- Poruka
- 86.572
...bemu pa ti ces muve da trujesHaha,ja imam neko,vec 2 godine mu ima.

A kako znas da uopste imas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...bemu pa ti ces muve da trujesHaha,ja imam neko,vec 2 godine mu ima.

Sta je lines? Linije?samo malo vodice lines ..
Pa to i radim ali trazim metodu laksu od rasitnjavaj rasitnjavaj.Rasitnjavaj, rasitnjavaj. Ne znam jel hoćeš da dinstaš? Pa onda malo vode i rasitnjavaj brate.
tvje zaledjeno od letos i njeno vec 2 godine nije isto a ni za poreditijbt ja imam neko zaledjeno jos od letos![]()
lineš voduSta je lines? Linije?
Pa to i radim ali trazim metodu laksu od rasitnjavaj rasitnjavaj.

E pa onda gaji svinjče, i kolji, i sveže kuvajSta je lines? Linije?
Pa to i radim ali trazim metodu laksu od rasitnjavaj rasitnjavaj.
Ma bezi, ne bih to mogao.E pa onda gaji svinjče, i kolji, i sveže kuvaj
Znaci ako je Tab stavio 19.7 sutra mu zadnji dan da linetvje zaledjeno od letos i njeno vec 2 godine nije isto a ni za porediti
citala sam, da meso moze do 6 meseci da bude u zamrzivacu, posle tog roka se ne preporucuje
lineš vodu![]()

Ma bezi, ne bih to mogao.
Secam se kad sam bio srednja i cale hteo da utepamo puha u garazi, ja trebao da ga poteram nekom motkom a on ga cekao grabuljama. Kad me to cudo pogledalo... Samo sam izasao i cuo kako lom po garazi: pi.. Ko jedna.

Što se smaraš time? Usitni viljuškom koliko možeš, ionako neće se pozna u jelu naročito - osim ako su ti baš neke gromade a onda stvarno ne znam gde si i kakvo to meso kupovao.A to rasitnjavaj sam skapirao da ga sitnim kutlacom po tiganju. Deluje mi da postoji bolja metoda. Poput ljistilice za krompir.
Ej bre isto.
U Cro, gde sam se rodila i rasla, naravno svinjokolja svake godine redovno. Ja bež. I ne samo bež, nego mi se gadilo ma šta jest još nedeljama posle. Običaj bio, maltene čim se zakolje, ražnjići pa na vatru pa deci. Svi moji bratići, sestrične se sjate da jedu a meni želudac pod grlo. Kažem, još nedeljama kasnije mi se gadilo bilo šta jest.
Red[/USER] je dobra za lupanje mesa i udaranje..znaci za snicle.
Kakva kutlača? Varjača valjda.A to rasitnjavaj sam skapirao da ga sitnim kutlacom po tiganju. Deluje mi da postoji bolja metoda. Poput ljistilice za krompir.

Ah da varjaca. Ma kutlaca varjaca. Valjevo Kraljevo...![]()
Kakva kutlača? Varjača valjda.
I šta bi sa ljuštilicom za krompir radio?![]()
to su vec male tajne velikih majstora kuvanjaI šta bi sa ljuštilicom za krompir radio?![]()

Viljuška..velika..i samo gnječiIma li koja fora da sam je propustio, kako da se raspadne ona smesa mlevenog mesa kad je stvis u tiganj. Ja je uvek gnjeckam kutlacom, ali siguran sam da ima efikasnija fora, trik, tutorijal, sta vec?
cuti, bar je u krevet ne nosiI šta bi sa ljuštilicom za krompir radio?![]()

nego sta, negujmo srpskiKakva kutlača? Varjača valjda.

pa ti si super za slave, za domacina jer mu vise ostane, za goste, jer mogu i tvoje da jedu..Ja ne jedem pecenje u opste. Ljudi me ne vode vise na slave,
Cini ti se, zato navalim na zito i predjelo.pa ti si super za slave, za domacina jer mu vise ostane, za goste, jer mogu i tvoje da jedu..
mogao bi da se rentiras za odlaske po slavama![]()

Nema.Ima li koja fora da sam je propustio, kako da se raspadne ona smesa mlevenog mesa kad je stvis u tiganj. Ja je uvek gnjeckam kutlacom, ali siguran sam da ima efikasnija fora, trik, tutorijal, sta vec?