih,a u zamrzivacu jeako volt dizni ocekuje da ozivi posle 200, mozes i ti posle 2 godine da ga probas![]()
Nemam ništa da mi stoji 4 meseca u frižideru.Sta vi radite s mljevenim mesom koje ukus izgubi,stoji ima 4 mj.u frizderu
Ne jedem ja puno,a i to meso nije zdravo puno jestgNemam ništa da mi stoji 4 meseca u frižideru.
Ja to kupujem po potrebi, ne držim u zamrzivaču. S druge strane, koliko malo jedemo u kući, od mlevenog nam baš ništa neće bitiNe jedem ja puno,a i to meso nije zdravo puno jestg